Keurig verpakt en verzorgd

X

Keurig en snel

De bestelling was prima, misschien een tip voor nog betere service, een Wasvoorschrift toevoegen van de bestelde stoffen,

Snel en goed verzorgd.

Zoals gezegd; goed dus !

Snelle levering!

Snelle levering en een prima klantenservice, ik ben zeer tevreden. En.. mooie kwaliteit stoffen!

Schneller Service

schöne Stoffe. Die Bilder im Internet sind hilfreich bei der Auswahl der Stoffe

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Yy

Früher hatten Sie Ihr Angebot auch in Deutscher Sprache, Holländisch verstehe ich leider nicht

prachtig

Prachtige stoffen , goede kwaliteit en snelle levering!

Confiance sur le produit

J'habite en Belgique et ma commande arrivé 2 jours après. Les tissus correspondent à leur description et il y a toujours un peu plus que le mettrage choisi. Les tissus t d'une qualité supérieure. Je recommande vivement l'achat en ligne.

Snelle levering, mooi verpakt, goede stof

Altijd correcte levering!

Mooie stoffen, overzichtelijke website, snelle bezorging

Prima service .

Om te beginnen wat staaltjes besteld ,het is prettig dat die mogelijkheid er is. Had ze al snel binnen. Mooie stoffen.

Goede service en snelle levering

Correcte levering.

Snelle levering.

Correct en verzorgd

Ik wisy niet wat ik moest verwachten masr het heeft me zeker over de streep getrokken om dit vakwr te doen

Snell levering

Super leuke, goede kwaliteit stoffen.

Op de stoffen spektakels altijd stoffen bij jullie gekocht en nu via de webshop top.

Alles super

Die Ware ist perfekt, Lieferung zügig gerne wieder

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Is altijd heel netjes en verzorgd

Gemakkelyk

Prachtige stoffen. Mooiekwaliteit

Prachtig

Prachtige stoffen,vaak zijn de kleuren in het echt mooier als op de foto. Goede omschrijving van het product. Snelle levering, hoop jullie weer in het echt te zien in Kerkrade met de stoffenmarkt die mis ik echt heel erg ..verder het gaat jullie goed en blijf gezond liefs Miranda

Geweldig!

Zo fijn om voor een klein bedrag een staaltje te kunnen bestellen. Stof moet je nou eenmaal even voelen!

Heel fijn om ook het stof te zien en belangrijk ook te voelen!

Livraison en 3 jours. Emballage soigné.

Grand choix de tissus originaux et de belle qualité.

Een correcte levering

Steeds een vlugge levering .En een snelle melding via mail

Pieter Aartsenstraat 26

7944CK Meppel