Very good quality and quick delivery. Thanks

Very pleased with the tissues Just the delivering company did not advice when it delivered

Sehr schöne Modestoffe

Ich bin sehr zufrieden mit der Qualität der Stoffe. Tolle käftige Farben. Schnelle Lieferung. Alles top! Jederzeit wieder.

Zuverlässigkeit, schöner Stoff

Sehr zufrieden. Schnelle Lieferung. Sehr gute Qualität. Gutes Preis Leistungsverhältnis. Immer wieder gerne

Uitstekende service en kwaliteit

Stoffenbestellen.nl ontdekt via social media. Site bezocht en enkele leuke stofjes gevonden. Snelle afhandeling en levering van mijn bestelling en topkwaliteit stofjes.

Super schneller Service

Sehr gute Qualität der Stoffe und schnelle Lieferung

Snelle levering,ruim geknipt,en kwalitatief goede stof. Voor herhaling vatbaar

8k ben tevrede van de stoffen

Très satisfaite de mes tissus...

Envoi rapide.

Mooie stoffen, snelle levering!

Prachtige tricotstof ontvangen, en ondanks de drukte toch binnen 3 dagen geleverd. Top!!

Super kwaliteit en zeer snelle levering!

Super kwaliteit en zeer snelle levering!

Goed bedrijf prima service en goede stoffen

Prima goede kwaliteit stoffen en snelle levering

Prima site snelle levering

Zou nog wel willen dat er omschreven wordt waar de stoffen voor kunnen dienen, bv jurk of jas of broek.

Fantastische stoffen winkel!

Prima kwaliteit stoffen en snel service! Top.

Schöne Stoffe

Sehr schöne Stoffe und in super Qualität! Nur der Versand finde ich ein wenig zu teuer. Ich kaufe irgendwann hier noch mal ein!

Snelle levering van prachtige stof

Blij met de stof en correcte levering.

Kwaliteit van de stof

Helaas heb ik niet goed opgelet op de kwaliteit van de stof. Het is polyester tricot en ik dacht dat het viscose tricot was. Stom van mij. Weet niet of ik het nu wel ga gebruiken. De verzorging van het pakket was super! Ik heb jullie evengoed aanbevolen aan mijn leerlingen.

Levering heel snel binnen!

Levering en service om de 2 bestellingen samen te voegen en zo 1x verzendkosten kon snel geregeld worden. Wat wel jammer is dat de kleuren veel minder sprekend zijn dan op de foto’s. Dat geeft n vertekend beeld.

Heel tevreden.

Ik had eerst 2 meter van een stof aangeklikt, volgens hun computer kon dat niet. Maar even later kreeg ik van hun een email, dat ze dat hadden gezien. Ze hadden toch nog een extra meter alleen niet van hetzelfde stuk. Ik mocht dat zonder extra kosten er bij ontvangen. Wauw!! Dat is nog eens service.

Snelle levering prachtige stof

Snel geleverd Supermooie kwaliteit Blij jullie ontdekt te hebben!!

Meine erste Bestellung war ganz okay

Habe das erste Mal dort bestellt. Stoffe an sich haben eine gute Qualität, der Versand ging sehr schnell. Leider hat einer der Stoffe im Stoffbruch einen ausgebleichten Streifen, dieser zieht sich über die ganzen 2m hinweg.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Bin mit der Qualität der Stoffe und der raschen Lieferung sehr zufrieden

Einziger Minuspunkt sind die sehr hohen Versandkosten nach Österreich

Kwaliteit 100%

Goede kwaliteit

Goed en snel

Staaltjes besteld, goede afmeting. Ook 2 stofjes besteld, kreeg meer dan gevraagd, was het laatste op de rol.

Snel werk gemaakt van DHL

Volgens DHL had ik het pakketje ontvangen, maar dat was niet zo. Heb toen tst-stoffen ingeschakeld en toen was het binnen één dag geregeld.

Dat het een beetje ruim gemeten was vond ik heerlijk Bij sommige sites krijgt je soms iets te weinig Tis een fantastische stof Boven mijn verwachting

Pieter Aartsenstraat 26

7944CK Meppel