geweldig

Mooi hout en goed ingepakt

Super goede en fijne service en assortiment

Ben iedere keer weer fantastisch geholpen

Top winkel

Voor mij de aquarium winkel als ik wat Specifiek nodig hebt en niet overal te krijgen is. Snel bezorgd en je wordt op de hoogte gehouden. Al een paar keer eerder besteld en tot nu toe altijd zeer tevreden.

Duidelijke productomschrijving

Kwaliteit en snelle levering

Goed geholpen zo als altijd.

Snelle levering, compleet assortiment

Azaqua heeft een ruim assortiment aquarium producten beschikbaar. Levering is snel en tegen een marktconforme prijs

Zeer gewaardeerd

Planten waren wat klein maar gezond, duidelijk kennis aanwezig toen wij ze bezochten

Snelle service, seller levering. Alles perfect aangekomen. Had 2 plantjes te veel bested, probleem snel opgelost.

Snelle service, goede prijzen

Prima webshop, veel kennis aanwezig als je vragen hebt. Goede prijzen, sneller service

Mooie slakken dankzij goede verpakking door azaqua . heelhuids aangekomen.ondanks dat met de doos hardhandig was omgegaan door transporteur. Top bestel volgende keer weer bij azaqua

Perfect verpakt en geleverd

Ik heb 5 slakken gekocht en ben er zeer blij mee. Hoe ze verpakt waren is echt super. Een meertje in en waterdichte zak. Deze zak weer in een bebbeltjes zak met isolatie. Dan in papier gewikkeld en stoot vrij verpakt in een doos. Echt mijn complimenten.

Perfect!

Bestel vaak bij Azaqua en altijd goede service en kwalitatief goede producten gekregen. Zeker aan te raden.

delivery good and on time, snails happy

Ordered a bunch of narites, they arrived on time and so far seem happy

good and fast

Easy to order, next day delivered, everything matching description, but descriptions are missing exact specifications, like for example size of connector (hose connector for pressure reductor wasn't specified in description)

De APT fix kwam snel en was netjes geleverd met pipet. Ik ben blij:)

De APT fix kwam snel en was netjes geleverd met pipet. Ik ben blij:)

Alles netjes geleverd. Zeer tevreden

Alles netjes geleverd. Plantjes zagen er goed uit en netjes verpakt.

Gewoon goed

Alles TOP

Gewoon gedaan wat er afgesproken is. Geen uiweggetjes. Mijn DNA.

Prima ervaring, alleen zou ik voor een andere pakket dienst kiezen, zou er best paar euro meer voor over hebben.

Vlotte levering en prima slakjes

Ik moet ze alleen nog leren om mooie figuurtjes te maken op mijn met alg begroeide aquariumglas, ze zijn nu nog wat slordig..... Misschien kan Azaqua al vroeg beginnen met het trainen van de slakken?

Very interesting store!!

Good products with great gostumer support.

• Você nos recomendaria? sim

top service

Na een probleem met mijn lamp snel en goed geholpen.

Goed advies, kwalitatieve producten en snel geleverd!

Goed advies, kwalitatieve producten en snel geleverd!

Snelle en correcte levering

Voor mijn aquascape ga ik bij voorkeur naar Azaqua.

Ik word altijd goed en persoonlijk geholpen door Azaqua. En dit al 12 jaar Prima service! Zeer tevreden.

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk