service au top

Commande envoyée avec une rapidité éclair ... super ! Rien à dire sinon que les tissus sont impeccables et identiques à la photo de présentation. Merci pour ce service

Alles was in orde.

Een positieve ervaring.

Schnell und gute Qualität zu tollem Preis

Die Bestellung war nach 3 Werktagen schon da. Die Stoffe sind quaiitativ sehr gut. Der blumige Jersey ist klasse !

Had er meer van verwacht

Overzichtelijke website, stoffen komen alleen niet allemaal overeen met de foto wat wel erg jammer is. Kwaliteit is ook van de stof minder dan ik ervan verwacht had, na het maken en wassen is de kleur al een stuk minder fel. De stoffen waren wel netjes verpakt en werden snel geleverd. Zal niet vaker hier bestellen.

Ik ben tevreden over het stof. En heb het g oed ontvangen.

Ik ben tevreden over het stof. En heb het goed ontvangen.

Ik was blij verrast

Het was mijn eerste bestelling. Mooie stof, ik was er al verliefd op. Zorgvuldig verpakt en licht

Site sérieux

J ai commandé pour la première fois sur ce site quelques tissus. Beaucoup de choix, je mets 4 étoiles et non 5 étoiles car les prix sont assez onéreux. Expédition rapide, colis préparé avec soin.

Sehr gute Auswahl und schnelle Lieferung

Es war meine erste Bestellung, gute Preise schnelle Lieferung Die Stoffe habe noch nicht vernäht, aber Farben wie abgebildet

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie stoffen,netjes ingepakt en snel verstuurd.

Zoals in de titel omschreven ben ik zeer tevreden. Ik zou zeggen ga zo door!!

Top snelle levering.

des tissus de très bonne qualité

l'envoi a été très rapide. les tissus sont d'excellentes qualité, ils sont magnifiques. Bref je recommande le site

Stof was keurig verpakt en snel verzonden

Meedenkend

Wilde graag 2 mtr maar lukte niet. Netjes mail ontvangen met vraag of ik de twee meter nog wilde ontvangen. Dat is meedenken. Top

Stof is precies als de afbeelding, super kwaliteit en snelle levering.

Mooie stoffen

De stoffen die ik heb besteld zijn heel mooi en van goede kwaliteit. Ze komen overeen met de foto. En heel snel geleverd. Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Super Qualität und super schnelle Lieferung

Schöne Qualität wie beschrieben und schnelle Lieferung

Snel en mooie kwaliteit

bestellen, snavel ontvangen en dan een super kwaliteit ontvangen.

Tolle stoffe und schneller Versand

Die stoffe sind mind 20cm länger was sehr lobenswert ist. Die Qualität fühlt sich sehr gut an. Und der Versand war sehr schnell nach Deutschland. Freitag mittag bestellt Mittwoch da.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

De stoffen zien er allemaal prachtig uit en zeer goede service!

De stoffen zien er allemaal prachtig uit en zeer goede service!

Vlotte service en correcte afhandeling!

Een bestelde stof was niet meer in voorraad (stock was blijkbaar niet correct) en ik ontving heel snel enkele voorstellen om een keuze uit te maken. Nadat ik een andere stof bestelde, werd de levering zeer snel in orde gebracht.

Super snel

Prachtige stof.