Kwaliteit en kleuren van de stoffen zoals op de website omschreven en getoond. Netjes verpakt. Ruim gemeten.

Duidelijke foto op internet, goede omschrijving en snelle levering

Prachtige stoffen.

Tip: het gewicht van de stoffen kan beter. Stof KOOP ik op gewicht /volume en op elasticiteit vanwege mijn Scoliose.

Mooie stof en snel verstuurd.

Ik ben er blij mee.

Goed!

Mooi verpakking, goed communicatie!!! Mooi afgeleverd!!!

Goed verpakt aangekomen

Snelle bezorging.

Mooie stoffen voor mooi prijsje.

Snelle levering, ruim geknipt, mooie stoffen.

Het is de eerste keer dat ik stoffen bestel zonder dat ik ze gezien en gevoeld heb en ik ben tevreden.

Kwaliteit

Tevreden klant !

Zeer mooi stoffen Goede kwaliteiten!

Zeer goede afhandeling van het product

Zeer zeker voor herhaling vatbaar. Vertrouwen is belangrijk

Snelle levering. Prachtige stoffen

Prachtige stoffen en snelle verzending.

Was prima

Prima! Vlotte levering, netjes verpakt.

De structuur van de stoffen zouden jullie op de site iets beter kunnen presenteren...een uitvergroting zou mooi zijn. Dan komt waarschijnlijk ook ten goede aan de kleur

Perfekt

Goede service , vlotte levering en mooi verpakt in een fijn papiertje en een stickertje met thank you op , die kleine attentie doet deugd

Alles super und ich bestelle garantiert wieder.

Top Stoffe von super Qualität.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Vlotte levering van de stalen

Ivm de lockdown stalen besteld van enkele stoffen. Heel fijn dat dit kan, want anders kun je niet beoordelen hoe de stof er uit ziet en aanvoelt. In mijn geval was dit nl totaal anders dan voorgesteld.

In een van de stoffen zat niet de gevraagde stretch, dat was jammer.

super Stoffe, man kann nicht genug bekommen !!!

Schnell, freundlich einfach toll mein Lieblingsstoff Lieferant.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie stoffen, snelle levering en uitstekende service

Ik vind het fijn te scrollen door het uitgebreide assortiment. Ik heb al heel wat mooie jurken en shirts gemaakt. En nu bezig met een ingewikkeld jasje van weer een prachtige stof: een uitdaging!

Stoffe sind super gut, Lieferung sehr schnell, jederzeit wieder

Siehe oben

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie travelstof, snel geleverd!

Heb een iets dikkere marine kleur travelstof besteld. Werd snel geleverd, in een net pakketje. De stof is precies zoals omschreven. Iets dikker dan normale travelstof. Perfect voor mijn patroon. Blij mee en draagt heerlijk!

Levering was snel. Artikelen zijn zoals ik verwacht had en zoals afgebeeld zijn. Ik vind het een top bedrijf.

Alles prima geregeld

Netjes en goed en snel bezorgd

Pieter Aartsenstraat 26

7944CK Meppel