Supersnel geleverd, netjes verpakt en goede kwaliteit stoffen!

Vlotte levering en mooie stoffen

Nu nog beginnen naaien

Prima stof

Het was de kleur die ik zocht. Snelle levering

Snel bezorgd mooi verpakt prachtige stof

Hele mooie panelstof, ben er erg blij mee. Mooi verpakt met vloeipapier, zeer netjes verzorgd en ook nog snel. Voor herhaling vatbaar.

Prima geholpen

Prima geholpen , bestelling in zeer nette orde ontvangen

Prima verzorgde zending. Helaas was de Corderoy te beige, op de foto zag het er meer grijs uit. De zwarte stof is prima,hoop ik gauw op terug te komen M.vr.gr. JohannaLouise de Vocht

prima service!

uitstekend

Gerne wieder

Sehr schöne Stoffe, schnelle Lieferung, gute Verpackung. Da werde ich in Zukunft öfter bestellen. Viele Artikel stark Reduziert im Sale, da rechnen sich die fast acht Euro Portokosten dann auch.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Stoff wie bestellt und dargestellt schnell geliefert

Erste Erfahrung sehr gut. Stoff wie im Internet dargestellt. Genau zugeschnitten. Sehr gut verpackt und schnell zugestellt. Ich freue mich und werde wieder bestellen. Vielen Dank

Sehr schnell und sehr gute Qualität I

Ich bin total begeistert von der guten Qualität und dem schnellen Ablauf der Bestellung. Vielen Dank

super

Ik bestelde al meerdere keren en telkens alles tiptop in orde !

Correcte afhandeling van de bestelling.

Super schnelle Lieferung!

Nur leider müssen wir immer viel Versandkosten zahlen, so dass man sich überlegt ob man kleine Mengen bestellen soll!

Von mir Note 1

Ich bin begeistert von der Qualität, Schnelle Lieferung und bin mit allem sehr zufrieden

Mooie stof

Stof prima kwaliteit. Snelle levering

Prachtige stoffen en website

Duidelijke site om stoffen uit te zoeken veel aanbod!

Ziet er erg goed verzorgd uit

Goed verpakt, goed contact met de klant. Ik vind het wel jammer dat er wel bezorg kosten tot €100 bij komen en bij een concurrent dat veel lager is.

Die Stoffe haben mir zum größten Teil sehr gut gefallen. Die Farben sind manchmal etwas anders.

Schnelle und vollständige Lieferung. Bei Problemen wurde direkt geantwortet und weiter geholfen. Sehr guter Kundendienst. Bei den Preisen erkennt man nicht, dass es keine Endpreise sind und die Mehrwertsteuer noch zusätzlich anfällt. Davon gehe ich als Endverbraucher nicht aus.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Er zat deze keer een smet op de levering, vandaar 4 sterren.

Op zich is mijn ervaring met StoffenBestellen.nl heel goed, maar deze keer is er iets fout gegaan. Er is een verkeerde stof geleverd. Na mijn mailtje hierover is de goede stof alsnog toegestuurd met het verzoek de verkeerd geleverde stof te retourneren. Geen probleem, ware het niet, dat door de fout van StoffenBestellen ik voor extra kosten kom, omdat ik de retourzending moet afleveren bij een DHL-punt. Naast een excuus zou een korting bon attent zijn geweest.

Fantastische stof en snel geleverd

Super tevreden over de stof en levering supersnel

Superrrr

Super sevice en prachtige stof zit nu te wachten op mijn patroon Ga zeker stof bij u bestellen . Vriendelijke gr Bep de Jongh

Alles top und viel Erfolg weiterhin

Vielen Dank

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Zeer duidelijke site en snelle service .Alles was zeer netjes verpakt !

Toller Stoff, gute Qualität, schnelle Lieferung

Immer ein Erlebnis von Ihnen einen Stoff zu erhalten. Erlebnisreicher ist aber ein Einkauf (bei David) auf dem Stoffmarkt in Oldenburg oder Bremen. In der jetzigen Zeit ist es aber eine gute Lösung online einzukaufen. Dafür herzlichen Dank.

Mooie stoffen

Wel jammer dat je de stoffen niet kan “voelen”, daardoor viel één stof tegen. Ik had dikke mantelstof verwacht, maar het bleek vrij dunne stof te zijn. Helaas te dun om een jas van te maken.

Pieter Aartsenstraat 26

7944CK Meppel