Pluspunten
Vond het allemaal goed. Had zelf de fout gemaakt om de bestelling in tweeën op te schrijven, maar dat werd gelukkig gecorrigeerd door de winkel, dus kreeg ik alles in één keer, met minder verzendkosten!! Mooi in een pakje en op de tijd dat was gezegd. Het kon niet beter. Complimenten!!
Pluspunten
mooie website met duidelijke omschrijvingen en foto's van de stoffen. Snelle levering, binnen twee werkdagen stof ontvangen!
Pluspunten
Alles naar wens
Pluspunten
Snelle levering en de kwaliteit is heel goed
Pluspunten
Super snel geleverd en mooie kwaliteit stoffen
Pluspunten
Prima service, keurig verpakt en op tijd ontvangen
Pluspunten
Schnelle Lieferung Gute Qualität.
VerbeterpuntenManche Stoffe sind schnell ausverkauft.
Positive
Super schöne Stoffe, tolle Qualität! Habe mir die ersten Stoffe auf dem Stoffmarkt gekauft - sehr freundliche Verkäufer, netter und kompetenter Service. Habe dann online Stoff nachbestellt - nachts bestellt, am Vormittag hatte ich schon eine Versandbestätigung und am nächsten Tag hatte ich das Paket in den Händen!!! Super schnell und zuverlässig - kann ich nur empfehlen :-)
Pluspunten
Mooie stoffen snel geleverd.
VerbeterpuntenPakket word verstuurd met DHL. Helaas heb ik hier geen goede ervaringen mee.
Ik heb de stoffen nog niet binnen omdat er bij DHL iets fout is gegaan met sorteren dus ik kan nog niets beoordelen helaas
Pluspunten
mooie kwaliteit stof, snel geleverd
Verbeterpuntenik bestelde 'oude meester' van Gogh print - stof, breedte 140cm, wat dus per paneel gaat. Maar kon op de site niet vinden hoe lang het paneel was.
Pluspunten
veel keus
VerbeterpuntenMisschien is de stof sneller te leveren. met t nt
Pluspunten
Snelle en goede levering
Pluspunten
Uitmuntende levering. Is een voorbeeldwebshop!!
Pluspunten
Duidelijke webside.
Suggestions
It would be very good to have a website in english, and emails in english...
Pluspunten
Toppie
Pieter Aartsenstraat 26
7944CK Meppel