Prettig geregeld

goede afspraken

er waren problemen met de stock, maar deze werden eerlijk behandeld

Een prettig en professioneel advies gehad over een verwarming

Omdat onze keuken nogal koud is, moeten we deze ruimte bijverwarmen in de winter. Omdat duurzaam isoleren een verbouwing vraagt hebben we tot die tijd een tussenoplossing gevonden in de Adax verwarming met WiFi. Mijn vragen werden telefonisch goed beantwoord en er is een goed advies gegeven door de eigenaar. We zijn meer dan tevreden over de aanschaf.

Supersnelle bezorging

Besteld,betaald en bezorgd binnen 24 uur

Prima, snelle levering, prima communicatie

Besteld en geleverd volgens verwachting. Prima!

Super service.

Super goede service, wij zitten er warm bij deze winter in onze serre

Vlotte en snelle afhandeling

Correct afgewerkt en snel geleverd

Alles uitstekend verlopen, bestellen en bezorgen

gewoon top

Ruime keuze, goede prijs en de levering was de volgende dag. ben er heel tevreden mee. bedankt.

Prima, website, service en goed telefonisch bereikbaar

Zeer vlot en goed verpakt toegestuurd!

Aandachtspunt wat ik heb gemist is de hitte van het warmtepaneel! Bij koude badkamer is het paneel zo heet dat kinderen onder de 10 niet zonder toezicht van volwassenen in de badkamer kunnen zijn. Wij hebben het helaas uit de badkamer verwijderd vanwege brandgevaar.

Uitstekend advies en zeer snelle levering!

Telefonisch contact gehad met Marcel waarin ik de situatie van mijn woning heb geschetst en wat de wensen zijn. Hij heeft mij hetgeen wat ik wenste en daarnaast verschillende alternatieven aangeboden. Zien alternatief kwam in mijn geval beter uit. Hier ben ik ook voor gegaan. Het product is zeer snel geleverd.

Ziet er goed uit.

Snelle vakkundige tips, product snel in huis

Ik werd heel vriendelijk en snel geholpen via mail met mijn vragen. Echt vakkundig advies op maat. Infrarood paneel besteld, was twee dagen later in huis, ondanks de kerstdrukte

Weer prima geregeld

Meerdere keren bestellingen gedaan. Weer prima en duidelijke advisering. Vandaag bestelling gedaan en morgen is de levering

de service is uitmuntend

na mijn bestelling bleek het geleverde artikel, een andere te zijn dan hetgeen ik besteld heb. Na 1 telefoontje werd het per omgaande goed geregeld. Foutjes maken hoort er nu eenmaal bij, iedereen laat wel eens een steek vallen, echter de Verwarmwinkel heeft dat correct en adequaat opgelost!

goede service

nadat ik per abuis een verkeerd huisnummer heb ingevuld hebben ze bij verwarmwinkel alles prima hersteld en ik had mijn bestelling snel binnen. bedankt voor de goede service

Alles klopt

In de verwarming zat een deukje. Teleurstelling alom. Ik heb een berichtje met foto gestuurd naar de klantenservice. Die reageerde dezelfde dag dat het vervelend is, maar ook meteen een oplossing had, namelijk omruilen die ook meteen werd opgestuurd. Een beschadiging kan gebeurden, maar dat er zo adequaat wordt gereageerd naakt een hoop goed.

Ruim assortiment, snelle levering

In mijn zoektocht naar een moderne elektrische radiator voor in de badkamer, kwam ik terecht bij Verwarmwinkel.nl. De keuze is groot, de beschrijvingen zeer uitgebreid en de technische specs. prima in orde. De aangekochter radiator kwam de volgende dag al binnen.

Alles is van begin tot aan het eind goed gegaan

We hadden de radiatoren besteld. Met deze drukte kregen we ze al de andere dag in huis. Netjes op de afgesproken tijd en keurig verpakt. Dat maak je in deze tijd niet meer zo vaak mee. Zelf vind ik het erg belangrijk als ik iets ga kopen.

Snelle service en MOOI product

De glazen infrarood paneel in zwarte omlijsting staat fraai en werkt prettig

Heel blij met mijn elektrische Adax. Scherpe prijs, snelle bezorging. Aardige telefonische ondersteuning.

Heel goede ervaring gewoon heerlijk om bij te bestellen altijd op tijd

uitstekende snelle service, en goed product geleverd.

uitstekende snelle service, en goed product geleverd.

Gewoon prima, had ik ook verwacht overigens

Hoofdstraat 5

2678CE De lier