Een bedrijf met prachtige stoffen.

Ik volg het bedrijf op facebook en kan zo volgen welke nieuwe stoffen er binnen komen. De informatie is zeer uitgebreid en je krijgt wat je ziet. Ik heb weer een prachtige stof besteld en ben daar zeer blij mee. Bij twijfel bestel je eenvoudig enkele stofstaaltjes om tot een goede keuze te komen.

Formitastisch!

Zeer tevreden over deze webshop! Duidelijke communicatie, snelle verzending, mooi verpakt in zijdepapizr met liefelijke sticker. De scuba van Van Gogh zijn amandelbloesems is van uitstekende kwaliteit. Een aanrader!

snel geleverd prima stoffen

Ik heb een prima ervaring met dit bedrijf

Al eerder besteld. Tot nu toe goed gegaan, kleuren deze keer beter kloppend gelukkig.

schnell, unkompliziert und freundlich bei Nachfrage

Ja

Snelle service en vriendelijke begeleidende tekst

De service was prima, maar de stof moet ik nog even testen, vooralsnog te statisch/plakkend...

REACTIVITE POSITIVE

Commande toujours conforme au descryptif, cette fois -ci ,recue ma commande en 3 jours, ce qui est appréciable. site pour tissus habillement trés interressant, je recommande ce site pour l'originalité de ses tissus. bon rapport qualité ,prix. JG.

mooie kwaliteit, vlotte levering

Ik zag de stof op de facebookpagina, was er meteen weg van dus ik heb het meteen besteld. De volgende dag had ik het al in huis. De stof is prachtig en van zeer goede kwaliteit.

Alles hat bestens geklappt

Von der Bestellung bis zur Zustellung war alles zu meiner vollsten Zufriedenheit. Ich würde jederzeit wieder bestellen.

supper goed

suppermooie en goede kwaliteid stoffen die vlug geleverd waren

Zeer vlotte levering, goed verpakt en verzorgd. Dank je wel.

Prachtige stoffen, snelle levering

Met veel plezier bekijk ik de prachtige stoffen. De outlet/sales stoffen zijn zeer aantrekkelijk. Zou het mogelijk zijn om standaard bij elke stof de (achtergrond)kleur te vermelden? Ik ben n.l. kleurenblind en met mij nog velen. Dit zou ons reuze helpen. Nu moet ik vaak gissen met de nodige missers. Bij dessinstoffen graag de combinatie effenstof vermelden op de website als tip, zoals jullie ook op FB doen. Dit zou jullie website nog meer de top stoffen site maken qua aanbod en service.

Prima...snelle levering...prachtige stof

Zeer blij met de snel geleverde en goed verzorgd bestelling.

top stoffen

zeer tevreden van mijn bestelde stoffen, top kwaliteit, ook de service is zeer goed, goede communicatie, ik ben een grote fan

super snelle verzending en prachtige stof.

prachtige stof hele snelle bezorging.

Alles op tijd geleverd met de beste zorgen

Très contente des tissus commandés

Le rendu des couleurs sur le site est très satisfaisant. Les tissus semblent de belle qualité, je pourrais en dire dès que je les aurais travaillés

Heel mooie en kwaliteitvolle travelyersey !

Seht guter Service, schnell und tolle WAre

Immer tolle Auswahl, sehr schneller Versand - Bestens

Top stof

Voor het eerst hier besteld en ik vind de stof in het echt nog mooier! Voelt lekker aan en ga deze stoffen ( als het kleding geworden is) vast vaak dragen. De stof kwam om snel binnen en was als een leuk cadeautje verpakt! Ga zeker vaker hier bestellen!

Super handig om een staaltje te kunnen bestellen!

Vlotte correcte afhandeling

Makkelijke en duidelijke keuze

Prima, mooie stoffen, netjes verpakt en snel geleverd

Netjes

Stoffen staan goed omschreven op site (materiaal) en levering is netjes in papiertje en in stevige doos

Mooie stoffen

Met zorg ingepakt en een zeer goede kwaliteit

Pieter Aartsenstraat 26

7944CK Meppel