Alles super !!!

Tolle Stoffe! Gute Preise! Sehr schnelle Lieferung! Danke!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

vlotte bezorging, prachtig kwaliteit stof, Heel blij mee.

Mooie stoffen, keurig ingepakt !!

Helemaal top !

Snel en mooie stof

Mooie stof ik ben heel erg tevreden

Overzichtelijke website, snelle levering

De aangeschafte stof voldoet aan mijn verwachting. Stoffen kopen via internet blijft een gok, omdat kleur en vooral de structuur niet goed te zijn te beoordelen. Gelukkig heeft stoffenbestellen een goede service: je kunt er proeflapjes kopen. Bij twijfel zeker doen, dan voorkom je teleurstellingen. De bestelling word snel en keurig verpakt geleverd.

Super aanbod en snelle correcte levering

Zeer mooi aanbod Steeds antwoord op vragen Snelle levering

Mooie keuze

Correcte levering, mooie kwaliteit

Verzorgd

Heel veel keuze en verzending tot in puntjes verzorgd

Ausgefallene Stoffe zum fairen Preis

Schnelle ,zuverlässige Lieferung.Zahlung problemlos, alles top!!!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Es hat bisher immer alles unkompliziert geklappt.

Es sind ausgefallene, qualitativ hochwertige Stoffe, die mich immer wieder zum Kauf verführen.

Geweldige kwaliteit

Prachtig mooie stoffen zowel qua dessin als kwaliteit. Snelle en correcte levering.

Snel en volledig in orde

Spijtig voor de hoge verzendkosten, voor de rest een perfecte en verzorgde levering, kwalitatieve stoffen. Voor herhaling vatbaar.

Verzorging van het product prima, kwaliteit minder

Ik heb me verkeken op de kwaliteit van het stof. Het bestellen van een proeflapje is wel erg belangrijk

Bewertung vor Ankunft der Ware...

Wie soll ich das beurteilen, wenn meine Ware noch nicht da ist???

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Super, correct en vlot.

Eerste keer dat ik bestelde, wil zeker in de toekomst nog bestellen. Goeie service, correct en vlot.

très beau tissu de bonne qualité

Dommage que les frais de ports soient si chers

Echt goed!

Ik heb een aantal keren stoffen besteld. Dat wordt snel en mooi verpakt bezorgd. De stoffen zijn mooi. Er wordt ook duidelijk verteld hoe de stoffen te behandelen. Bv. ‘ wassen voor het naaien, omdat de stof krimpt’.

sehr gerne wieder

es war einfach beim bestellen und auch superschnellgeliefert . Für mich alles okay . Danke

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

De staal in goede orde ontvangen

De staal goed ontvangen. Duidelijke informatie.

Jammer dat de soft touch travel jersey toch wat dunner uitviel dan verwacht. verder zeer tevreden

Stoffenbestellen heeft volledig voldaan aan mijn verwachtingen.

De stoffen zijn prachtig. De voorlichting over het gebruik van de stoffen is goed. Het contact met de firma is ook goed. Dus: uitermate tevreden.

Heel erg goed

Lekker vlotte behandeling

Verkeerde stof geleverd maar wordt prima en tijdig opgelost.

zoals op de foto

mooie stoffen met kleuren die perfect worden weergegeven op de foto

Goede bestelling

Ja zeker kan ik u aanmelden heb niet de stof na gemeten, ga op goed vertrouwen van uit dat dit goed is.

Pieter Aartsenstraat 26

7944CK Meppel