Zeer goede service en persoonlijk

super!

snelle levering goede kleur en kwailteit

Mooie stof, snelle levering, ruim gemeten.

Mooie stof, snelle levering, ruim gemeten. Prima prijs kwaliteit verhouding.

Ik heb de stof ontvangen,en ben zeer tevreden over de stof

Zoals hier boven staat,baby ik zeer tevreden.Maar heb nog geen tijd gehad om er iets van te maken.

Mooie stoffen en de verwachtte kleur.

Mooi verpakt in vloeipapier, als een cadeautje.

Feest!

Netjes geleverd en heel zorgvuldig ingepakt. Tijdig ook nu met Corona en het ijzige winterweer. Mooie stoffen, mooie prints en goede kwaliteit. Helemaal blij, feestgevoel.

kwaliteit stoffen

Zeer tevreden! En snelle levering

altijd goed

Heel tevreden , mooie stoffen en een redelijke prijs. levering is ook vlot.

Beaux tissus à tous les prix

En recherche de tissu suite au confinement... J'ai eu l'occasion d'acheter des tissus hollandais au marché aux tissus de Mulhouse J'ai supposé que cela pouvait être vous ? Le transport reste cher

Goede website met mooie stoffen. Prima tijdige levering en keurig ingepakt. Ik ben zeer tevreden!

Erg tevreden mooien stoffen

Mooi kwaliteit vlug geleverd

Commande arrivée rapidement et très bien préparée

J'ai découvert votre site via Facebook, et j'en suis ravie. Tissus de bonne qualité et beaucoup de choix . Je commanderais à nouveau je pense.

Gute Qualität und schnelle Lieferung

Da ich schon mehrfach Stoffe aus diesem Sortiment vor Ort beim Holländischen Stoffmarkt gekauft hatte, kannte ich die gute Qualität der Ware. Auch mit der Online-Bestellung bin ich zufrieden. Die Lieferung kam schnell und fiel zu meiner vollen Zufriedenheit aus. Lediglich die relativ hohen Versandkosten sind im Vergleich zu anderen Anbietern ein negativer Punkt.

Einfach gut!

Alles zur Zufriedenheit! Stoffe tolle Qualität, große Auswahl und man findet immer etwas, auch wenn man eigentlich gar nichts braucht

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

net zoals de vorige keer goed gedaan mooie stof tot de volgende keer

zoals boven staat top

Good

The stoffen zijn goed. Dank je wel.

Bestelling zeer vlug ontvangen et heel mooie stoffen

Ik zal nog bestellingen doen kwaliteit,mooie kleuren en dynamisch om opstuuren

Goed en makkelijk

Fijn

Snel en juist

Schnelle Lieferung, gute Ware. Vielen Dank.

Bis jetzt habe ich nur positiver Erfahrungen mit dem Versandhaus machen dürfen.

Superrrrrr

Mooie stoffen.leuke sale prijsjes,heb lang geleden altijd kleding gemaakt. En nu wil ik er weer mee beginnen.makelijke site om te bestellen, heel snel binnen,leuk verpakt,helemaal top.heb inmiddels 2e bestelling gedaan.

stofkwaliteit is uitstekend

Makkelijke site om te bestellen en goede communicatie via mail.

Très belle qualité de tissus

Très bien, superbe qualité. Seulement un tissu qui ne correspondait pas à ce que j avais vu ( type de tumulus, tombé, colori et donc utilisation finale)

Pieter Aartsenstraat 26

7944CK Meppel