Prachtig

Ik heb ze vandaag zaterdag , binnen gekregen .Prachtig zijn ze en werken goed .Mooi strak wit .

Prima paneel. Service goed.

Bestelling vlot geleverd. Kwam overeen met de gegevens op de site. Bij problemen met de montage werd vlot en deskundig ondersteund. Eén opmerking: de openingstijden van de servicedienst komen niet overeen met de werkelijkheid. Tussen de middag is er een uur pauze en dat staat niet aangegeven.

Goed geregeld

Volgens afspraak op tijd geleverd Mijn vragen naar tevredenheid beantwoord Zeer tevreden wat betreft het product

Goede en snelle levering.

Ik miste alleen de instructie voor de wifi regeling wat de mogelijkheden

goed advies en snelle levering

advies gevraagd en snelle reactie gekregen besteld en de dag erop al geleverd zeer tevreden

Goede voorlichting

Bij elke vraag die je hebt wordt je geduldig te woord gestaan. Ook via e-mail netjes geholpen.

Goed telefonisch geïnformeerd en snel geleverd

Hoe eenvoudig de installatie ook is miste ik de installatiehandleiding. Hoever van de wand wegblijven? Mag het snoer op het paneel liggen? Het frame waar het infrarood paneel aan hangt vind ik nogal slap, het buigt aan de ‘achterzijde’ door zodat het paneel 7 mm schuin hangt.

zeer goede telefonische bereikbaarheid en advies.

Adax Neo Wifi besteld . Mooi product. Handleiding zeer matig. App (en ik ben echt wel handig met dit soort dingen) via wifi niet koppelen. Wel met Bluetooth. App vereist wel wat studie voordat je begrijpt hoe hij werkt. Geheel uitzetten via app niet mogelijk. Dan moet je dat regelen via de afwezigheidsfunctie (zeer laag zetten). Zeer tevreden over de warmte. Bestel wel een flink wattage. De thermostaat regelt het wel. Heb ook een infra rood paneel maar dit werkt beter in groter ruimtes > 12m2 . Product ziet er fraai uit. Ga er zeker meer van bestellen want zo kun je snel veel geld besparen door van het gas af te zijn en op een zeer eenvoudige manier.

Alles goed alleen het bezorgen duurde w a t lang

Alles goed alleen het bezorgen duurde wat lang.

Duidelijke communicatie, snelle levering van producten met goede kwaliteit

Na een infrarood search op het internet deze website tegengekomen. De site geeft een goed overzicht wat er op infrarood gebied (nog meer) te koop is. De bestelde producten (IR verwarmingsmatten, mobiel verwarmingspaneel en thermostaatstekker) hebben een goede kwaliteit en prijs. De betrouwbaarheid van het hele proces van bestelling tot in gebruikmaking is goed.

Heel tevreden

Snelle levering en een prima paneelkacheltje

Goed advies en snelle levering

Na een professioneel en duidelijk advies een infrarood plafondpaneel besteld. Duidelijk gecommuniceerd dat het wat langer kon duren. Maar het paneel was er toch snel. Het paneel was er zelfs eerder dan dat ik een mail had dat ie onderweg was! :-)

Snelle levering goede communicatie

De afstandsbediening was er in een dag, het paneel een dag later. Best snel dus. Nadien Telefonisch goede instructies gekregen over de montage. Kortom chapeau! Het enige verbeterpunt is volgens mij de wat slappe beugel bij plafondmontage van het Sunpower paneel. Ik zou deze voortaan iets dikker uitvoeren en/of de bevestiging verbeteren zodat de beugel niet doorbuigt!

5 Sterren

5 Sterren

duidelijke website en goed advies

Telefonisch advies ingewonnen over infraroodverwarming. Duidelijke informatie gehad en direct besteld.

Kwalitatief goed materiaal, goede en snelle responsie bij vragen. Levering snel.

Goede service en contact

Mooi en afgewerkt product

Afspraken worden netjes nagekomen.

Doen wat ze beloven

Correcte levering snel en volgens afspraak voor niet te veel geld.

Netje geholpen door telefoon en goede service

Top bedrijf

Deze mensen zetten de klant op 1.

Luisteren naar, begrip tonen voor en meedenken met de klant lijkt vanzelfsprekend, maar is dat helaas niet altijd. Bij deze firma wel. Warm aanbevolen.

Goed product

Mooi product. Voldoet prima. Snel geleverd.

Deskundig en zeer behulpzaam

Had eerst een convector kachel besteld maar na telefonisch overleg deze order ingetrokken voor een warmtestraler die in mijn geval uiteindelijk de beste keus zou zijn.

Helemaal, goed advies, snelle levering

Hoofdstraat 5

2678CE De lier