Top behang

Superblij met het bestelde behang. Het voldoet helemaal aan de verwachting.

Prachtig!

Prachtig behang, gemakkelijk aan te brengen en mooi geleverd! Meer dan tevreden.

Snelle lervering en goed product!

Behang bestelt voor mijn kind, snel geleverd en zach er uit zoals de samples. Zeker aan te raden.

Modern behang geel bestelt

Recentelijk had ik Modern behang geel bestelt, voordelig geprijst en kwam goed aan. Zeer tevreden!

Prachtig behang

Snelle levering en goede service. Kwalitatief erg goed product. Helemaal gelukkig met het mooie behang voor onze dochter.

Ontzettend blij

Super service en snelle levering. En ook blij met de kwaliteit van het behang

Geweldig en mooi behang

Bij jullie hebben we behang besteld. Het was ons eerste keer dat we dit gingen doen. Met goed instructies op jullie site gingen we aan de slag. En wat zijn we blij met het resultaat!

iedere cent waard!!!

het behang is echt ontzettend mooi, het behang en de print laat zich super makkelijk aanbrengen op de muur en nauwelijks tot geen luchtbellen eronder ontstaan. Het is even een dure aankoop, maar het is zo iedere cent waard !!!

Geweldig en mooi behang

Fantastisch!

Hele duidelijke samples ontvangen in een mooie map met alle informatie.

Prachtige behangcirkel

Gemakkelijk aan te brengen omdat de cirkel al gevormd is, je hoeft dus niks te knippen.

Correcte levering, afbeelding stemt overeen met de werkelijkheid

De kwaliteit van het behang is echt super, behang zit er vrij snel op en is super mooi! Het enige nadeel is dat wij net niet uit kwamen met 5 cm lengte, waardoor we 10cm langer hebben moeten bestellen. Dit betekent dat we een deel van het fotobehang helaas kwijt zijn.

Per ongeluk 1 behang minder besteld, na Bricoflor mailen was de behang niet op voorraad. Hierdoor moest ik 2 weken wachten, daarna direct kreeg ik mail dat behang beschikbaar was.

Goed kwaliteit

Reviews gelezen, ik twijfelde of ik zou bestellen. Toch gedaan en bestelling kwam netjes op tijd binnen 4 werkdagen. Zeker nog meer bestellen plaatsen.

Super blij mee

Ik heb voor de woonkamer Versace behang besteld, na twijfelen toch wel gedaan. De kwaliteit was heel erg goed en was ook goedkoopste

Verkeerde kleur besteld, zonder problemen retour

Had perongeluk de verkeerde kleur besteld, zonder problemen kon het retour en daarna nog de goeie vloer besteld! Gerflor en Bricoflor zeker aan te raden.

Samples besteld

Samples besteld en daarna na mijn bestelling coupon gekregen met kosten van samples

Top bedrijf

Vorige week behang gekocht, super blij mee

Goede kwaliteit behang

Behang gekocht, snel geleverd en kwaliteit was goed

Duurde langer dan verwacht maar top producten

Had een vloer besteld en was niet op voorraad, na een tijdje wachten werdt ik gebeld. Vloer kunnen bestellen en was zonder problemen geleverd. Zeer tevreden over de kwaliteit!

Staaljes besteld, snelle levering

Meerde samples besteld, snel geleverd zonder problemen. Later een vloer en behang gekocht en geld van samples terug gekregen

Snelle levering behang

Samples gekocht die kwamen snel aan, daarna behang gekocht en geld terug gekregen van de samples kosten

Snelle levering en precies volgens bestelling

Toen ik de reviews hier las twijfelde ik wel. Maar ik heb hier iets van 30 rollen behang besteld op zaterdag en ik had ze op donderdag. Precies zoals ze beloofde. Ik belde nog naar de helpdesk op maandag omdat ik nog geen bevestiging had gekregen. Je krijg inderdaad wel iemand in het Duits aan de telefoon, maar ze namen de telefoon snel op en het kon ook in het Engels. En alles precies zoals ik had besteld, en tegen een zeer mooie prijs als je het vergelijkt met andere sites

Bestelling niet geleverd

Bestelling niet geleverd (vanaf november)

Zeer slechte communicatie en product niet geleverd

Mijn advies: geen zaken mee doen! Het is de vraag of het bedrijf in NL wel bestaat. Als je belt, krijg je altijd een Duitse medewerker en elke keer een andere. Elke medewerker vertelt wat anders. Reageren op mail doen ze niet. Ik heb een maand gewacht op pvc-kliktegels, elke keer krijg ik beloftes, maar elke keer weer een andere datum, die niet gehaald wordt. Eén medewerker vertelde me dat het product klaar was en de volgende dag verzonden zou worden, een week later vertelt een andere medewerker dat dat waarschijnlijk verzonnen is. Na een maand wachten, heel veel bellen, mailen (zonder antwoord) heb ik de order geannuleerd. Gelukkig kreeg ik het geld binnen 24 uur terug op mijn rekening. Daarna besteld bij Flextec kliktegelshop en de tegels binnen 24 uur in huis.

Hochstrasse 10

42105 Wuppertal

043-3020090

Over Bricoflor

BRICOFLOR is gespecialiseerd in de verkoop van vloeren en behang II Sample service II Offertes voor grote orders II Beste prijsgarantie.