Pluspunten
Snelle emailreactie Snelle levering
Positif
une commande faite le 05/06/ 2018 toujours pas reçu à mon domicile et aucune possibilité de suivre le colis pour éventuellement vérifier je ne sais si je serais remboursée
Suggestionsdéjà pour chaque pays faire un effort d'envoyer des mails dans la langue du pays destinataire. améliorer sérieusement la suivi et l'assurance de la livraison
Pluspunten
Prachtige stoffen, snelle levering, duidelijke communicatie. Een absolute aanrader!!
Pluspunten
Ik ken dit bedrijf van Stoffenspektakel. De prijzen zijn wat hoger maar ze leveren echt mooie en aparte stoffen
VerbeterpuntenDeze keer was de stof behoorlijk scheef afgeknipt en dat aan beide kanten. Het was puzzelen om het patroon er toch uit te kunnen krijgen
Pluspunten
Alles was positief
Positive
fast delivery, price-quality
Kreeg woensdag mail dat stof verzonden was. Ontving het pas op dinsdag.
Pluspunten
Mooie kwaliteitsvolle stoffen.
VerbeterpuntenSpijtig dat de kosten voor veilig te betalen worden aangerekend aan klant.
Pluspunten
Fantastische stofjes
Pluspunten
Ik had voor het eerst besteld bij hun, en toen ik bezig was met een jurk zag ik een vlekje. Dit kreeg ik er niet uit met water, hun gemaild en kreeg zeer snel antwoord met een bevredigende oplossing. Super service.
Pluspunten
de stoffen stonden er in de goede kleur op
Verbeterpuntenik heb een stof met een streep en je kon er niet op wijs worden of die op recht van draad is of niet. belangrijk in verband met de rek van de stof
Pluspunten
snel geleverd, daarover goed gecommuniceerd, mooie kwaliteit stof en goed verpakt. Een aanrader dus!
Pluspunten
Mooie en kwalitatief goede stoffen, met daarbij een snelle levertijd.
VerbeterpuntenSoms komt de foto op de website niet overeen met de kleur van de echte stof...
Pluspunten
Wat opviel was vooral de duidelijke en heldere communicatie.
VerbeterpuntenHet presenteren van de stoffen op de website kan nog. Eter. Bijvoorbeeld door voorbeeldproducten te leren zien.
Pieter Aartsenstraat 26
7944CK Meppel