Adax Neo zwart eerder na geleverd

Type Adax Neo zwart niet op voorraad, eind juni was verwachting edoch de levering is medio juni geworden.. Wat kleine krasjes op voorplaat.

Top bedrijf die zich inzet voor advies en hulp.

Hebben mij goed advies gegeven. Snelle reacties op mijn mailtjes.

snelle levering en goede service

snelle levering en goede service

Goede levering

Levering zoals omschreven op tijd aangekomen. Na uitpakken product toch nog een vraag, deze is goed beantwoord.

Meerdere kerenniets besteld.

Altijd snel en perfext geholpen. Heel fijn bedrijf met top service.

Mooie kachel, blij mee.

Mooie kachel om te zien en heel goed verpakt tijdens de verzending. Alleen de pootjes eronder schroeven ging moeilijk. Ik denk dat de gaatjes waarin de bij geleverde schroefjes in moesten te kort zijn voor geboord. Ik heb kleine ringetjes gebruikt om het schroefje en toen ging het goed.

Goede service !

Snelle levering & goede kwaliteit ! De interactie via e-mail heb ik als oprecht en prettig ervaren

prima kachels, goede prijs maar een beetje onstabiel voetje

Top bedrijf!

Goede service, snelle levering, mooi product

Kan haast niet beter

Weekend georiënteerd op IR panelen. Mailcontact vriendelijk en snel beantwoord Maandagochtend bestelling geplaatst. Dinsdagavond hing het paneel.

Vakkundig, ze weten wat je nodig hebt op basis van je vraag. Zeer snelle levering.

Uitstekende communicatie en levering.

Fenix plafond infrarood paneel

Na inleveren van plattegrond en gegevens van mijn badkamer was het advies voor een plafond infrarood paneel te plaatsen. Tevens uitleg gevraagd en gekregen voor een thermostaat met bijbehorende schakel module en de functies van deze. Na aanschaf (snel) geleverd en gemonteerd. Muur/plafond beugel gemonteerd, verwarming plaat in geklikt en thermostaat met module geplaatst. De verwarming is ruim voldoende en niet storend aan het plafond. Ruimte binnen 5 minuten ruimte goed verwarmd bij buiten temperatuur van 15gr.

Je voelt al snel dat het paneel aan staat!

Sinds kort heb ik een SunPower SP infrarood paneel van 750 watt aan het plafond hangen in de badkamer. Het paneel valt helemaal niet op en het wordt snel aangenaam warm in de badkamer. Ik ben er blij mee! Elze

Zeer tevreden over de goede communicatie.

Medewerkers stellen alles op alles om de klant goed te bedienen. Top hoor.

Snel en correct

Convector besteld. Snel en correct netjes afgeleverd. Helemaal goed.

Snelle service en een uitstekend product.

Zijn goed geholpen, duidelijk uitleg en snelle service.

Prima de lux !!

Prima voorlichting en snel geleverd!

Alles klopt, het paneel werkt naar behoren.

Valt niets op aan te merken.

Snelle levering.

Goed product en werkt perfect.

Proforma factureren voor bedrijven werkt niet echt bevorderend

Spijtig dat het niet mogelijk is om goederen op factuur te bestellen als bedrijf. In een groot bedrijf als het onze is het niet de gewoonte om proforma te factureren. maw we hadden heel wat tijdverlies om dit te organiseren.

Goed zaken doen.

Het geleverde product werd ten spoedigste geleverd en was zeer zorgvuldig verpakt. Het telefonisch kontakt was plezierig en met duidelijke informatie.

Deskundige antwoorden

Ik kreeg duidelijke en relevante antwoorden op mijn vragen en op mijn vezoek werd mijn bestelling snel verstuurd.

Fijne en goede webshop

Goed (telefonisch) advies kunnen inwinnen. Aankoop van een infrarood gedaan en erg snel geleverd gekregen. Advies en tips klopten volledig, geen verrassingen. Montage en werking fluitje van een cent, voldoet helemaal aan de verwachting die we in gedachten hadden.

Hoofdstraat 5

2678CE De lier