goede service en klantvriendelijk

Afspraken worden nagekomen en is ook telefonisch goed bereikbaar voor deskundig advies.

persoonlijke service

In eerste instantie ontbrak er een steun. Na een persoonlijk telefoontje is dit opgelost.

Snelle en correcte afhandeling

Ik adviseer dit bedrijf om hun correctie afhandeling.

Mooi product

Super blij met het paneel!

Super geregeld! Thanx!

Ze doen wat wordt beloofd.

Wij bestellen zij leveren, prima bedrijf.

Fijne producten en goede service

snelle reactie via email, verzending was goed geregeld.

Betrouwbaar

Betrouwbare leverancier

Service is uitstekend, product werkt prima.

Binnen 2 dagen mijn bestelling ontvangen, prima geregeld, goed ingepakt ook. In eerste instantie leek het lastig de ADAX NEO wifi te verbinden met de app, maar na overleg met Verwarmwinkel kreeg ik deskundig advies (afstellen wifi in huis) is alles uiteindelijk goed gaan werken Prima nazorg!

Strakke prijs en snel geleverd

Prima website, strakke prijs en mooi snel geleverd

Ben goed geholpen, meewerkend en klant gerichte bedrijft

Vlotte afhandeling, duidelijke communicatie

De besteling en levering van de spiegel met infrarood is heel netjes verlopen.

Nutteloos apparaat.

Nutteloos apparaat. 300 watt doet niks, maar kost toch bijna 180 euro. Waar moet je die dan voor gebruiken wanneer pas een apparaat van 700 watt en dus veel duurder enig effect heeft?

Snelle en nette levering

De bestelling en afhandeling daarvan is zonder problemen verlopen.

Was mijn eerste aankoop. Paneel werkt naar verwachting dus goed.

Prima club

Goede levering, perfect product

Zeer tevreden met de service van verwarmwinkel en met dit product van Adax.

Ondanks de extreme drukte werd ik goed op de hoogte gehouden over de bestelling

Adequaat

Correcte beantwoording van vragen. Snelle levering. Helaas veel producten op dit moment niet leverbaar. Vlotte terugbetaling bij retour.

Goede informatie, fijn product.

Onbekend met het nieuwe product toch altijd even spannend wat je in huis haalt, maar zeer tevreden over hulp bij keuze, informatie naar moment van verzending toe en ontvangst.

Goede snelle service

Apparaat top!

Geweldig!

Ik heb, een paar dagen na elkaar 2 IR panelen besteld. Deze werden , keurig verpakt en ondanks de drukke tijd, snel gebracht. Het zijn mooie panelen tegen een scherpe prijs. De montage was simpel. De vervoerder gaf in een strak bezorg venster aan wanneer het bezorgd zou worden. Je kon ook aangeven waar ze het neer zouden kunnen zetten wanneer je niet thuis was. Een prima firma.

Prima ervaring

gewoon netjes en goed..

En heb weer iets gekocht

Gewoon goed

Gewoon goed.