Verzending slecht - product zal prima zijn

Product is ongetwijfeld prima, maar direct na verzending door Verwarmwinkel kreeg ik te horen: bezorging over 2 dagen (handtekening verplicht). Omdat ik niet thuis zou zijn op de bezorgdag wilde ik bezorglocatie of bezorgdag wijzigen. Postnl liet weten dat deze opties zijn uitgezet door verwarmwinkel.nl. Uiteindelijk 3 werkdagen na de gemiste bezorging een bericht gehad dat ik het pakket ergens kon ophalen. Een andere plek overigens dan ik 1 dag na de bezorgdatum al had doorgekregen en waarvoor ik "voor niets" bij een verkeerd ophaalpunt stond. Hopelijk leert Verwarmingwinkel hiervan. Dat de bezorgkwaliteit van Postnl minder is was helaas al bekend. Overigens: e-mail contact met winkel was prima en snel. Bezorging moet anders

goed advies - keurig geleverd - mooi uiterlijk

na goed advies, besteld en keurig geleverd. Ziet er heel mooi uit, klein, tilbaar/verplaatsbaar. Nog niet gebruikt, maar so far so good

Fijne service snelle levering

Fijn product dat goed werkt. Het paneel heeft paar minuten nodig om warm te worden, daarna gelijk behaaglijk. Werkt via een appje. Ik vind het fijn werken.

correct afgeleverd

Het ophangsysteem van de infraroodpanelen voor aan het plafond in niet geweldig. De uiteinden van de bevestigingsstrippen hangen iets door, vanwege het gewicht. Advies: de strippen in een zwaardere en meer stijve kwaliteit produceren.

Voldoet aan alle verwachtingen

Besteld en kreeg direct bevestiging. Geleverd volgens afspraak. Voldoet aan mijn verwachtingen.

de warmtemat was er snel en is simpel aan te sluiten: gewoon stekker erin. Qua warmte had ik er wel meer van verwacht. zoals een elektrisch verwarmde stoel in een auto bijv. En dat is dus niet het geval.

Na het online bestellen kon ik volgens het bestelformulier direct inloggen in mijn account zodat ik de bestelstatus kon bekijken. Dat bleek dus niet zo te zijn. Ik gebruik een mobiele telefoon voor al mijn internetdingen. Daarmee was mijn vertrouwen al op een heel laag pitje trrechtgekomen. Ik heb een mail gestuurd dat ik het vertrouwen in jullie helemaal kwijt was waarop ik, na een lange tijd, van een medewerker een telefoontje kreeg. Ondertussen heb ik mijn bestelde artikelen ontvangen maar nog steeds kan ik nog nergens een accountlink vinden op mijn mobiel.

Goedproduct en correcte levering

Zie boven

Snelle en vriendelijke service

Snelle en vriendelijke service

Zeer tevreden over de snelle levering. Ook per mail werd snel en duidelijk gereageerd op mijn vragen.

Ondanks kennelijk grote vraag tóch snel geleverd!

Zeer blij met toch redelijk snelle levering in 4 dagen van infrarood paneel. Bestellen ging simpel. Geleverd paneel voldoet aan verwachting: comfortabele bijverwarming, waardoor CV lager kan.

Duidelijke communicatie. Klacht goed opgelost

afspraken perfect nagekomen

Mooi volgens afspraak geleverd. Na bestelling nog een inhoudelijke vraag gesteld en daarover ben ik prima geholpen.

Snelle en correcte uitvoering van de bestelling

Duidelijke website, goede info verstrekking tijdens bestelproces en vooruitlopend op levering

Product volgens afspraak geleverd

Een infrarood verwarming gekocht en deze voldoet aan de verwachting.

Snelle levering prima produkt.

Elektrische radiator besteld, snel geleverd en werkt prima. Mijn badkamer lekker snel warm.

Deskundig advies

Goede producten en snelle levering

Goed contact de panelen waren niet op voorraad maar kreeg op tijd een update

Zodra de panelen binnen waren werden ze keurig geleverd

Prettige ervaring

Prima contact via de mail.Altijd antwoord en daarna de beslissing gemaakt Snelle levering.We zitten er nu warmpjes bij.

Duidelijke website en snelle levering

Ik kwam al snel op de site van verwarmwinkel. De informatie is duidelijk en overzichtelijk vermeld. Levering was snel. Ik ben tevreden

snel en goed geleverd

Pakket is snel en goed geleverd, installatie was vrij gemakkelijk om zelf te doen en de platen geven een behaaglijke warmte.

Fijn bedrijf, goed product

Ik heb twee infrarood voetenmatten gekocht. Ze verbruiken zeer weinig stroom en de warmte dringt diep door in voeten en benen en werkt ook nog een hele poos na. Het op deze manier regelmatig warmen van de voeten maakt dat de verwarming in huis gedurende de hele dag een graad lager kan zonder het koud te krijgen. Sterker nog: ik heb het juist warmer dan voorheen omdat mijn voeten nu door de dag heen, door af en toe een poosje de voetenmat te gebruiken, altijd lekker warm zijn.

Keurig op de hoogte gehouden bij latere levering. Goed product.

Keurig op de hoogte gehouden bij latere levering. Goed product.

Topservice

Onze bestelling werd meteen de volgende dag geleverd. Het product (warmtematten) doet precies wat er beloofd werd. Goede kwaliteit. De communicatie is ook prettig. Geen overbodige mailtjes die je van andere bedrijven soms krijgt. Een goede eerste indruk, we komen vast terug als we weer iets nodig hebben.

Correct, snelle reactie en supper support

Hoofdstraat 5

2678CE De lier