Ze willen helpen maar helpen niet

Wij hebben een instellings probleem en ze krijgen dat niet uitgelegd. Heb gevraagt om dat aan huis even uit te leggen zelfs geld geboden en komen niet. Dus heb ik nu 500 betaald en het werkt niet.

perfect bedrijf

Goed bereikbaar door vriendelijke mensen met vakkennis en snelle levertijden. Ook de service die ik een keer nodig had was zeer oplossingsgericht en snel geregeld. Zou wensen dat hun programma breder was want moest voor een specifiek paneel (badkamerpaneel glas met handdoekhouders) uitwijken naar derden. Maar in principe is dit mijn leverancier voor deze producten.

Supersnel

Goede organisatie.

Prima afhandeling

Na de ervaring met de eerste levering meteen ook het tweede exemplaar besteld en wederom uitstekend verpakt en snel geleverd.

Goede aankoop en makkelijk koopproces

Op de site duidelijk de gewenste produkten kunnen vinden en bestellen. Na 2 werkdagen in huis en IR panelen + thermostaat komen overeen met presentatie.

Zeer goede service !

Optimale service.

Prima advies gekregen van Mike voor verwarmen Serre

Prima advies en materialen snel bezorgd

*** van verwarmwinkel

na een terugbetaling hebben ze het bedrag nog een keer afgeschreven, waardoor ik het geld effectief dus niet terug heb gekregen. Kan een foutje zijn, maar het is belachelijk dat dat überhaupt het geval kan zijn.

Service goed, levering (DPD) slecht

Bestelling, betaling, opvolging ging perfect, echter toen ik merkte dat DPD ging leveren had ik al spijt. Jammer dat ik hier geen recensie voor DPD kan schrijven want dat is zoals altijd waardeloos, ze gooien het pakje gewoon ergens bij een buurman neer en dan mag je het verder uitzoeken, geen briefje of zo waar ze het hebben gelaten of dat ze überhaupt aan de deur zijn geweest. Weer een les geleerd: eerst kijken wie we gaat leveren voor ik bestel.

Zeer goed super hulpzaam en schnelle levering top bedrijf

Prima bedrijf.

3 IR panelen, 2 WiFi schakelaars en 2 elektrische kachels gekocht. Alles keurig en tijdig geleverd. 1 IR paneel kwam echter met schade binnen. Daar kon de Verwarmwinkel ook niks aan doen. Is wel direct en probleemloos omgeruild. De producten zijn trouwens ook prima. Ik heb nog meer nodig straks. Raad eens waar ik dat ga kopen? Precies: de Verwarmwinkel.

Strak in het proces en de uitvoering.

Duidelijke informatieve site, bestelprocedure en zorgvuldige uitlevering.

Goed advies en levering op tijd

Erg goed

Goed product, levering duurde wat langer ivm de beschikbaarheid bij de fabrikant.

Bestelling in nalevering.

Wist dit bij bestelling.

Fijne telefonische hulp en snelle bezorging!

Ik wist niet wat voor infrarood panelen ik in onze studio moest hebben en na een telefoontje kwamen we uit op een heather, veel meer vermogen en nog goedkoper dan meerdere panelen hangen ook!

Product niet compleet

Aan de verwarmingsplaat die ik ontving, moest ik nog pootjes schroeven. De schroeven pasten niet in de gaatjes. Ook met andere schroeven staat de plaat nog te wiebelen. Ben nog bezig met een oplossing. Product is verder prima.

Wisselend

Beste Mike, de twee infraroodstralers snel en in goede staat ontvangen. Snoer vervangen, makkelijk bereikbaar en ook goed te vervangen. We wat opmerkingen en tips voor de producent. Het snoer zal bijna altijd te KORT zijn. Voor de veiligheid is een hoogte van >200cm noodzakelijk. Bereik dan nog eens een wandcontactdoos! Dus bijna altijd snoer vervangen. De montage is behoorlijk onveilig. Er wordt gebruik gemaakt van schroefsleuven. Waar de straler in blijft hangen. Je moet altijd wat reiken om bij de standenschakelaar te komen. Duw je per ongelijk tegen de straler dan dondert hij naar beneden. Ik heb dat voorkomen door een hoekstripje boven de schakelunit te bevestigen. Je maakt dus alleen al extra kosten voor het snoer. Ook is de uitgang links of rechts van deze unit belangrijk. Kun je ook aanpassen, maar staat niets over in de handleiding.

Duidelijke website en snelle response op vragen.

Bovendien vlotte levering en ook op de dag dat de aflevering werd aangekondigd. Dat was trouwens tussen "8:00 uur en 18:00 uur", een aankondiging "voor de middag" of "na de middag" zou handiger zijn geweest, dan hoef je er niet de hele dag voor thuis te blijven. Maar verder helemaal prima!

Heel goede en snelle levering en het product is mooi en functioneert goed.

de zorging was netjes

het past niet onder het Bureau moet aan pssen

Goede service en snelle reactie op de mail.

Prima webwinkel. Snel contact en duidelijke advies, ook de service is naar mijn ervaring dikke prima. Er was een deel van mijn bestelling al wat eerder op voorraad dus vroeg ik om een deellevering zodat ik verder kon met het plaatsen en afwerken van de ruimtes. Was geen probleem en 2 dagen later het spul binnen. En de rest werd spoedig na verzonden. Het winkelen hier zeker als een goed ervaren.

Goede informatie en levering als afgesproken

Verwarmwinkel heeft leuke en goede producten en goede informatie. Levering van de elektrische Neo zoals bevestigd.

snelle levering, Top

Snel

Afspraken worden niet nageleefd

Bij bestelling van twee kachels werd ik via mail op de hoogte gesteld dat de bijbehorende steunen nog niet leverbaar waren. Afgesproken dat de kachels en steunen op een dag geleverd zouden worden over twee weken. Dezelfde avond krijg een mail van de transporteur dat de kachels al onderweg zijn?? Na contact bleek dit inderdaad zo te zijn. Moet ik dus iemand regelen die de spullen in ontvangst kan nemen tussen 12:00 en 17:00. Op de dag van levering niemand gezien in dat tijdslot…. Die verscheen pas om 21:00 uur. De steunen moesten op een bepaalde dag geleverd worden ivm thuis zijn van iemand. Maar helaas, ook deze afspraak word weer niet nagekomen. Word een andere dag! De informatie die je krijgt, de kachels en communicatie is niet op aan te merken. Maar de logistieke kant laat te wensen over. En ja, het is druk in de transport. Maar als ik een afspraak maak dan doe ik dat niet voor niks!!

Hoofdstraat 5

2678CE De lier