Netjes verpakt en goede levering

heel tevreden en vlugge levering

de eerste keer tevreden

Wunderschöne Stoffe

Die Stoffe haben eine sehr gute Qualität, die Farben fallen aus wie auf den Fotos. Die Lieferung war zuverlässig und sehr zeitnah. Hartelijk dank vor de mooie Stoffen!

Correct en snel

Div stoffen besteld , royaal geknipt , snel en netjes geleverd !

Gerne wieder

Schöner Stoff, schnelle Lieferung. Gerne wieder.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

vlotte service en mooie stoffen

Mooie stoffen, ook in de sale. Koop regelmatig in de sale, maar ook nieuwe stoffen. Punta di Roma is mijn favoriete stof. Valt mooi en blijft netjes na diverse wasbeurten. Kortom heel tevreden!

Schnell geliefert. Super Material.

Habe das erste Mal bestellt und bin sehr zufrieden. Wird bestimmt nicht das letzte Mal sein.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snelle levering en mooie stoffen!

goede ervaring

was er snel en alles klopte .

Mooie stoffen en precies wat ik verwachtte.

Topservice!

Snelle levering en deftig verpakt

top

Men heeft nog even gecheckt of de de stof daadwerkelijk op voorraad ligt , daarbij Snelle levering , goed verpakt + kortingsbon Irving

Premier achat

Étant proche de maastricht avant, j'allais souvent au marché pour acheté mes tissus. Ici dans le sud de la France,c'est pas facile de trouver du choix et donc j'ai commandé sur votre site. Au premier regard,la couleur ne correspondait pas trop mais au soleil j'ai aimé cette dentelle m. Me reste à trouver le satin un peu plus clair pour réaliser ma robe. Envoie rapide. Merci

Goed!

Ik heb voor de eerste keer een bestelling geplaatst, is mij goed bevallen

Mooie lap stof

Ondanks dat het niet helemaal de stof is die ik zocht, is hij toch wel bruikbaar om er een broek van te maken. Ik mis de mogelijkheid om stalen te bestellen (of bijv. een reep van 10cm van een stof (minimum is 0,5m). Online is het soms lastig bepalen of iets overeenkomt met gezochte stof. Verder wel goede prijs-kwaliteit verhouding.

Mooi stofje goede kwaliteit

Vlug geleverd, alleen de verzending wat duur

super kwaliteit stoffen

Mooie stoffen en snel geleverd

Een uitstekende service

Snelle antwoorden, goede service en snel geleverd. Heel fijn

très bien

très contente de mes achats. colis au top et service rapide

Top, kan niet beter!

Eerst had ik staaltjes besteld, deze waren er de volgende dag al. Dezelfde dag een keuze gemaakt en besteld. De dag daarop is het bij mij afgeleverd, mooi verpakt als een cadeautje. Ben er heeeel blij mee.

Gute Qualität schnelle Lieferung

Die Stoffe sind hochwertig und die Lieferung erfolgte schnell

Aandacht

Bij het klaarmaken van mijn bestelling had men er aandacht voor dat het garen die ik uitgezocht had de kleur niet goed paste bij de stof. Men vroeg me of ik dit wou laten aanpassen. Dit is voor mij een uitstekende service. Rita

positief: bestelling snel in huis negatief: verbleekte stofvouw, waardoor ik lang moest puzzelen om mijn gewenste patroon er netjes uit te krijgen. Uiteindelijk het patroon moeten aanpassen. dat was jammer! Ik ben me ervan bewust dat met een andere stofbestelling ook de beoordeling anders kan zijn.

Voor herhaling vatbaar

De eerste keer dat ik dat doe en het was in orde. Verzorgd ingepakt en op tijd ontvangen.

Snel geleverd!

Snel geleverd en prachtige stoffen. De omschrijving van de materialen is goed.

Pieter Aartsenstraat 26

7944CK Meppel