Prima kachel

Snelle levering. Wij zijn heel tevreden. Grote klasse. Addy en gerard

Voldoet

Goed product dat doet wat ie moet

Uitstekende goede service geleverd

Na het retour zenden van het product naar de leverancier, is het daar flink beschadigd aangekomen. Ondanks dit heeft de leverancier ons het volledige bedrag terug betaald. Op en top een fantastisch bedrijf en zeer vriendelijke mensen

Goed maar kan nog beter

Het paneel wat wij besteld hadden bleek beschadigd. Onze tip is om de panelen beter te verpakken en deze voorzien van "breekbaar" sticker. We hadden overigens snel een nieuwe. Compliment voor de snelle actie.

Uitstekend idee

Telefonisch contact is zeer prettig verlopen , goed advies en daarom een goede beslissing genomen.

No nonsense

Goede kachels heb ik gekocht en snelle levering.

TOP !

Simpel, Snel, Super blij !!

Service

Ik kende deze webwinkel niet en ben afgegaan op de positieve reviews. Daar heb ik geen moment spijt van gehad. De bestelling werd ondanks de aangegeven drukte toch binnen enkele dagen geleverd en alles werkt naar volle tevredenheid. Wat mij betreft een winkel waar je met een gerust hart zaken kunt doen.

Service

Duidelijke website, goed persoonlijke advies en snelle levering

Duidelijke website, goed persoonlijke advies en snelle levering

Prima geregeld

Prima winkel

Goede ervaring. Goed advies. Snelle levering. Bleek na de levering een schade te zijn waarschijnlijk opgetreden tijdens het vervoer. Keurig en snel een nieuwe gekregen.

Goed advies

Prima levering

Het bestelde product viel tegen, maar dankzij de uitstekende klantenservice is dit netjes opgelost.

Goede en nette levering

Goede communicatie mbt de levering

Kan niet beter.

snel en netjes geleverd. Goed produkt voor redelijke prijs

Hoofdstraat 5

2678CE De lier