prima e pro

snelle levering van besteld product

De website hielp me snel een keuze te maken voor het product dat ik zocht. Bestellen ging eenvoudig, en het product kwam snel, goed verpakt en beschermd in huis.

Zeer goede klantenservice

De helft van mijn pakket ontbrak omdat DHL onzorgvuldig met het pakket was omgegaan (de doos was open en helemaal nat, waardoor er dingen uitgevallen waren). Vos medisch heeft dit super netjes opgelost door kostenloos de ontbrekende artikelen dezelfde dag nog opnieuw op de post te doen, ook al lag de fout niet bij hen, maar bij DHL. Heel tevreden!

Makkelijk te vinden en snelle bezorging

Alles te vinden wat ik nodig had, makkelijk te vinden en snel bezorgd

Slecht

Kapotte verpakking artikel. In een 10 x grotere doos En bovenal : verkeerd artikel en defect artikel !

Via wondzorg kon ik ze niet bestellen

Prachtig cadeau

Prachtig cadeau voor vriendin. Snel geleverd, mooi verpakt en goede kwaliteit.

X

X

Fantastisch en snelle levering.

Juiste kleur van kruk niet aanwezig. Een telefoontje en bestelling was een paar dagen binnen.

Correcte en snelle service.

Er ontbrak een item bij mijn levering, maar dit werd na correspondentie nageleverd. Dus correcte service.

Goede en snelle levering

Te mooi om waar te zijn.

De dag na het plaatsen van de wc-bril viel een nopje eraf! Een week of twee verder brak de ding waar die vastzit. Zit wel lekker maar ik heb nu niks aan! Voor de prijs van €29,95 had ik meer verwachtingen op de kwaliteit. Martina

Topervaring!

Prima gerief, correcte prijs én op tijd geleverd!

Topservice

Steeds snelle levering

Rapportcijfer: 10

Van begin tot eind wordt alles netjes afgehandeld.

Tevreden klant

Prima service, betrouwbaar bedrijf

Was op zoek naar mondkapjes. Werd uitermate professioneel te woord gestaan met een duidelijke uitleg over de verschillende soorten. De mensen die hier werken hebben echt verstand van hun producten.

Top service en volgende dag in huis!

Leuke klantenservice!

Goedemiddag, Ik schrijf nooit reviews maar deze ga ik me toch aan wagen, ik wilde een rollator bestellen maar ik wist niet precies welke ik moest hebben daarom had ik even gebeld kreeg een ontzettend lieve dame aan de telefoon die alles geduldig met mij heeft doorgenomen, ik heb nu de Troja en ben er heel blij mee! Werd de volgende dag al thuisbezorgd. Hartelijke groeten, Els

Goed prijs-kwaliteit verhouding en snel geleverd!

Meerdere malen hier besteld en in de winkel in Amsterdam. Altijd tevreden over de producten en de service!

Bestelling onvolledig geleverd

Onbetrouwbare webshop! Mijn bestelling werd onvolledig geleverd met als excuus dat het product eigenlijk al 3 maanden niet meer op voorraad was. Verzoek tot restitutie werd niet eens beantwoordt.

1 article missing, 1 expired.

My Bestelling Numer 26020. Dear Sir or Madam, I have actually emailed about this order, the Puradep desinfectiedoekjes voor de huid (EU5,15) is missing, and the 500ml dettol already expired last year. I didn't get any feedback to my emails. I will also email again about the order. Maybe this can draw your attention to that. Thanks a lot.

Industrieweg 45

1115 AD Duivendrecht

Over Vosmedisch.nl

Vosmedisch.nl / A. Vos en Zoons B.V., is dé specialist in medische artikelen, praktijkbenodigdheden en thuiszorg hulpmiddelen. Vanuit Duivendrecht nabij Amsterdam leveren wij dagelijks aan zowel zorgprofessionals als particulieren in heel Nederland en België. Of u nu werkzaam bent in de zorg, een praktijk runt of op zoek bent naar betrouwbare hulpmiddelen voor thuisgebruik: bij Vosmedisch vindt u een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten voor gezondheid, mobiliteit, comfort en dagelijkse zorg. Voorraadartikelen worden vaak dezelfde dag verzonden en kunnen ook direct worden afgehaald bij ons pick-up point in Duivendrecht, vlakbij Amsterdam en de Ring A10. In onze webshop vindt u onder andere: Medische instrumenten en diagnostische apparatuur Stethoscopen, bloeddrukmeters en verpleegkundige artikelen Verbandmiddelen, EHBO en disposables Braces, bandages en orthopedische hulpmiddelen Rollators, wandelstokken, krukken en rolstoelen Toiletstoelen, douchestoelen en andere thuiszorg hulpmiddelen Medische sieraden en veiligheidsproducten Opleidingsmaterialen en anatomische modellen Verhuur van diverse hulpmiddelen Wij combineren het gemak van online bestellen met persoonlijke service en deskundig advies. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij klanten gericht helpen bij het kiezen van de juiste producten voor hun situatie. Van professionele medische toepassingen tot dagelijkse ondersteuning thuis. Bij Vosmedisch staan kwaliteit, snelle levering en klantgerichte service centraal. Of het nu gaat om een zorgprofessional, mantelzorger of particulier: wij helpen u graag met betrouwbare medische producten en praktische oplossingen voor iedere zorgvraag. Met meer dan 65 jaar ervaring is Vosmedisch uitgegroeid tot een vertrouwde leverancier binnen de zorgsector. Wij leveren hoogwaardige medische producten aan onder andere huisartsen, fysiotherapeuten, verpleegkundigen, zorginstellingen én particulieren die waarde hechten aan kwaliteit, betrouwbaarheid en service.