Pluspunten
alles is prima!
Pluspunten
Super service. Ontbrekende stof alsnog snel ontvangen.
Pluspunten
Snel en super kwaliteit
Hoewel ik over uw bedrijf zeer tevreden ben, ben ik dat minder over de bezorging. DPD geeft aan dat zij 11-6-2018 om 11.06u langs zijn geweest, maar niet bij mij aan de deur. Ik was gewoon thuis en lkwas ook gefocust op hun komst omdat ik track en trace volgde en zag dat ze onderweg waren.
Pluspunten
Eerste keer hier besteld maar alles super verlopen
Sehr gute Qualität,schnelle Lieferung, sehr zu empfehlen
VerbesserungspunkteIch bin davon ausgegangen,dass 10 die beste Bewertung ist.
Pluspunten
Nadat ik ontdekte dat ik te weinig stof had ontvangen, ging men direct tot actie over. Binnen twee werkdagen ontving ik een nieuw panel ter vervanging van het te kort geknipte panel. Dit noem ik service!
VerbeterpuntenNameten voordat de stof wordt verzonden werkt kostenbesparend.
Positive
Wunderschöner Stoff, entspricht dem Foto !
Pluspunten
Voor het eerst besteld hier. Zeker niet voor het laatst. Mooie stoffen!
Pluspunten
Goede sortering mooie stoffen. Ook leuke aanbiedingen van diverse kwalitatief goede stoffen. Goede service.
Pluspunten
Voor de eerste keer besteld. Nette levering erg royaal met afknippen. Beveel dit bedrijf zeker aan!
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Ivm met teweing stof voor model 5 uit knip mei na tel. Stof meer omgaande nageleverd.
Pluspunten
ruim aanbod van stoffen kwaliteit goed en de prijs is ook in vehouding
Alles bestens, danke!
Pluspunten
VerbeterpuntenHet lot was zeer scheef geknipt zodat ik veel verlies had. Voor die prijs koop ik elders betere kwaliteit en ook nog goedkoper!
Positive
Einfach super. Sofort wieder.
Pieter Aartsenstraat 26
7944CK Meppel