Tissus

Très contente de la qualité. La découpe est honnête. Mer

Voor het eerst gedaan hoop twijfel Maar is echt super Snel binnen mooi verpakt . En stoffen zijn mooi.

Prima geklappt , schnell versandt , sehr gur verpackt

Alles gut

Parfait

Tissu conforme à la description. Envoi rapide.

erg prima

Tolle Stoffe

Schnelle Lieferung, tolle Stoffe. Preis Leistung passt

zeer mooie kwaliteit ,

had al eerder besteld op mans naam , terug zeer tevreden over de stoffen, zeer mooie kwaliteit , dank u wel.;

geweldig

Altijd mooi en zorgvuldig ingepakt

schnelle Lieferung, Menge reichlich bemessen. Kann ich gerne weiterempfehlen

Die Lieferung erfolgte schnell wie bestellt. Die Menge ist reichlich bemessen

Super tevreden..

Prachtige stof voor een voordelige prijs, keurig verpakt en netjes op tijd.

Een zeer snelle levering

Een prachtige lap stof in het echt nog mooier dan op het plaatje

Aan te raden

Stoffen van goede kwaliteit en snel geleverd

Super contente de ma commande. Tissus au top qualité, coloris. Commander sur photo. Je recommandera

Tissus au top, livraison rapide. Je recommanderai

Duidelijke website, snelle levering, goede kwaliteit

Sehr schöne Stoffe in Qualität und Farbe.

Sehr schnelle Lieferung. Farben wir abgebildet. Tolle Qualität.

Uitstekende service

Bij het zoeken naar de juiste stoffen was de klantenservice zeer behulpzaam. De kwaliteit van de stoffen is hoog.

Makkelijk te bestellen, snelle service en een prachtige lap stof

Perfekt

Schöner Stoff und sehr schnelle Lieferung. Gerne wieder. DANKE........

Snel en correct!

Ik heb voor de eerste keer iets besteld bij jullie en dat is heel goed gegaan, mooie kwaliteit en correct verpakt. Ben zelf al op leeftijd(83 en 11 maanden) maar maak mijn kleding allemaal nog zelf. Voor ons senioren is de keuze klein in de winkels en vaak slecht gemaakt. Het is alleen jammer dat DHL bezorgers zo ongeduldig zijn als ze aanbellen bij ons appartement. Als je niet binnen enkele seconden de entree deur ontgrendeld gaan ze weer weg en zeggen heel gewoon: Niemand thuis . Wij zitten nl niet de heledag bij de huisvideo om de deur te ontgrendelen. Je moet dan weer een tweede bezorging inplannen en afwachten of het goed gaat. Maar jullie zijn daar geen debet aan. Misschien voor jullie om het door te geven aan DHL. Wij kunnen dat niet. Een tevreden stofklant

Volledig naar wens

Prima service. Op tijd geleverd.goede stoffen.Ook leuke aanbiedingen.

Goede kwaliteit

Meine Bestellung bei StoffenBestellen war einwandfrei.

Ich liebäugelt jetzt schon mit weiteren Bestellungen bei StoffenBestellen.nl. Die Ware ist von einwandfreier Qualität. Es sind Motive, die man in Deutschland nicht erhält. Es macht einfach Spaß nach schönen Stoffen zu schauen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Nav een vorige bestelling met fout adres, er gaat iets mis tussen mijn bestelling en adressenbestand ( stoffenbestellen is niet de enige waarbij dit gebeurd) eerst gebeld met klantenservice en het juiste adres doorgegeven,bestelling geplaast,en nogmaals gebeld want adres op bestelling klopte niet.Goede service want pakket op juiste adres afgeleverd.

Gut, aber ausbaufähig

Schöne Stoffe, schnelle Lieferung. Die Beschreibung der Stoffe ist aber teilweise ausbaufähig! Es wäre zum Beispiel hilfreich, wenn bei Stretchstoffen angegeben werden würde, um wieviel Prozent sich der Stoff dehnen lässt! Da man den Stoff nicht selber in die Hand nehmen kann und auch eine Probe dafür zu klein wäre, sollte man dies tun.

Pieter Aartsenstraat 26

7944CK Meppel