Top stoffen.

Ik heb al diverse malen stoffen bij jullie gekocht. Mijn ervaring is, dat ik de stof ontvang zoals vernoemd in jullie website. Voor alle naaisters raad ik “ StoffenBestellen” aan.

snel en keurig verzorgd

Snel en keurig verzorgd.

Goede kwaliteitsstoffen, prima service.

De stoffen zijn van prima kwaliteit. De website is duidelijk en makkelijk om een bestelling te plaatsen. De afhandeling is correct en snel. Een tevreden klant.

Ondanks kerst drukte en Corona Super snel geleverd Ook mooie stof

Schnelle Lieferung und sehr schöner Stoff

Eine große Auswahl an Stoffen, man kann sich garnicht entscheiden.

Sehr guter Kontakt schnelle Lieferung

Sehr guter Kontakt schnelle Lieferung

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Niks ontvangen tot nu toe

Ik heb vorige week een proeflapje besteld maar ik heb nog steeds niks ontvangen.

Op tijd geleverd

In de drukke decembermaand met de nieuwe lock down regeling toch op tijd geleverd. Ruim stof gekregen en deze was volgens mij overnachting.

Top!!!

Ik heb al een paar keer stof besteld en ben zeer tevreden over alles. De levering, de kwaliteit en vooral ook de website. Fijn dat je kunt zien, aan de hand van de plaatjes, hoe de stof staat. Dus in een woord: top!!

Snel, zorgvuldig verpakt en als vanouds prachtige kwaliteit

Stoffen zijn zoals je ze verwacht. De kleur en kwaliteit komt overeen. De bestelling wordt snel geleverd. Prima!

Mooie stoffen, snelle service.

De stoffen zijn mooi, goede kwaliteit en daarom is de prijs per meter ook goed aan de prijs t.o.v. van andere stoffensites

Mooie stoffen snel geleverd, donderdag besteld, zaterdag in huis.

Immer gerne wieder

Ich bestelle schon so lange 8n diesem Shop und freue mich jedesmal über die schönen Stoffe und Qualitäten. Sehr schneller Versand. Alles super

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Mooie en originele stoffen, veel keuze en goede prijs/kwaliteit !

Ik vond de site overzichtelijk en je hebt veel keuze. Mooie en kwaliteitsvolle stoffen. Duurdere prijsklasse. Jammer dat je zo lang op je pakket moet wachten. In mijn geval 14d ipv 4 tot 6 werkdagen. Kan beter ! Opnieuw een bestelling geplaatst, hopelijk nu van hun woord !

ganz zufrieden

Schnelle Lieferung und gute Qualität. Leider hatte mein Baumwoll-Seiden Stoff wesentlich breitere Streifen als auf den Bildern. Ich kann ihn so leider nicht für das Projekt benutzen für das er vorgesehen war. Sehr schade. Deshalb nur 4 Sterne.

prima ervaring

de stoffen werden snel verzonden en ontvangen en het zijn mooie stoffen

Een top levering

Snelle afhandeling van de bestelling.

Mooie stof en de levering was snel

Sehr gut - gerne wieder

Ich habe mehrere Stoffe unterschiedlicher Qualität bestellt, prompte Lieferung, sauber und ordentlich verpackt.... Gerne wieder

Supersnel

Mooie stoffen en snelle levering

Tevreden over de service.

De service van stoffenbestellen.nl is goed en snel. Voor mij vind ik het toch fijner om de stof persoonlijk te zien en voelen. Het was even een noodsprong in Coronatijd.

perfect

met zorg ingepakt. Wel heel snel verzonden. Mooie stoffen en genoeg keus.

mooie stoffen! snelle levering

Duidelijke site met goede vermelding van gewicht en bruikbaarheid van de stoffen. Leuke stoffen in de sale!

Sehr professionell!!!

Jahrelang gehe ich zu Stoffmarkt Holland in Oberhausen, und bin immer glücklich und zufrieden. Diesmal war meine erste Bestellung per internet. Die Lieferung war schnell und Stoff,wie immer, WUNDERSCHÖN!!!! Sie machen sehr gute Arbeit!!! Dafür danke ich Ihnen!!! Herzliche Grüße aus Deutschland :)))

Snel en netjes

Snelle levering conform afspraak. Mooie kwaliteitsstoffen.

Pieter Aartsenstraat 26

7944CK Meppel