Pluspunten
Mooie stoffen
VerbeterpuntenSlecht telefonisch te bereiken
Pluspunten
Mooie kwaliteit stof, aan een heel redelijke prijs. Snel geleverd!
Positif
livraison rapide
Suggestionsla couleur n'est pas representée bien, je l'aurais imaginée plus verdâtre, mais c'est un jaune clair et net
Pluspunten
Super tevreden !
Pluspunten
Mooie stoffen en goede kwaliteit
Pluspunten
Geweldig mooie stof en niet duur! Keurig ingepakt en de volgende dag al thuis!
Positive
ltolle Stoffe-sehr schnelle Lieferzeit-immer mal wieder Schnäppchen
Verbesserungspunkteleider wurden die Preise für den Versand verändert.Egal für wieviel Geld man einkauft man bezahlt immer den Versand plus zusätzlich die hohe Gebühr von fast 5€für die Art des Bezahlens.Macht schon immer zusätzlich 12€.Das ist unnötig! -Leider stehen auch nach mehreren Monaten immer noch nicht die Farben neben der Stoffbeschreibung. Bei den vielen verschiedenen Farbtönen ist das aber ein MUSS,denn die Bilder zeigen nicht immer den genauen Farbton.Habe ich schon mehrmals in mails an den Kundenservice angesprochen aber passiert ist nichts.Das ist schade
Pluspunten
Betrouwbaar ,goede kwaliteit
Pluspunten
Hele mooie stoffen, producten worden netjes verpakt verzonden.
VerbeterpuntenSoms zou de informatie over producten wat completer kunnen. Ze reageren echter wel snel op vragen over producten via facebook.
Pluspunten
Was goed verpakt, ik was eerst bang dat het een beetje tegen zou vallen, omdat je het niet goed kunt bekijken op de pc, maar was heel goede kwaliteit en viel absoluut niet tegen, zag er in werkelijkheid nog beter uit dan op de pc.
VerbeterpuntenMisschien iets duidelijker aan kunnen geven dat men het pakket ook bij een servicepunt bij je in de buurt kunt ophalen, dat had ik te laat ontdekt, dus inderdaad beter aangeven, op bestelbon.
Pluspunten
Superrrrrr!!!!!
Pluspunten
Goede service.
Pluspunten
Zoals de cijfers al aangeven, ben heel tevreden, ik had de stof snel in huis en kon er snel mee aan de gang.
Pluspunten
Makkelijke website, snelle levering. Prima.
Pieter Aartsenstraat 26
7944CK Meppel