Laden reviews...
49 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken snelle levering en betrouwbare service, met aandacht voor duidelijke productinformatie. Klanten waarderen de ruime productkeuze en een goed prijs-kwaliteitverhouding. Het bestelproces verloopt vlot en de klantenservice wordt als behulpzaam ervaren. Over het algemeen beschrijven klanten de ervaring als positief en betrouwbaar.
Bedankt Klantenservice voor de beantwoording van mijn vragen!
15 January 2025
Hans
Rijswijk
snelle levering , goed verzorgd en conform website. Zeer tevreden met product
15 January 2025
Wim
Arnhem
De paneel kwam in een kapotte verpakking aan . Uitgepakt en jahoor bij de bindplekken op de doos die al waren insgescheurd beschadigingen op het paneel . Gebeld en prima opgelost er werd direct een nieuwe gestuurd opgestuurd
14 January 2025
CROISSANTERIE
Stadskanaal
Pakket was kwalitatief compleet en het infrapaneel hing daardoor volt tegen het plafond in de badkamer. Super.
12 January 2025
Dick
Mook
Na wat opstart problemen, blij met de prima communicatie en dito oplossing. Snelle service en betrouwbaar. Product werk prima.
10 January 2025
Maurits
Bussum
Snelle levering en en en de kachel voldoet volledig aan mijn verwachtingen
9 January 2025
M.C.T.
Haarlem
,,,,,,,,,,,,,,
9 January 2025
Richard
Buchten
Inmiddels drie kacheltjes bij ze gekocht. Fijne, zuinige kachels die op een prettige manier de ruimte verwarmen. Kreeg goed advies aan de telefoon en alle drie keer een snelle levering.
8 January 2025
Hilde
Bilthoven
Kreeg ook een heel goed persoonlijk advies wat ik zou kunnen aanschaffen. Er werd heel goed meegedacht en de aankoop die Marcel mij adviseerde blijkt inderdaad de beste keuze te zijn geweest. Het ging bij mij om bijverwarming onder bureau. Super. Top bedrijf wat mijn ervaring betreft.
5 January 2025
Rien
Breda
Prima apparaat; esthetisch fraai, makkelijk te monteren, zeer snel geleverd. Ik ga nog een tweede bestellen voor een andere ruimte
25 December 2024
Pieter
Baarn
Een defect apparaat werd na enig overleg correct afgehandeld en vervangen.
24 December 2024
Rob
De Wijk
Goede service: Had veel vragen, die zijn allemaal netjes beantwoord. Levering: Nog attend gemaakt dat ik een uitlopend model besteld had, deze direct aangepast in de order. Al met al super tevreden
20 December 2024
Capelle aan den IJssel
3 December 2024
Leon
Westland
Ben zeer tevreden met de aankoop van mijn Adax Famn verwarmingsapparaat. De leverring verliep zeer voorspoedig. De deskundige telefonische service van Marcel, tevens de eigenaar van het bedrijf was optimaal.
2 December 2024
Ron
Rijswijk
Vlug en netjes geleverd
1 December 2024
Sjanie
Spijkenisse
de noodzakelijke informatie op de website om de juiste keuze te kunnen maken krijg je pas achteraf na aanschaf.
Beveelt niet aan
25 November 2024
Frans
Enschede
Beste Frans,
Bedankt voor je feedback. We doen ons best om zoveel mogelijk duidelijke informatie op de website te geven, maar begrijpen dat dit niet altijd voldoende kan zijn. Bij twijfel kun je ons altijd bellen of mailen voor advies op maat. We hebben inmiddels telefonisch contact gehad en uitgelegd dat het gekozen wattage niet voldoende is voor de grootte van de ruimte. We hopen dat dit heeft geholpen. Mocht je nog vragen hebben, staan we uiteraard voor je klaar!
25 November 2024
Henk
Zwolle
Goede ervaringen met telefonische bereikbaarheid en deskundig advies. Snelle respons bij defecte apparaat en geen gezeur maar positief meegedacht en opgelost. Verwarming voldoet uitstekend en is snel geleverd.
19 November 2024
Dick
IJsselstein
Er wordt geleverd wat besteld is en ook snel binnen. In mijn geval een infrarood paneel. Wat geeft dat een comfortabele warmte af. Top.
18 November 2024
Edwin
De Lier
18 November 2024
Henk
Moordrecht
waarom een Duitse handleiding ruim een dag bezig geweest op koppeling tot stand te brengen
Beveelt niet aan
17 November 2024
frans
lemmer
Beste Frans,
Onze excuses, dat was onze fout. Er zat inderdaad alleen een Duitse handleiding bij. We hebben direct een Nederlandse handleiding via de mail gestuurd. We hopen dat je hiermee verder kon!
Na de makkelijke bestelling is het bestelde product snel en adequaat uitgeleverd
17 November 2024
Pieter
Lelystad
Vooraf advies gevraagd en een goed duidelijk antwoord gekregen, De bezorging ging vanuit de bezorgdienst niet lekker maar heel goed en snel opgelost door Marcel van de verwarmwinkel. Dikke pluim!
13 November 2024
Diana