Pluspunten
- Goede stofkwaliteit - Snelle levering met fijne leverancier DHL
Verbeterpunten- Maak alsjeblieft goede, kleurechte foto's of geef een duidelijke beschrijving van de stofkleuren! De foto's zijn niet altijd even betrouwbaar. Al moet ik wel zeggen dat dit meer iets van de laatste tijd is. Witte stof lijkt geel op de foto en lichtroze stof zelfs koraalrood. En ja, je kunt staaltjes bestellen, maar dat is niet handig bij sale of populaire stoffen. Tegen de tijd dat je de staaltjes binnen hebt is de stof wellicht al uitverkocht. - Wees bereikbaar of geef op zijn minst een reactie op vragen en eventuele klachten via het responsformulier. Ik heb twee keer zonder succes gebeld en heb een vraag over mijn voorgaande bestelling vorige week het formulier gestuurd. Waar ik geen reactie op heb gehad, ondanks een bevestiging dat het formulier verstuurd is. Dit is niet erg netjes maar komt ook niet erg betrouwbaar over op nieuwe klanten.
Pluspunten
Eerst staaltje besteld. Binnen 1 dag geleverd. Daarna de prachtige stof besteld. Ook binnen 1 dag geleverd.
Verzendkosten zijn €5,95 terwijl de stof gewoon via de brievenbus werd bezorgd! Verzendkosten kunnen dus lager.
Pluspunten
Snelle levering. Was zelfs een klosje garen bijgevoegd.
Pluspunten
Ontzetten leuk dat er een tip bij zit en garen. zeer blij verrast.
Pluspunten
Mooie kwaliteit wol, zijde en katoen(-satijn).
VerbeterpuntenVeel van jullie stoffen zijn van een minder goede tot slechte viscose tricot. Dat is jammer, want de prints zijn wel erg mooi. Ik koop deze niet meer. Katoentricot prima maar de viscose tricot beschadigd erg snel en is moeilijker te verwerken, wat te zien is in het eindresultaat. Voor mij dus graag ook weer eens wat katoentricot. Andere stoffen zijn goed, niets op aan te merken.
Pluspunten
Overzichtelijke website met ruim voldoende informatie over de stoffen. Snelle levering. Vlot antwoord op vraag die ik stelde per mail.
VerbeterpuntenZet eventueel bij alle stoffen een advies voor de te gebruiken machinenaald.
Pluspunten
Wat een geweldig bedrijf: klantgericht, goede service en snelle verzending. Een aanrader!
Pluspunten
Mooi stoffen, wat hoog in het segment.
VerbeterpuntenBestelproces bij stof waar nog een klein stukje van was verliep niet correct, werd door het bedrijf goed opgepakt maar wel jammer dat je iets besteld wat er niet meer is. Het zou fijn zijn als je in de totale bestellijst de hoeveelheid, oftewel aantal cm, nog aan kan passen.
Positive
tolle Qualität und schnelle Lieferung
Pluspunten
Was op tijd
Pluspunten
Bijzondere stoffen die je nergens anders tegenkomt!
Pluspunten
Snelheid van levering
VerbeterpuntenBij uitpakken van het stof bleek dat een van de stoffen een beschadiging had. Ik heb dit onmiddellijk aan jullie doorgegeven. Ik wilde nl snel het stof gebruiken. Ik kreeg per omgaande een e-mail dat ik binnen 48 uur iets zou horen. Er is al meer dan een week verstreken en ik heb nog geen reactie gehad. Wel heb ik al twee keer het verzoek gekregen om een beoordelingsformulier in te vullen. Helaas lukt het nu niet meer om tijdig van het stof een kledingstuk te maken. Ik ben dus zeer ontevreden en het stof ligt ongebruikt te wachten.
Ik gaf aan dat ondanks dat mijn bestelling meer dan 100 euro was ik toch verzendingskosten diende te betalen. Op deze bemerking kreeg ik niet eens een antwoord of enige uitleg.
Positive
Alles sehr rasch geliefert.
Pieter Aartsenstraat 26
7944CK Meppel