Snelle service. Goede kwaliteit stoffen

klasse

prima Stoffe,muss man kaufen.

Mooie stoffen en snelle levering.

Blij verrast met de zorgvuldig ingepakte stoffen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Mooie stoffen, makkelijk bestellen.

Mooie stoffen, goed te bestellen en dan wachten tot je aan de slag kan. Netjes een track en trace gekregen, zodat het pakket goed te volgen was.

Rappe levering, na één dag had ik de stof al.

Ze zijn in Nederland rapper dan in België om iets op te sturen. Zeer goede service.

Tolle Angebote

Hier finde ich immer schöne und auch ausgefallene Stoffe

1 fout in de stof

Ik content van de stofjes. Behalve heb ik 1 stuk stof gehad met een fout erin.

prachtige stoffen en vlot geleverd

heel blij jullie site ontdekt te hebben,exclusieve stoffen aan betaalbare prijzen, als naaister zoek altijd stofjes die je niet overal ziet,succes nog

Snelle levering en goed verpakt

Heel snelle levering. Netjes verpakt

Mooie kwaliteitsvolle stoffen.

Snelle levering!

Supersnel

Binnen 1 week het stof in huis en dat in deze tijd !!

Mooie kwaliteit

De schitterende en kwalitatief uitstekende stoffen zijn razendsnel geleverd.

Wonderful quick service. Material as described

Very good

Perfect geregeld

Snelle en correcte levering van zeer mooie stoffen! Blij met de keuze van veel viscose en andere natuurlijke stoffen.

Ich bin begeistert

Ich habe schon oft bestellt und bin immer zufrieden mit Preis- Leistung, sowie der schnellen Lieferung.

Die Lieferung ist immer schnell, die Stoffe qualitativ sehr gut, schöne Drucke, Verpackung immer sehr sorgfältig. Bisher war ich stets zufrieden.

Helemaal goed. Mooie kwaliteiten, snelle verzending

Mooie stoffen. Snelle verzending

Het is net of ik altijd het perfecte kadootje krijg!

De bestellingen waren iedere keer volgens verwachting, de presentatie en omschrijving van de stoffen is bijna iedere keer juist, zodat ik mij direct al kan inbeelden wat ik in die stof zou kunnen maken en.. Ik hoef meestal niet lang wachten op de levering!!! Bedankt!!!

snelle en goede service

mooie kwaliteit

Vlotte levering

Keurig verzorgd.

Super snel in huis

Kwaliteit van de stof precies als op de foto

mooie kwaliteit stof

mooie kwaliteit stof en vlotte levering

Snelle levering van prachtige stoffen

Zie boven

Snelle levering stofstalen

Online stoffen shoppen blijft ingewikkeld. Wie wil er nu niet even de stof voelen om de valling te beoordelen? Gelukkig heeft StoffenBestellen.nl een goede en snelle stalen service. Klein verbeterpuntje: misschien het bestellen van meerdere stalen tegelijk iets voordeliger maken.

Is zeer goede kwalitet modestof

Pieter Aartsenstraat 26

7944CK Meppel