Laden reviews...
50 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken snelle levering en betrouwbare service, met aandacht voor duidelijke productinformatie. Klanten waarderen de ruime productkeuze en een goed prijs-kwaliteitverhouding. Het bestelproces verloopt vlot en de klantenservice wordt als behulpzaam ervaren. Over het algemeen beschrijven klanten de ervaring als positief en betrouwbaar.
Vorig jaar een Adax radiator gekocht Helaas werkte het display niet meer naar behoren. Dit gemeld bij Verwarmwinkel. Binnen een paar dagen, ondanks de drukte een nieuwe radiator onder garantie mogen ontvangen. Top service
3 December 2025
René
Nijmegen
Uitstekende service, snelle levering en geweldige kachels.(Adax Neo Basi)
26 November 2025
Peter Bos
BLARICUM
Makkelijk een infrarood paneel besteld, snel geleverd en dat tegen een prima prijs.
24 November 2025
Peter
Spaubeek
Ik kon het gewenste product snel vinden maar maakte een klein foutje, vergeten de juiste kleur te kiezen. Mail gestuurd en werd snel en adequaat gereageerd zodat mijn bestelling snel en naar wens geleverd werd. Paneel dat ik had besteld was ook goed ingepakt wat ik op prijs stel.
18 November 2025
Jacco
Veenhuizen
Situatie voorgelegd en goede input gekregen voor een oplossing. Reageren snel. Product werd snel geleverd.
8 November 2025
F
Arnhem
Prima zaak, zeer tevreden, ook over nazorg.
4 November 2025
J.L.G.
Buchten
Ik had nog een aantal vragen voordat ik tot kopen overging. Deze vragen werden snel en duidelijk beantwoord. Levering was naar tevredenheid.
3 November 2025
Marjo
Vlagtwedde
3 November 2025
Willem
Haarlem
Goede panelen, prima prijs en snel geleverd. Ook fijn contact en communicatie met de nodige informatie.
29 October 2025
Koos
Rotterdam
Ik koop sinds 2022 Adax kachels / convectoren van Verwarmwinkel. De producten werken betrouwbaar en geven de warmte die ik wil. Er was op 1 convector een hapering van een thermostaat en die is ( 2 jaren na aankoop) moeiteloos vervangen. De service is prima, omdat het team kennis van de producten heeft en niet alleen klantgericht, maar vooral oplossing gericht werkt. Een aanrader!
27 October 2025
robert
Winsum
Fijne zaak gode service
22 October 2025
koen
Leiden
Ik heb Ecosun infraroodpanelen aan het plafond bevestigd; Dat was nog wel even een puzzel, omdat de ophangbeugel smaller is dan de standaard 60 cm afstand van de balken/gipsplaten; Ik wilde daarom 2 latjes gebruiken maar die moeten volgens de handleiding dan weer van brandklasse C1 C2 zijn. Gewoon hout is dat niet; Ik heb daarom 2 hardhout latten ter breedte van het paneel gebruikt; Dan functioneren de afstandhouders op de hoeken ook. Alles werkt hiermee naar wens. Voor de SunPower HSP heater heb ik 4 schroef-ogen aangeschaft en met de bijgeleverde boutjes bevestigd. Deze hangt nu met 2 kettingen aan het plafond.
20 October 2025
Max
Terheijden
Gisteren besteld en zeer snel in huis. Vanuit het verleden heb ik ook de hele goede service morgen ervaren.
14 October 2025
René
Harderwijk
Snelle levering en bij vragen snel en adequaat antwoord. Kachel werkt prima.
14 October 2025
Gert
Sluis
Goede produkten en snel gelevert
13 October 2025
Frans
Brunssum
Snel bezorgd en goed product.
13 October 2025
Gerard
Haarlemmermeer
Ik ben niet van het 'even een beoordeling posten', maar hier toch wel op z'n plaats! Na ruim 2 jaar deed mijn WiFi verwarming het niet meer. Binnen 2 werkdagen was het probleem opgelost; in mijn beleving super snel! Dank daarvoor.
10 October 2025
Alex
Leusden
28 September 2025
Sjors
Goed product, alleen jammer genoeg alleen in het wit verkrijgbaar
25 September 2025
Leo
Haarlem
Snelle service voelt goed
21 September 2025
Theo
Horst
Prima advies voor de aankoop én snelle levering!
10 September 2025
Wouter
Mechelen
Mooie en duidelijke website waarin het bekijken en bestellen vlot ging. Verbeteringen zouden kunnen zijn: a/ vermelden van het gewicht, product is onverwacht zwaar. b/ betere verpakking, mijn exemplaar heeft een kleine beschadiging veroorzaakt tijdens transport. Foto’s gemaakt, kan ze in dit review helaas niet meesturen.
4 September 2025
D.M.
Aardenburg
Goede service en een goede producten en vriendelijke medewerkers
28 August 2025
Huib
Alblasserdam
Mooi en zeer deugdelijk materiaal
30 July 2025
Adri
veere
Ben tevreden met mijn aankoop jullie verdienen een dikke pluim. grt frans
15 July 2025
Frans