Snelle levering, werkt prima

snelle levering ..Maar blijkt dat ik de verkeerde verwarming heb gekocht

Het is een mooie verwarming om te zien maar de warmte die er afkomt is niet voldoende om de ruimte lekker warm te krijgen ,had denk ik dan toch moeten gaan voor een metalen radiator

Prima, erg tevreden.

Goede informatie, prijs/kwaliteit verhouding is goed, goede services.

Goed product en snel geleverd.

Goede info via telefoon.ook snelle levering en het apparaat ziet er mooi uit en werkt goed alleen jammer dat er geen bevestigingsmatriaal en nederlandse handleiding bijzit.

SUPER service.

Zeer behulpzaam personeel. Staan voor wat ze zeggen.

Redelijk

Had het warmer verwacht.

Postief

Heldere informatie

Geweldig product

Snelle levering, prima service

Ik heb de infraroodstraler teruggestuurd, omdat de capaciteit te gering was voor de ruimte die ik voor ogen had (was daarvoor te groot). Binnen 3 dagen stond het geld weer op mijn rekening.

Prima en helder

Heldere site, goede producten.

Heldere duidelijke communicatie.

De communicatie met verwarmwinkel.nl verliep uiterst vlot. Ook afhandeling van de levering was duidelijk. Het product was goed verpakt.

Snelle levering en deskundig advies

Goed geadviseerd bij aanschaf van een elektrische verwarming

Top prima

Super service, ik had iets fouts gedaan met de bestelling en werd netjes gebeld en hebben me super geholpen met advies top top top

Het is heerlijk warm in mijn werkkamer beter als met de centrale verwarming. Zeer snel opgewarmd is iedere kamer.

Geweldige service. Goed advies. Betrouwbare verwerking van de order.

Geweldige service. Goed advies. Betrouwbare verwerking van de order.

Prima winkel en behulpzaam.

Prima winkel en bij problemen helpen ze je goed.

Prima winkel

Telefoon werd meteen opgenomen, je krijgt goed advies van een vriendelijke medewerker die meedenkt.

Goede en snelle service.

Een nadeel vind ik is, dat je je voeten plat op de mat moet plaatsen, voor enig resultaat te krijgen.

Keurig netjes en snel

Keurig geleverde verwarming, netjes verpakt en netjes afgeleverd. Daarbij heel snel geleverd na bestelling. En ook niet onbelangrijk, het werkt perfect !

Eerlijke goede voorlichting.

Geen opdringerige doorduwende verkoop praktijk. Jammer dat er niet iets is als 'showroom' , we willen zo graag iets zien voor de koop. Snelle levering en goed verpakt. iets niet leverbaar wordt gemeld met mogelijke datum van levering. Kortom correct.

Super service

Snel en meedenken is hun kracht.

Ik ben erg vriendelijk en vakkundig te woord gestaan.

Ik ben heel goed geholpen, ik heb wel 4 keer gebeld en telkens werd ik vriendelijk en vakkundig te woord gestaan. Dit bedrijf is helemaal top.

Geweldig goed.

Goed product, doet wat het moet doen, goed verpakt, direct hulp bij instellen van wifi, de verwarming werkt als een speer, erg blij mee.

Op tijd geleverd, mooi product , goede communicatie

Ik ontving een mooi product , snelle levering en prettige communicatie

Snelle reactie, goed product, doen wat ze zeggen, fijn bedrijf!

Dank jullie wel voor deze mooie Adax producten. heb ze alle 4 aangesloten, werken perfect via wifi en de Adax app. Tijdschema werkt makkelijker dan onze thermostaat van de cv.

Hoofdstraat 5

2678CE De lier