Snelle levering. Goed verzorgd

De stof viel een beetje tegen. Hij kreukt heel erg en vrij stugge stof. Ik hoop u snel weer te zien op de stoffenbeurs. Vriendelijke groet. Sita

Très beaux tissus et de bonne qualité!

Très beaux tissus et de bonne qualité!

Super netjes verstuurd

Voor herhaling

Gemakkelijk, erg veel keuze en vooral niet duur

Gemakkelijk, erg veel keuze en vooral niet duur!

réception de la marchandise dans des délais courts et bien présenté

réception de la marchandise dans des délais courts et bien présenté. Bonne qualité des tissus

Ich bin angenehm überrascht....

Ich war ziemlich skeptisch, weil ich im Ausland noch nie Stoffe bestellt hatte, aber ich wurde eines Besseren belehrt. Der Ablauf war problemlos und auch sehr schnell. Die Sale Preise und das Angebot der Stoffe sind prima, ebenso die Qualität der Stoffe. Allerdings muß ich leider bemängeln, daß bei einigen Stoffen die Farben etwas anders waren als im Internet dargestellt. So habe ich z.B. einen Streifenstoff gekauft, der auf dem Foto im Internet u.a. einen weißen Streifen hatte, bei mir war der Streifen aber beige. Dann hatte ich einen cremefarbenen Stoff mit Blumenornamenten bestellt, bekommen habe ich aber einen hellblauen Stoff mit Blumenornamenten. Das ist leider nicht so schön. Es wäre besser, wenn unter den Fotos auch die Farben stehen würden, die die angebotenen Stoffe wirklich haben.

Fantastisch!

Ik heb 2 x staaltjes besteld en beide keren binnen 2 dagen in de bus.

Mooie kwaliteit van het stof

Prijs- kwaliteit heel goed

Geweldige stoffen van goede kwaliteit en goede prijs!

Duidelijke website, snelle levering wordt zorgvuldig verpakt, als een kadootje. Kleuren van de foto's komen overeen met de werkelijkheid. Je kan ook eerst een stofstaal bestellen. Super, ik zeg gewoon doen!

geweldig

Mooie stof, snelle levering. Netjes verpakt. Ben er blij mee. Heb al meerdere keren stof besteld, krijg je dan ook korting ?

Sehr zufrieden

Sehr schöne Stoffe, tolle Qualität. Farben wie abgebildet. Schnelle Lieferung. Danke!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

op tijd en netjes verpakt

niet te lang wachten, overzichtelijk web-site. ik ga hier zeker vaker gebruik van maken

Ideaal om zo je mooie stoffen te kopen

Duidelijke foto’s van de stoffen en dat je een staaltje kunt bestellen is wel heel fijn dan kun je met een gerust hart de stof bestellen.Alles is keurig en met aandacht verpakt en de gewenste maat erg royaal afgeknipt. Ik kan stoffenbestellen,nl zeker aanbevelen.

goede informatie over de stoffen en snelle service

Door de manier waarop het geheel was ingepakt, kreeg ik het gevoel een kadootje te ontvangen

Super makkelijk en snel

mooie stof wat jebesteld krijg je ook

Vlot en snel

Vlot en snel

Wat een prachtige stoffen, prima aflevering!

3 stoffen besteld. Prachtig, mooier dan op het plaatje....... Aflevering snel en keurig!! 5 sterren bedrijf. Ps, wel goed op letten dat je niet te weinig stof bestelt.

Schnelle Lieferung, tolle Stoffqualität, bin sehr zufrieden!

Schnelle Lieferung, tolle Stoffqualität, bin sehr zufrieden!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

vlugge en corecte levering mooie kwaliteit

zeer tevreden

Netjes verpakt, keurig op tijd geleverd.

In een van de door mij gekozen stoffen zaten vlekken. Keurig bericht van stoffenbestelleen met voorstel hoe dit op te lossen. Alsnog de de stoffen keurig verpakt en snel ontvangen.

Heel snel en netjes

Heel snel en mooie stoffen

Ausgezeichneter Service

Schnelle Lieferung und etwas mehr Stoff als bestellt. Alles bestens.

prima ervaring

op tijd levering en ruime afmeting.

Sehr empfehlenswerter online-Shop!

Sehr schöne Qualitäten, gute Preise, liebevolle Verpackung, schneller Versand. Perfekt! Danke ♥ !

Pieter Aartsenstraat 26

7944CK Meppel