Informatieve website met duidelijke uitleg

Uitgebreide informatie op de site. Extra informatie per telefoon vakkundig en snel gegeven. Bestelling (1x IR paneel) makkelijk besteld en binnen een paar dagen goed ontvangen. Paneel nog niet in gebruik. Deze komt op het plafond boven de bank voor de koude dagen. Dan kan de verwarming (nog) lager

geweldig

ga zo door

Goede webshop, goederen direct verzonden, goede informatie.

Heldere website met veel informatie, de goederen waren op voorraad en werden direct verzonden. De verzendinformatie was ook in orde.

Binnen enkele dagen na de bestelling had ik die binnen, keurig ingepakt.

goede service

een minpuntje is het niet kunnen tracken bij een levering in Belgie

Alles perfect, snel en goed!

Even telefonisch contact gehad ivm nabestelling, duidelijk en vriendelijk antwoord gekregen.

Kan niet beter

Kan niet beter

Zeer tevreden over de Verwarmwinkel.

Zeer tevreden over geleverd apparaat. Ik wilde nog meer apparaten aanschaffen maar moet daar nu helaas van af zien vanwege de wijziging die mijn energieleverancier Budgetenergie doorgevoerd heeft voor het salderen. Zij salderen nu per maand i.p.v. per jaar. Daarmee gaat het voordeel van electrisch verwarmen uit de opbrengst van onze zonnepanelen volledig verloren.

Snelle levering, producten goed verpakt en precies zoals wij verwachten

Producten zijn sneller dan verwacht geleverd. Producten zien er goed uit.

Fijne mensen, perfecte service

Een bedrijf waar klanten echt voorop staan.

levering na 1 dg

prima radiator

Super geadviseerd. TOPPIE

Mijn ervaring is heel bijzonder. Heel goed geadviseerd, en de bestelling is binnen 24 uur keurig afgeleverd. Dus ben ik zeer tevreden over de Verwarmwinkel, en kan ik het iedereen aanraden. Al met al, petje af.!!!a Tot zover. Met warme groeten.!! Aad van Vliet Delft

Zoals het hoort !

Kreeg geen orderbevestiging maar werd na melding goed op gereageerd.

Zowel telefonisch als online perfect geregeld

Telefonisch contact gelegd voor advies. Aansluitend online alles besteld. Alles goed geregeld en binnen 2 dagen geleverd.

Adax Eco compact: prima

Via de klantenservice goed advies gekregen over welk product voor ons het meest geschikt zou zijn. Bestelling en levering gingen zeer vlot. Verwarming werd keurig verpakt geleverd. Ziet er mooi strak uit en is eenvoudig te bedienen. Vloerstandaard eenvoudig te monteren. Een aanrader.

Prima voorlichting en bezorging ging ook uitstekend

Helemaal tevreden

Goede website, materiaal was goed verpakt en van alle waarschuwingsstickers voorzien voor de vervoerder. Verder word je ook goed op de hoogte gehouden vwb de verzending en het aantal colli. Alleen jammer dat schroeven en pluggen ontbreken voor de bevestiging, voor de rest was het top.

Snelle en correcte levering.

Tevreden met mijn keuze van IR panelen.

Snelle reactie en levering.

prima service en vlotte levering

Goed advies en mooie producten

Accuraat

Goede info, duidelijke website.

Goed product en keurige levering.

Goed product, duidelijke site waarin de juiste keuze goed te maken is. Vlotte levering.

Betrouwbaar en keurig in afhandeling

Byzonder correct en aardig bij telefonisch contact. Vragen worden duidelijk beantwoord. Vlotte levering. Adac convectoren zijn mooi, degelijk en bovendien eenvoudig te bedienen

Snelle goede levering, mooi product

Besteld en geleverd zoals het hoort.

Het gehele bestelproces tot levering is vlot verlopen. Zoals het hoort bij een internetwinkel. Het gemak dient de mens.

Hoofdstraat 5

2678CE De lier