Top, niet dom versturen maar meedenken

Vond het fijn dat jullie goed bereikbaar waren en niet dingen opsturen omdat ze besteld zijn maar ook kijken of dat "logisch / gebruikelijk" is. Bestelling snel en goed verpakt ontvangen.

Snelle levering en duidelijke antwoorden.

Product werkt perfect en is goed verpakt aangekomen binnen twee dagen.

Uitstekend advies

Snelle levering - verrassende kwaliteitsradiator, Made in Noorwegen, en eens niet -een misschien goedkoper- product uit China. Makkelijke montage en ingebruikneming. Zeer aanbevolen.

TOP!

Goede communicatie, snel in reacties en goede informatie. Ook snel met leveren! Top!

Gewoon OK

Alle afspraken snel en conform afspraak nagekomen. Product gewoon OK!

Erg goed

Degelijk bedrijf, zeer klantvriendelijk, service gericht. De warmteplaten zijn geweldig.

Topservice

Na een uitdaging met een van de panelen contact opgenomen met de klantenservice, ik ben zeer vriendelijk en goed geholpen. Volgende keer als ik IR panelen nodig heb kom ik zeker weer hier terug!

Paneel werkt uitstekend!

Sorry ik heb mij per ongeluk afgemeld maar dat was zo niet bedoeld, jullie krijgen van ons een 10 plus . Mijn paneel werkt uitstekend dank hiervoor

Snelle levering goed product

Infrarood paneel besteld en snel geleverd. Smart stekker is ook erg handig. Product is goed wordt snel aangenaam warm.

Verwarmwinkel.nl doet wat het belooft !

Door snelle, correcte levering zit je er gauw warmpjes bij !

Ik ben dik tevreden

Fijn apparaat ,zie er goed uit, handig in gebruik.

Levering prima en de kachel voldoen aan de verwachting

De kachel doen wat ze moeten doen. Meer kan je niet vewachten

Snelle en accurate levering

Het infra rood paneel werd snel geleverd. Het enige minpunt is dat de ophangbeugel erg gammel en instabiel is. Aan de wand gaar het nog wel maar aan het plafond is er nogal wat werk aan om het infra rood paneel netjes op te hangen

Prima contact met snelle antwoorden

We zitten er nu warmpjes bij!

Perfecte klantenservice

Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel

Schandalig slecht…..

Afspraken worden niet nagekomen. Nauwelijks bereikbaar. Op ingesproken berichten wordt niet gereageerd. Bij fouten krijgen andere de schuld zonder dat fouten worden goedgemaakt….. Men wil graag verkopen maar van ‘after sales’ is geen enkele sprake…. Bah

Uitstekende verpakking

Bovendien een snelle en correcte levering.

Duidelijk advies, snelle levering

Ik kreeg snel & gericht antwoord op mijn vraag. Bestelling werd binnen 3 dagen geleverd. Prima in orde!

super goed

super goed

verkeerde levering goed gecorrigeerd

In eerste instantie werd een verkeerd verwarmingspaneel geleverd, na telefonisch contact had ik twee dagen later het juiste paneel in bezit. Een foutje kan gemaakt worden als het maar wordt opgelost, goed gedaan!

Snelle levering, goede hulp

Bij de vermelding niet leveren voor die en die dag toch nog te vroeg geleverd, wel goede hulp bij een extra vraag.

Topproduct. Ook telefonisch wordt je goed te woord gestaan

Goed product voor een goede prijs

Snelle en goeie adviezen

We hebben goeie adviezen gekregen van het team. En de levering was snel.

Alles ging snel en makkelijk

Precies wat ik nodig had voor mijn deur afgeleverd!

Online bestellen was eenvoudig, nadat ik een passend infraroodpaneel had geselecteerd aan de hand van de informatieve beschrijvingen op de website. Keurig op tijd geleverd en heel prettig op een van te voren aangegeven tijdstip. Het paneel werkt zoals ik me had voorgesteld. Mijn hoekje van het huis is nu aangenaam warm.

Hoofdstraat 5

2678CE De lier