Prima, snelle levering. Voldoende voorraad en keuze.

Prima bedrijf goede voorlichting.

Op alle vragen antwoord gekregen, levering op tijd en een mooi product.

Netjes afgeleverd

De verwarmingen werden keurig afgeleverd. Vrijdag besteld, dinsdag in huis. Er werd bijzonder snel gereageerd op de vragen via de mail. De telefoon, een aantal maal geprobeerd, werd niet beantwoord helaas. De snelle en volledige reactie op de mail compenseerde dat wel weer.

Snelle reactie na vraag via chat op de doordeweekse avond en kundig advies na telefonisch contact

Alles volgens afspraak en informatie

Tot nu zeer tevreden

Alles ging goed

Alles ging goed

Werkt prima,ophangbeugel wel van dun materiaal gemaakt.

Keurig op tijd geleverd en het paneel werkt prima.

Vlot bezorging

Apparaat lijkt in orde, was zeer snel bij ons. In de komende weken gaan we het uitproberen.

Uitstekend advies en snelle levering

Ik was mij aan het oriënteren op een oplossing om mijn werkkamer te verwarmen en kwam uit bij verwarmingwinkel. Ik heb contact gezocht via de contact functie en gevraagd om advies en uiteindelijk een keuze gemaakt. De bestelling werd zeer snel geleverd.

Vriendelijke medewerkers die je zowel telefonisch als per mail goed ondersteunen.

Betrouwbaar

Fabrieksverpakking is kwetsbaar. Twee kachels waren beschadigd maar werden snel omgewisseld voor nieuwe.

Komen levertijd niet na.

Bestelling geplaatst op 6 sept. Netjes ontvangstbevestiging ontvangen. Levering binnen 3 dagen. Inmiddels is het 16 september en enkele e-mails verder aan de klantenservice nog geen levering ontvangen. Wel een reactie ontvangen dat het zsm verzonden zou worden. Normaal plaats ik geen recensie, maar de service vind ik beneden peil.

Betrokken. Eerlijk. Meegaand.

Na veel moeite van hun kant, terugzending vlot geregeld.

ik vond het uitzoeken van het juiste verwarmingspaneel wel moeilijk ook al had ik al ervaring met kleinere verwarminspanelen. Website en bezorging waren goed.

Snelle service.

Een probleem met een wifi thermostaat werd snel opgelost.

Prima kwaliteit, levering en duidelijke website

Vlot en goede kwaliteit

Uitstekende service.

Per ongeluk verkeerde en te veel vloersteunen besteld. De volgende dag een telefoontje om me daar op te wijzen en de bestelling aangepast. Teveel betaalde direct teruggestort. Snelle levering, degelijk verpakt. Een aanrader!!!

Goed gevoel en fijne communicatie, product als omschreven.

Product zoals omschreven. Ben tevreden. Bevestigingsbeugel en beschrijving hoe te bevestigen ontbrak. Deze wordt alsnog toegezonden is mij verzekerd. Dat is alweer 3 dagen geleden. Kan paneel dus niet bevestigen. Maar communicatie prima. Wil er tzt nog een bestellen

Correcte en accurate follow up

Goede voorlichting en advies. Prima afhandeling en bezorging.

De verwarmwinkel doet wat ze belooft

Topbedrijf. Goede voorlichting en snelle levering.

Zeer vertrouwde website

Via de webwinkel producten besteld, binnen 3 dagen geleverd. Producten worden goed omschreven, duidelijke tekst erbij wat de kwaliteit, kwantiteit aangeeft. Ga zo door!!

Goede communicatie, vertrouwen in een goede onderneming

Informatie op internet was ruim voldoende, Ook nog even een advies gevraagd, vriendelijk gesprek. Bestelling geplaatst .Materiaal spoedig verzonden , goed verpakt. Het ging om een convector, functie bijverwarming. Misschien een demonstratie van de draaithermostaat op YouTube Ben als nieuwe klant zeer tevreden over communicatie en aflevering van goederen Frans Koppenrade Nieuw-Vennep

Tevreden.. Goeddd

Alles goed geregeld communicatie netjes Beantwoord... Tevreden ook met het infraroodpaneel.

Hoofdstraat 5

2678CE De lier