Gewoon goed

Geen bla bla. Gewoon bestellen en klaar. Lekker simpel Goed product zonder problemen.

Prima levering, snelle retour afhandeling

Prima ervaring

Snelle levering, nette prijs en prima product

Alles naar wens verlopen.

Alles naar wens verlopen.

Mooi

Moeilijke uitleg om in te stellen Krijg deze niet ingesteld , warmt maar slaat niet terug aan . Instellingsknopje aan de zijkant moeilijk bereikbaar en afleesbaar . Ik zou er nog een bij willen voor een andere plaats maar aangezien het zo moeilijk is kan het niet doorgaan .

gewoon zoals het eigenlijk altijd zou moeten zijn als je iets online bestelt!

prima apparaat en snel geleverd! inclusief de bestelde pootjes.

Goede communicatie, top service. Verkeerde artikel geleverd dan besteld. Zonder probleem kunnen omwisselen!

Geweldige service

En ook nog eens geweldige producten. Bij een beschadiging meteen nieuwe gestuurd en andere retourgenomen. Zitten heerlijk warm nu. Maat

Super goede bereikbaarheid en hulpvaardig personeel. Alles naar wens geleverd.

Prima winkel! Goed telefonisch bereikbaar. Staan je graag te woord met raad en daad. Ook via de e-mail snel contact. Word je blij van!

snelle reactie op gestelde vragen

snelle reactie op gestelde vragen

goed product en fantastische service

Ik had een radiator besteld en daar bleek een klein deukje in te zitten. Ik heb deze direct kunnen omruilen. Binnen 5 werkdagen had ik de nieuwe binnen en deze zit tegen de muur

Service en verzending oke, produkt goed.

Werkt uistekend, na 1 minuut al heerlijk warm aan de voeten

topservice

Thermostaat te vroeg overleden. Niet meer leverbaar maar in goed overleg vliegensvlug een nieuwe, ander model geleverd. Top service!

Snelle levering, makkelijk te installeren en verwarmt prima

Alles naar behoren.

Voldoet aan alle verwachtingen!!!

Voldoet aan alle verwachting. Goede duidelijk website. Prijs-kwaliteitverhouding, snelle levering en goed verpakt. Kortom aanrader om hier te kopen.

Na snel contact met de klantenservice keurig afgerond.

Na snel contact met de klantenservice keurig afgerond. Goede service gekregen. Bedankt.

Snel geleverd, prima verwarming

Makkelijk bestellen, snel geleverd, werkt naar behoren

Prima geeft fijne warmte

Geeft fijne warmte af lekker warm

Heel snelle levering

Snelle levering Goede service

Volgens toezegging snel geleverd

Prima advies gekregen en snel mijn bestelling verwerkt.

Uitstekende ervaring. Vakkundig advies.

Lekker snel geleverd

Prima verwarming 600w is genoeg eg voor een kleine kamer.

Snel geleverd en goed verpakt

Er staat voldoende informatie op de site.

Goede service.

Goede service.