Pluspunten
Vlugge levering
Pluspunten
Duidelijke website stoffen worden goed weergegeven
Pluspunten
Komen afspraken na.
Pluspunten
Overzichtelijke website, duidelijke omschrijving artikel. Patroon en kleur komt overeen met afbeelding. Uitstekende kwaliteit en zorgvuldig verpakt. Snel en tussen de aangeven tijd geleverd.
Pluspunten
Snelle correcte levering
VerbeterpuntenGeen, prima zoals het is.
Pluspunten
Alles loopt prima. Heel snel binnen. Trace en track prima.
Pluspunten
Snel geleverd en goed verzorgd. Perfecte communicatie.
Pluspunten
mooie stoffen te koop zag ik op de stoffenspektakel in groningen
VerbeterpuntenBeter kleur omschrijving in de knip stond blauw op wit,zo zag het er ook uit,maar ondergrond was groenig,dus heel anders vond ik jammer.
Pluspunten
kwaliteit
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
snelle en correcte levering
Verbeterpuntenkleur van stoffen op foto's niet altijd zoals ze echt zijn
Pluspunten
mooie stof,heel mooi verzorgd en opgevouwen,goede kwaliteit,snel geleverd kortom super!!
Verbeterpuntengeen !
Pluspunten
Alleen maar positief voor iedereen aan te raden
Pluspunten
Mooie stof besteld, travel stof, werd snel bezorgd, ben er blij mee en weet nu dat ik op deze site mooie stoffen kan bestellen. Voor herhaling vatbaar wat mij betreft.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ondanks mijn ontevredenheid, vanwege mijn eigen onervarenheid, om niet eerst bij deze stof een staaltje te vragen. Hebben ze me toch geholpen voor een ongebruikelijke oplossing. Top, voor mij zeer aan te bevelen stoffen te kopen bij stoffenbestellen.nl, vanwege klantvriendelijkheid en de stoffen zijn super mooi. Wat wil je nog meer.
VerbeterpuntenKleuren benaming van jacquard oud roze zou ik persoonlijk toch eerder gaan voor koraal. Is mijn mening. Ik weet niet of dit iets is om bij roze kleuren daar eens op te letten.
Pluspunten
Mooie stoffen
Positif
Très belle qualité de tissu. Livraison impeccable !
Pieter Aartsenstraat 26
7944CK Meppel