Super schnelle Bearbeitung!!!!!

Ich bitte ausdrücklich darum meine Daten nicht für Werbezwecke zu verwenden. Danke

Prima levering

Snelle levering, erg mooie stoffen. Stof wordt altijd netjes geleverd en ik kreeg deze keer meer dan ik besteld had!

Zeer tevreden.

Sehr gute Qualität der Stoffe, schönes Design.

Einwandfreie Abwicklung.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Bislang bin ich mit dem Service zufrieden.

Die Versandkosten sind ziemlich hoch.

gaat lekker snel

Geweldig!!!

Ik was heel erg verrast .toen mijn bestelling ,werd bezorgd.. Keurig verpakt. En mooie stoffen. Dankbjullie wel .

Mooie kwaliteit stof en snelle levering. Bedankt

Steeds correct en prachtige stoffen !

Spijtig als iemand als trouwe klant nooit eens een korting krijgt ! De verzendingskosten zijn aan de hoge kant voor België ! Waarom niet gratis vanaf een bepaald bedrag zoals meerdere shops !

Prima snelle levering.

Eerst staaltje besteld en toen definitief besteld.

Uitstekend!

Hele snelle levering en keurig verpakt!

Super schnelle Lieferung und die Qualität der Stoffe sind sehr gut. Ich habe Sie bereits an mehre schneiderfreudige Freundinnen weiter empfohlen.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede service en mooie stoffen

Ik heb eerst proefstaaltjes besteld en daarna de goede kleur kunnen bestellen.

Alles läuft perfekt

Die Stoffe sind schön und die Ware wird sehr schnell versandt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

goed voor de eerste keer besteld

Snelle levering en prachtige stoffen, alleen vond ik dat de stof een beetje te dun van body is/was. kan meevallen als het kledingstuk af is. De volgende keer eerst een staaltje laten afkomen!

Eind resultaat valt tegen

Fijn om stof te bestellen, echter als ik deze stof in mn handen had gehad, had ik deze niet gekocht. Voor mij geen stof meer bestellen, zonder het te zien en te voelen

Makkelijk en mooi

Makkelijk om op deze manier stof te bestellen. Ik had het snel in huis en ben tevreden over de prijs/kwaliteit.

Prima produkten snelle levering

Ik ben zeer tevreden met de kwaliteit en de snelle levering.

Fantastische Stoffe

Durch Zufall bin ich auf dieser Seite gelandet und habe jetzt schon ein paar Mal hier bestellt. Ich wurde noch nie enttäuscht . Die Qualität ist nach meinem Empfinden sehr gut.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

De allerbeste stof en een prima service!!

Jammer genoeg kon Stoffenspektakel niet door gaan. Daarom via de webshop besteld. Want ik wil uitsluitend stoffen van TST. Verwachtingen zijn dan ook helemaal uitgekomen. Bedankt voor de snelle en uitstekende levering.

Levering en kwaliteit van de stoffen is prima

Altijd hele hele mooie stoffen en super kwaliteit

Mooie stoffen en snelle levering. Aanvullen op de collectie zou voering ook rekbare v voering kunnen zijn

Helemaal top

Ging allemaal erg gemakkelijk en ook de stoffenkleur klopt met de website

De bestelde stof wordt keurig geleverd. Goed verpakt! Ik bestel met plezier bij jullie de stof.

Pieter Aartsenstraat 26

7944CK Meppel