Alles Supi

Goeie service en pakket super ingepakt

alles op voorraad

ruime sortering en behulpzaam

Voordelige Co2 fles besteld en snel geleverd

Via de website een in prima staat verkerende gevulde CO2 2 kg fles besteld tegen een prima prijs. Bestellen verzending en ontvangen snel gegaan goed op de hoogte gehouden over de status van de verzending Ik beveel Azaqua zeker aan

Super tevreden.

De klantendienst heeft mij goed op de hoogte gehouden , over mijn bestelling nog na besteld ,ook dit werd fijn geregeld .alles geleverd in een verpakking. Mooie planten ,volle potjes.,kan dit bedrijf zeker aan bevelen. Een tevreden klant ,zal zeker nog bestellen bij jullie.

Stevig verpakt en heldere communicatie

Erg blij met mijn twee prachtige Nerite (rode renslak) slakken. Stevig verpakt met heatpack in een ruime Emmer met helder water. De planten waren ook schoon. En goed verpakt.

Snel, klantvriendelijk en diervriendelijk

Voor mijn zoontje slakjes besteld, deze werden niet opgestuurd tot het weer terug ok was, en ze waren perfect ingepakt om de diertjes zo goed mogelijk te beschermen. Heel vriendelijke eigenaar ook. We gaan hier zeker nog bestellen en advies komen vragen! :-)

Superrrrr!

Snelle levering en vooral goed ingepakt!

Betrokken

Uit mailcontact kan ik opmaken, dat er wordt meegedacht indien er problemen zijn. Ook het feit, dat er wordt gewacht tot de weeromstandigheden goed genoeg zijn voor de verzending van levende waar spreekt mij aan. Beter dat, dan een snelle bezorging met risico's.

was het wachten waar

duurde langer door de sneeuw. maar vandaag binnengekomen, vanmiddag de lily pipe gelijk geïnstalleerd!!lijkt super

Super service en snelle levering

Inmiddels al diverse keren wat bij azaqua besteld en steeds tot volle tevredenheid! Van planten voeding tot een een nieuwe aquael filter. Afgelopen week ging mn lamp stuk en een nieuwe skylight hyperbar bij hún besteld met de vraag of deze nog voor het weekend geleverd kon worden. Kreeg gelijk bericht dat ze hun uiterste best voor me gingen doen en zelfs door de weersomstandigheden netjes de dag erna ontvangen. Gewoon top en zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik hier mijn spullen bestel.

CO2 fles laten vullen. Snel geregeld en een uitstekende service.

Fast Shipping

I ordered a CO₂ cylinder from Azaqua on 01/01/26, and it was shipped the next morning at 9 a.m. I received it on the 3rd, which is incredibly fast. Everything was well packed and the whole process was smooth. Excellent service and very fast delivery – well done!

• Bize tavsiye eder misiniz? Evet

Zorgeloze bestelling

Mooi verpakt en plantje met CO2-fles in goede staat ontvangen

Goede service met planten

Planten kwamen netjes verpakt aan. Het waren ook volle planten. En goed van kleur

Mooie winkel Arrogante eigenaar

Onaardige en arrogante eigenaar

aquariumplantjes in goede staat ontvangen

ik heb een aantal aquariumplantjes mogen ontvangen, en na een week zijn deze nog goed in de aquarium. groei is nog niet echt zichtbaar maar daar is de tijd te kort voor

Schneller Versand

Schneller Versand, alles top gerne wieder

Nette site en perfecte conditie geleverd!

Site werk prima. Duidelijk over wanneer de bestelling behandeld word en kwaliteit van de planten zijn top!

Correcte verkoop en snelle levering. Perfect!

Correcte verkoop en snelle levering. Perfect!

Goede service, benodigdheden zijn van goede kwaliteit.

Een bezoek aan de winkel is de moeite waard.

Leuke medewerkers! met veel aandacht voor kinderen.

Zoals altijd goed

Een kundige winkel met ervaring, die graag met je meedenkt en helpt waar het kan en de passie voor onze hobby levend houdt. Wederom dank voor alle hulp met het nieuwe project en tot de volgende keer in de nieuwe winkel.

Mooi product en snel geleverd

Met de nieuwe lamp zijn mijn aquarium en vissen en planten weer helemaal happy

Fantastisch geholpen

Fantastisch geholpen door Azaqua. Voor mij een prachtige selectie stenen gemaakt. Duidelijk veel aandacht voor mijn bestelling geweest. Ik ben zeer tevreden.

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk