Prachtig mooie stoffen

Zeer ruime keuze, snelle levering

Het was mijn eerste keer. Ben tevreden over de keuze, de prijzen, de sale en de snelle afhandeling.

Es ist immer alles super, freundlicher Kontakt und schnelle Lieferung.

Es sind immer tolle Stoffe. Es gibt auch super Angebote. Der Kontakt ist freundlich und es ist immer eine schnelle Lieferung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Eenvoudig bestellen, snelle levering en mooie kwaliteit.

Eenvoudig bestellen, snelle levering en mooie kwaliteit.

Schnelle, unkomplizierte Abwicklung /Lieferung nach Deutschland. Super Qualität der Stoffe.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prima,alles netjes en snel geleverd!

Alles makkelijk te bestellen,keurig op de hoogte gehouden en netjes thuis afgeleverd.

Werde wieder bestellen

Schnelle Lieferung, (innerhalb 1 Woche) tolle Ware.

Sehr zufrieden

Ich bin mit der Auswahl an Stoffen, der Lieferung und allem sehr zufrieden. Stoffenbestellen.nl hat wunderschöne Stoffe, die man so sonst nicht findet. Die Lieferzeit war der Entfernung, immerhin kommt die Lieferung aus den Niederlanden, angemessen und schnell.

uitsekend.

alles is prima geregeld en duidelijk. Groot aanbod van mooie stoffen.

veel keus tegen bescheiden prijzen bij de Sale

Ik kijk altijd snel naar uw prima aanbiedingen. Die worden goed omschreven en getoond, zodat je niet teleurgesteld raakt, en ze worden snel besteld. Tip: rond deze bestelling heb ik 8 e-mails van u en de bezorger ontvangen. Een beetje minder kan ook wel!

Goed bevallen

Ik vind het wel lastig om via een foto op de site goed te kunnen beslissen of de kleur/stofkeuze voldoet aan mijn wensen. Ik vind het fijner om het met het blote oog te zien, Ik weet dat een stofstaal een optie is en zal dat een volgende keer zeker doen bij stof waar ik aan twijfel. Van de 3 lappen die ik nu gekocht heb heb ik bij 1 mijn twijfel maar als het straks af is zal het toch wel goed komen. Mijn eerste ervaring is goed verlopen. Jullie staan volgens mij op stoffenbeurzen en dan ben ik bij jullie altijd aan het goede adres en mooi geslaagd Met vriendelijke Groeten, M Kantelberg

Prima webwinkel!

Mooie stoffen, klopten goed met de beschrijving, heel zorgvuldig verpakt en snel geleverd. Top!!

FANTASTISCH

Echt een aanrader op alle vlakken!!!!!!

Tolle Qualitäten, guter Bestellablauf.

Erstmals online bestellt - gute Erfahrungen gemacht: Bestellablauf gut. Praktisch, dass viele Fotos auch von zu Kleidung verarbeiteter Stoffe beigefügt sind, so kann man erahnen wie der Stoff fällt. Superschöne Qualität erhalten. Gerne wieder.

Voor herhaling vatbaar

Zal zeker nog bestellen

snelle levering ,stof met liefde behandeld.Ik ben zeer tevreden.

Dit is de eerste keer dat ik bij jullie stof besteld heb en beslist niet de laatste keer. De stof is recht afgesneden en zeer mooi van kwaliteit.

Mijn ervaring is goed

De geleverde stoffen voldoen aan de verwachtingen ik me die voorstelde

Zeer mooie kwaliteit. Verpakking was zeer goed verzorgd. Snelle levering. Kortom niets op aan te merken.

mooie en correcte levering

correcte levering van super mooie kwalitatieve stoffen. aan een superprijs

Alles Bestens, gerne wieder

Turbo Lieferung, Ware qualitativ hochwertig, Preis-Leistung außergewöhnlich gut.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zeer snelle levering van mooie stoffen

Zeer mooie stoffen. Ruim geknipt . Prima verzorgde levering .

Bin sehr zufrieden. Werde wieder bestellen.

Die Lieferung war OK. Die bestellten Stoffe fallen farblich und qualitativ so aus wie beschrieben

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mijn ervaring is geweldig omdat er altijd netjes en vlot geleverd wordt. Ik mis de spektakeldagen maar via de computer betstellen gaat ook heel goed en zeker omdat je altijd staaltjes van de stof kunt aanvragen. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van de stoffen en de service van jullie. Hoop toch weer dat de spektakel in het najaar weer doorgaan. Groetjes An Lambrechts.

Einfach und schnell

Sehr gut, weil man erst stoffproben bestellen kann. Ein wenig umständlich aber habe mich durch gearbeitet

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Super snel en goed verzorgd!

1e keer besteld en zeer tevreden. Snelle levering en netjes verpakt en bezorgd. Dankjewel. Vr gr Marianne Ps. Voor nu en nog eens...

Pieter Aartsenstraat 26

7944CK Meppel