einfach wunderbar, Rückmeldung, Sendung schnell und unkompliziert

..ich habe schon angefangen zu nähen, ich liebe Ihre Stoffe

Langjährige Kundin

Tolle Stoffe & Qualität. Sehr schnelle Lieferung

Prima alternatief

Een stoffenmarkt heeft mijn voorkeur, maar nu dit niet kan is dit een prima alternatief.

Erg goed

De stoffen voldeden volledig aan de verwachtingen. De kleur op de foto’s is zoals in het echt. Dat is niet overal het geval dus dat viel me gelijk op. Snelle service dus ik kan weer lekker aan de slag.

Perfecte kwaliteit

Ik woon in Litouwen, dus het is moeilijk om je stoffen te downloaden. Dank je, Mrs. Egle Steckiene

Prachtige stoffen en snel geleverd.

Alle stoffen waren ruim geknipt en ik had ze snel in huis. De foto's en de omschrijving op de website komen overeen met wat ik heb ontvangen.

Van goede kwaliteit

Wat moeilijk te kiezen je kunt ze niet voelen maar tot hiertoe verrassend goed en mooi

Vlot en netjes geleverd

Mooie kwaliteit van de stoffen en goed gefotografeerd

Die Lieferung erfolgte schnell und zuverlässig.

Die tolle Stoffqualität von Ihnen kenne ich schon vom Holland Stoffmarkt, und die schnelle Lieferung war einfach super.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Prachtige exclusieve stof én uitstekende service!

Ik kon makkelijk navigeren op de site; mijn stof besteld (prima prijs/kwaliteit verhouding). Snel bezorgd en zeer tevreden over het product. Ga zo door! Niets meer veranderen!

sehr gute Qualität und schnelle Lieferung

sehr gute Qualität und schnelle Lieferung

Stoff bestellung

Sehr nett, sehr gute Qualität. Ich kenne den Shop vom holländischen Stoffmarkt Die Mails könnten gerne in Deutsch sein. .

Prachtige stoffen, keurig, netjes, en verzorgd thuis bezorgd .

heel tevreden.

Alles was perfect in orde ,ik zou het zeker aanbevelen.

Schnelle Lieferung, gute Qualität

Die Bestellung und Lieferung waren sehr unkompliziert und schnell. Die Qualität der Stoffe ist super.

Het was de 1e x maar een hele fijne ervaring en ze denken met je mee.top

Mooie kwaliteit stof

Stof was snel in huis. Ik miste wel een orderbevestiging direkt nadat ik betaald had.

Ik kreeg wat ik verwachte

De stog wordt tastbaar gemaakt met foto,s . Geen tegenvaller

Heel goed!

Snel geleverd en keurig verpakt!

Snel en correct

Keurig geknipt en snel geleverd

Mooie stoffen en verzorgd ingepakt verzonden erg blij mee!

Bonne qualité, expédition rapide je suis très contente

Bonne qualité , livraison rapide

Toller Service, super Qualität!

Ich habe zum ersten Mal bei StoffenBestellen.nl meinen Stoff bestellt. Leider war 1 Artikel ausverkauft. Ich wurde sofort per Mail benachrichtigt, das sich die Lieferung verzögern kann. Das fand ich schon mal sehr lobenswert. Mir wurde sogar freigestellt zu stornieren, da ja nicht pünktlich geliefert werden konnte. Es ging dann doch schneller als gedacht und ich muss sagen, die Qualität der Stoffe sind hervorragend, der Service ist klasse. Ich kann diesen Onlineshop nur empfehlen. Klasse! Vielen Dank dafür!

Mooie stoffen, snel geleverd

Prachtige stoffen en snel verstuurd! Ik kom de lockdown wel door zo!!

alles in orde!

vlugge levering/met betaling alles in orde/antwoorden via mail zelfs op zondag

Pieter Aartsenstraat 26

7944CK Meppel