Pluspunten
Fijne site! Ook bij vragen meteen reactie. Als heel positief ervaren
Verbeterpuntenis het misschien een idee om de soepelheid en de rekbaarheid van de stof in een soort classificering van 0 tot 10 aan te geven op de site?
Pluspunten
Goede kwaliteit stoffen en heel snelle levering!
Positive
Schnelle Lieferung. Schöne Stoffe. Bin sehr zufrieden. Bestelle gerne wieder.
Pluspunten
Ik heb er 1 x besteld en dat is vlot verlopen. 1 ster minder voor de kwaliteit omdat de stof er nu goed uitziet, maar ik nog niet weet hoe deze zich in het dragen gaat houden. Daar heb ik de stof nog te kort voor in bezit
Pluspunten
mooie stof de juiste kleur als op de webschop
Pluspunten
Ik heb paneelstof, een krijtstreep en een voering besteld en het zijn prachtige stoffen van goede kwaliteit.
Positive
so happy finding this shop!
Alles super
Pluspunten
De correcte en snelle levering
Verbeterpuntende port-kosten zijn aan de hoge kant. Dit bij 'n eengemaakt Europa. Andere bedrijven leveren hetzelfde aan de helft
Ik moet mij verbeteren. Had gevraagd het pakket op het overdekt terras te laten. De bezorger liet het pakket onder een zonneluifel en daardoor kon ik het eerst niet vinden en heb jullie en DPD ten onthechte gemaild.
Pluspunten
Geen verbeterpunten. Snelle levering.
Suggestions
Prévenir le client par SMS le jour de la livraison de son passage serait un plus!
Pluspunten
Goede website met duidelijke foto's van de stoffen en informatie daarover.
VerbeterpuntenHeb een messenger gestuurd met een vraag via hun facebookpagina. Jammer genoeg geen antwoord gekregen. Dat graag verbeteren.
Pieter Aartsenstraat 26
7944CK Meppel