stof is soms scheef geknipt
Pluspunten
Mooie overzichtelijke website. En zeer snelle levering die keurig ingepakt werd geleverd.
Pluspunten
Duidelijke info en track en trace
Pluspunten
altijd prachtige stoffen
VerbeterpuntenDHL als koerier doet het soms heel erg slecht (niet thuis briefje lag in de tuin, pakket een straat verder ophalen)
Positive
Besondere Stoffe zu angemessenen Preisen.
Pluspunten
Duidelijke website, makkelijk bestellen en vlotte levering
Pluspunten
Tolle Ware und schnelle Lieferung. Freude pur.
Pluspunten
Word dr super goed geholpen zal dat beslist aanraden .
Pluspunten
Ben zeer tevreden over TST. Goed service en snelle levering.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten te vinden.
Positive
Gern wieder
Pluspunten
Pluspunten
De stof wordt snel en netjes geleverd. Aan de telefoon wordt je vriendelijk geholpen. Bloemenstof besteld, wat opviel is de mooie kleuren.
Pluspunten
Vriendelijk en goed advies. Als het in de stand niet voorradig is wordt een klein lapje gratis ter inzage gestuurd.
Pieter Aartsenstraat 26
7944CK Meppel