Snelle levering.

Na via e-mail contact te hebben gehad en advies gevraagd, een plafond-paneel voor de badkamer besteld en met 2 dage in huis.

Na jaren te hebben 'gerommeld' met een goedkoop bouwmarkt electrischkacheltje in onze exra slaapkamer, hebben we die vervangen door een ADAX Wifi. In dit koop proces heb ik geen contact op gezocht met de verkoper, de website informatie was voor mij duidelijk genoeg. De ADAX Wifi is een hele fijne kachel, wat ik merk is dat het een slimmere, waarschijnlijk zelflerende regeling is. (geen simpele aan uit thermostaat). De bediening via de app is eenvoudig in te stellen en het maken van een aan/uit tijd schema is ook goed te volgen. Fijn is dat je per kachel kan zien hoeveel KWH hij per dag gebruikt, handig om het tijd schema te optimaliseren naar gebruik. Om ook eens een infrarood paneel uit te proberen had ik er een mee besteld voor mijn thuis bureau. Deze bevalt ook erg goed. Ik had een kleine olie gevulde electrische kachel bij mijn bureau, maar deze heb ik weg gedaan. Het IR paneel is veel fijner. De levering van dit alles was vlot, sneller dan vermeld.

Alles klopte

De bestelling was kompleet en goed afgeleverd

snel / behulpzaam

geen dure verbouwingen/ ketels /etc etc gewoon een paar infra rood panelen en je huis en je bespaart VEEL stookkosten

Goede website informatie, uitstekend product, snelle levering.

uistekende service

Vragen van mij werden snel en adequaat beantwoord; retourzending (vraag en aanbod bleken uiteindelijk niet overeen te komen) en geldteruggave verliepen vlekkeloos.

Prima en zeer vriendelijke en behulpzame service

Zelfs in het weekend krijg je binnen 15 minuten reactie op je mail

Top!!!

Snelle levering en product zoals omschreven.

Verwarming stond de volgende dag op de stoep

Voor de tweede keer een voeten verwarmings matje besteld. Súper product!

Goede kwaliteit, snelle verzending

Al meerdere producten gekocht, prima kwaliteit!

Snelle service, prima product

Verwarming is sneller geleverd dan volgens de website en voldoet aan de verwachtingen!

Goede service, makkelijk bestellen.

Vooraf telefonisch contact gehad om de juiste keuze te kunnen maken. Goed geholpen door de vriendelijke medewerker. Het bestelproces is eenvoudig en duidelijk. Levering ging in twee delen en dat werd telefonisch mede gedeeld. Alles netjes ontvangen.

Zeer behulpzaam en reageren snel!

Snel met het geven van een advies en hebben goed meegedacht over mogelijke oplossingen. Zowel telefonisch als per email uitstekend bereikbaar.

SUPERSNEL

Zeer snelle levering. Vorig jaar een plaatverwarming onder mijn bureau geplaatst. Dit is zo ontzettend fijn dat we voor dit jaar één onder de eettafel hebben geplaatst. Dit scheelt een hoop verwarmen in een oud huis met hoog plavond.

Professionele service

Perfect telefonisch toegelicht en vervolgens snel het juiste product ontvangen.

Fijn product

Tot nu heb ik veel plezier beleefd aan het infrarood paneel. Ik heb nog wel een stekker met schakelaar aangeschaft voor het kunnen gebruiken. Dit stond duidelijk vermeld.

Afspraken goed nagekomen

Snelle levering en snelle retourafhandeling.

prettige en snelle communicatie

de terrasheater was er snel. Maar door een mij verkeerd ingeschatte capaciteitsberekening moest ik hem retourneren. Ik was nog niet thuis van het terugbrengen of er zat al een creditnota in de mailbox.

Bedrijf komt beloftes na

Bij mijn eerste contact met het bedrijf werd ik uitstekend geholpen met de keuze van mijn verwarming. Daarna mijn bestelling geplaatst met het verzoek een dag later te laten bezorgen. Dit bedrijf komt beloftes na. Ook de bezorging verliep prima.

Netjes verzorgd binnen 3 dagen.

Snel reactie op mijn vra(a)g(en) en ook heel goed geadviseerd. Bestelling werd snel verwerkt en ook snel geleverd. Ik ben heel positief over Verwarmwinkel.nl

Product prima, bezorging door dpd ver onder de maat.

Het cijfer 10 is uitsluitend voor het voeten matje. Dat functioneert helemaal goed, lekker warme voeten. De bezorging door DPD liet aan alle kanten te wensen over en is voor mij een reden voorlopig niets meer bij de verwarmingen te bestellen, zolang zij met dpd "samenwerken". Alleen het product beveel ik aan als ik hieronder ja invul...

Goed, snelle reactie

Mijn bestelling was niet meer voorradig, echter snel moet goed alternatief gekomen. Echter vroeg weer om betaling terwijl eerste bestelling reeds betaald was!!

Hoofdstraat 5

2678CE De lier