Alles goed verlopen.

Heel snel geleverd

Heel goede webshop mooie stoffen goede beschrijving, gewoon top

Mooie stof

Mooie stof, snel geleverd!!

snel en mooie kwaliteit

Stoffen besteld tbv verwerking naar kleding Kwaliteit is mooi en naar verwachting.

Mooie stoffen, snel geleverd.

Stoffen zagen er goed uit en voldoen aan de foto’s op de site, na 1 dag al geleverd. Super

Sehr zufrieden.

Die bestellte Ware kam immer schön eingepackt. Super Service. Immer wieder

Voor herhaling vatbaar

Tolle Stoffe

Der onlineservice war prima und schnell. Die Qualität der Stoffe ist prima und entspricht der Beschreibung. Sogar die Farben sind ziemlich genau. Gern kaufe ich dort wieder ein.

zeer tevreden

zeer tevreden

Snel maar tegenvallend product

Bestelling was op tijd, stof viel een beetje tegen. Zag er in werkelijkheid beetje “vlekkerig” uit.

Heel mooie stof

uitstekend

Ben blij met de bestelling zal er zeker vaker gebruik van maken. Duidelijk om de stof te zoeken . prima.!!!

snelle levering keurig verpakt

keurig en snel geleverd en een prachtige stof

Super mooie stoffen

De stoffen worden altijd mooi verpakt en heel snel bezorgd.

Ik ben heel tevreden !

Zeer mooie stofjes

Zoals altijd weer mooie stoffen

Schnelle Lieferung, schöne Qualität

Stof net zo mooi als op de website. Zorgvuldig verpakt en volgens planning geleverd!

Keurig snel en netjes

Snelle service keurig op tijd En heel netjes en gezellig verpakt. Ook snelle reactie op mijn mail....

Sehr gute Qualität und schneller Versand.

Schöne Qualität. Ich würde mich freuen, wenn Sie wieder auf dem Holländischen Stoffmarkt anzutreffen sind.

Goede duidelijke makkelijke service. Mooie site....

Veel keuze, mooie kwaliteit.

Mooie stoffen en snel geleverd,

Ik zag de mooie nieuwe stoffen op de site en ik heb gelijk besteld, zeer snel geleverd, ondanks de drukte van de post.

Alles Super

Sehr schnelle Lieferung. Sehr schön , mit liebe, verpackt. Tolle Stoffqualitä.

Mooi verzorgd, aandacht besteed aan inpakken, straalt hart voor de zaak uit! En stoffen die ik besteld heb voldoen aan wat ik ervan verwacht had!

Prima service en uitstekende kwaliteit, maar dat wist ik al vanuit ervaring op stoffenspektakel

Pieter Aartsenstraat 26

7944CK Meppel