Snelle en net levering

De matten zijn heerlijk warm. We hadden ze veel eerder moeten aanschaffen. En voor een goede prijs. Helemaal tevreden.

Super!!

Snelle levering en de service is bijzonder goed.

Met zo’n winkel zit je er altijd warmpjes bij!

Prima afhandeling van de bestelling. Overzichtelijk aanbod, snelle levering tegen een prima prijs.

Snelle levering goed verpakt Mooi design en lekker warm

Snelle levering, klantvriendelijke website, goede producten conform omschrijving.

Na bestelling en betaling snel geleverd. Degelijke producten.

Correcte en vlotte levering.

Goede voorlichting op de website, waardoor ik een gedegen keuze kon maken. Daarna werd het bestelde correct en vlot geleverd.

Vlug en goede service

Ze bellen gelijk terug als je een vraag hebt en ze zijn op dat moment even niet te bereiken zijn om dat het druk is. Krijgen dan gelijk goed advies.

Uitstekend!

Prima ondersteuning bij de keuze van een convector kachel.

Pakketje werd snel geleverde was prima verpakt

Keurig en met veel geduld ondersteund lbij installatie infraroodpaneel.

Snelle levering, goed advies.

Ik had alleen graag de mogelijkheid gehad om een muurbeugel te bestellen. Nu heb ik een plafondbeugel iets verbogen.

Snel en goed een prima convector geleverd.

Geweldige producten en service!

Snelle levering en de service is bijzonder goed.

Snelle en goede levering

Zoals vermeld, snelle en goede levering.

Goede service. Snelle levering

Snel, goed en uitgebreid antwoord op vragen via internet. Levering daarna erg vlot

Heel goed. Goed advies gehad en bestelling volgde snel.

Prima product en uitstekende service

Na het telefonische contact met Marcel, die uitstekend advies gaf, heb ik vol vertrouwen een aankoop gedaan. Die was binnen een paar dagen in huis. Zowel de installatie als de wifi instelling is zeer eenvoudig en de convector werkt prima. Ik ben heel blij met dit product, laat de winter maar komen!

Netjes verzorgd Duidelijke en rustige uitleg en verdere verwijzing per telefoon Echt fijn bedrijf

Goede en snelle levering.

Snelle en correcte levering

Top !!!!!!!!

Vlot en goed en een keurig infraroodpaneel

Vlot en goed en een keurig infraroodpaneel

duidelijke website, snelle levering

Ben erg tevreden met de klokthermostaat voor mijn infraood paneel.Klok heeft mooi design, snelle instelling mogelijk. Goede koop en niet te duur.

Uitstekend.

Via de telefoon goed geholpen om vervolgens de juiste spullen te kunnen bestellen. Ook nog eens snel geleverd.

Contacten waren goed en de bezorging prima. Panelen waren uitstekend ingepakt.

prima service

ok