Erg goed

Klein probleempje zeer netjes opgelost, vriendelijk en snel

Mijn eerste bestelling maar zeker niet de laatste. Tot de volgende x.

Mooie stof qua kleur en hopelijk komt er iets leuks uit.

Top stof en super verpakt

Perfekt

Ich bin von dieser Firma mehr als überzeugt. Absolute Qualität und die mails werden postwendend beantwortet! Das Stretch-Futter von Venezia ist ein Traum!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

het patroon blad is fout

het patroonblad staat een fout in het voor/en achterpand omgewisseld, het beleg patroon klopte ook niet omschrijving verkeerd

FANTASTISH

snelle bezorging, en mooie stoffen, perfect pakje dank u wel

Der Stoff fühlt sich auf der Haut sehr angenehm an. Das Muster ist schön gleichmäßig.

Schnelle und unkomplizierte Lieferung.

Wisselend

Op het Stoffenspektakel in Zwolle werd ik door de vrouwelijke medewerker niet klantvriendelijk geholpen, dat viel zelfs iemand anders op. Omdat de stof die ik graag wilde hebben op was, moest ik het via de site bestellen en daar ben ik vol lof over.

Helemaal tevreden!

Stof, prijs en levering niets op aan te merken!

Alles prima

Ik ben echt tevreden

1ere fois que je commande, livraison dans la semaine, et a 1ere vue tous est ok .merci

Aucune, 1ere achat

Bestelling keurig verzorgd ontvangen.

Ik heb voor de eerste keer stof besteld via deze site. Is prima bevallen. Het pak werd snel bezorgd en alles zag er netjes uit. Stof zag er precies zo uit als op de foto en dat tegen een hele nette prijs. Top!

De dienstverlening is prima.

De stof zelf was aan de dunne kant. Als je de Jersey dubbel vouwt schijnt deze door. Dat is jammer. Maar ik leer hier van, want de stof was maar €5,- pm en er stond een g/m2 bij. Dus volgende keer hou ik dat beter in de gaten.

Vlotte levering en zuster mooi uit.

Een correcte levering en mooie kwaliteit.

Noch nicht erhalten

Leider immer noch nicht angekommen

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Es hat alles super geklappt.

Die Stoffe sind sehr großzügig geschnitten und haben eine gute Qualität. Danke

10….Uitstekende service

Uitstekend stof is bovenverwachting en netjes ingepakt

Vlotte levering en prima verpakt

Zie boven

Très satisfaite

Je me suis surprise à tenter l expérience d un achat en ligne. Mais je suis satisfaite des produits et de l exécution du service d envoi. Je suis conquise et vais devoir cacher ma carte bleue pour ne pas devenir addict. Merci et à bientôt

Höhe Qualität

Ich bin sehr zufrieden mit den Stoffen, die ich hier bis jetzt gekauft habe. Höhe Qualität, große Auswahl von Mustern. Die Preise sind absolut in Ordnung. Ich kann StoffenBestellen nur empfehlen!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prachtige stoffen snelle levering super mooie kwaliteit

Prachtige website, hele ruime keuze in hele mooie stoffen. De levering is vlot. De kwaliteit echt super goed. Heel erg blij met de stoffen!!!

Mooie stoffen Netjes verpakt Snel geleverd

Snelle levering en goede service.

Bestelling netjes verwerkt. Goede terugkoppeling. Netjes geleverd.

Snelle levering en mooie stof

Snelle levering en mooie stof

Première commande, très belle surprise !

Les tissus sont de très bonne qualité. Et les prix sont très attractifs. Je recommanderai à nouveau.

Pieter Aartsenstraat 26

7944CK Meppel