Laden reviews...
483 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten geven aan snelle levering en betrouwbare service. Het assortiment en de kwaliteit worden benadrukt. De algehele tevredenheid blijft hoog.
Door omstandigheden pakketje met planten te laat geleverd gebeld met azaqua en gelijk top service gekregen gelijk nieuwe bestelling planten aangemaakt Kan niet bv eter ga zo door
25 June 2026
Ruud
DELFT
Voor de aquarium liefhebber is bij Azaqua een mooi uitgebreid assortiment te vinden, wat uitsteekt boven hetgeen er veelal bij dierenwinkels wordt aangeboden. Ook aftersales en service zijn prima in orde, er wordt vlot gereageerd op mails en mee nagedacht over oplossingen.
21 June 2026
Werner
Kloosterzande
Achtergrondfolie en panten besteld voor het aquarium. Zelf niet goed gekeken naar de voorraad waardoor ik een automatische mail ontving waarin werd vertrld dat de bestelling waarschijnlijk na een week geleverd zou worden. Helaas had ik de folie eerder nodig en heb Azaqua hierom een mail gestuurd. Zij hebben dit direct opgepakt en ervoor gezorgd dat de producten alsnog de volgende dag in huis waren. Binnen een uur hadden ze dit geregeld, dat noem ik nu topservice. Ook de ontvangen producten waren van uitstekende kwaliteit en goed verpakt. Dit bedrijf is zeker een aanrader!
21 June 2026
Willem
Westervoort
Aquariumplanten die 13 dagen onderweg zijn lijkt mij niet bevordelijk voor de kwaliteit. Derhalve een dikke onvoldoende voor DPD. Wonder boven wonder staan ze toch in het aquarium en hebben ze het overleefd.Afwachten wat het wordt.
20 June 2026
Reinder
Noordwijk zh
vullingen van mijn koolzuurfles verlopen altijd goed en snel
David
eindhoven
Hele mooie aquarium producten en er wordt snel op vragen gereageerd.
Eelke
Amersfoort
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop maar ik ben extreem ontevreden let de koeriersdienst DPD. De doos waar in de dieren toekwamen was volledig doorweekt.het plastic emmertje was kapot met als gevolg dat de plastic zak gescheurd was en bijna 3/4 van het water weg was.het resultaat was 2 van de 5 garnalen dood.mijn conclusie,geen DPD meer
Dany
Bredene
Ik heb meerdere keren e-mails uitgewisseld met Azaqua en daar kwamen telkens duidelijke conclusies uit.
18 June 2026
Zhen-jelte Wolsink
Ruurlo
Instructies zijn heel gemakkelijk te volgen. Heel snel verzonden. Netjes verpakt aangekomen zonder schade. Alle onderdelen waren aanwezig. 10/10
16 June 2026
Rhania
Mechelen
Heb zeer goede ervaringen met azaaqua altijd goede service. Top verpakt en snel geleverde producten.
15 June 2026
Jeroen
Oeffelt
De klantenservice en klantvriendelijkheid van Azaqua zijn echt top. Goed en professioneel verdergeholpen. Dit is vanaf nu mijn nummer 1 aquascapeshop.
13 June 2026
Sam
Rillaar
Veel keuze uit topproducten en een overzichtelijke duidelijke omschrijving van het aanbod op de webshop!
11 June 2026
Peter
Avelgem
Ik had pink lady slakken besteld Was er eerst eigenlijk niet zo'n voorstander van om levende beestjes te laten verzenden. Maar alles zat goed en ook nog eens in de folie.
10 June 2026
K
's-Hertogenbosch
Schnelle Lieferung und 1A Qualität . Vielen Dank
9 June 2026
Kai
Germany
Precies zoals het hoort te zijn. Ik nestel iets in de webshop en daarna gaat alles vloeiend en snel. Duidelijke mails, snelle bezorging en de juiste spullen.
9 June 2026
Rick
Oosterhout
achat de souche très belle service rapide bien emballé et reçus le colis rapidement très content du service rendu merci a toute l'équipe
7 June 2026
Frank
Ohey
The prices of the products are the best in Europe. I'm really shocked! The shipment was very well prepared and packed. Professional store. I recommend it!
Beveelt niet aan
Norbert
Kilkenny
Goed verpakt en duidelijke info. Een aanrader
Wim
Langdorp
Nemen de tijd voor je.
Minne
Steenwijk
Webshop makkelijk te bestellen. Goede levering. Verpakking zat veel afval rommel in om de verzend doos op te vullen. Heb een halve zak vol afval na het uitpakken. Bubbel folie, verpakking mouse met zegels op stukken piepschuim… dat vond ik er wat vervelend aan. Maar het product is goed.
5 June 2026
Philippe
Dilsen
Altijd goede ervaringen met mijn bestellingen. Materialen zijn scherp geprijsd en de verzending is snel en zorgvuldig.
4 June 2026
Michiel
Elst GLD
Prijzen zijn ook erg netjes
4 June 2026
RM
Almere
Ik ga zeker nog aquarium producten bestellen!! Bij Azaqua!!
2 June 2026
Christel+
Nijmegen
Hele mooie, nette zaak. Goed geholpen aan twee nerite slakjes en wat plantjes.
1 June 2026
Yorick
Noordwolde
We waren opzoek naar bepaalde stukken decoratie. Na een ingeving van de werknemer werd achter uit het magazijn een stuk hout gehaald precies wat we zochten. Het meedenken werd zeer gewaardeerd. We komen zeker terug.
1 June 2026
Kevin