Super geholpen door Wilco met het aanschraffen van een aquarium en hardscape.

Na de aanschaf van een aquarium heb ik om hulp gevraagd bij de inrichting en ben ik via e-mail uitstekend geholpen.

Great quality shrimp and plants, but the delivery took longer than expected.

Delivery took 5 days instead of the expected 2 and it wasn’t delivered on Saturday as requested. However, all shrimp arrived healthy and alive, and the plants are doing great. Good quality overall. There’s room for improvement in delivery timing, but my wife and I are happy with our order.

Uitmuntende speciaalzaak met kundig personeel

Azaqua biedt hoogwaardige producten aan in een mooie ambiance. Het personeel is kundig, heeft voortdurend een luisterend oor en denkt mee wat de klant nodig heeft. Chapeau!

Goed advies alleen al voor de aankoop van wat planten voor nano aquarium

Meedenkend voor het uitzoeken van plantjes wat past bij wat er in moet

To service, kwaliteit en snel geleverd

ZEER goede service!

Ik had problemen met het aansluiten van een nieuwe magneetventiel op mijn CO2 regelaar. Wilco van Azaqua heeft zich enorm ingezet om mij via telefoon en e-mails te helpen. Zo blij mee! Topper!

Goede prijs en snelle levering

Ik was op zoek naar nieuw licht voor mijn aquarium en kwam uit bij Azaqua. In het verleden al eens besteld dus het vertrouwen was al aanwezig. Zoals ik gewend ben, prima prijs en een snelle levering. Super verpakt zodat schade tijdens transport onmogelijk is.

Goede service, kwaliteit en levering

Goed, veel keuze, snelle levering. Zeer tevreden!

Ervaren en geduldig.

Enorm vriendelijk. Er wordt altijd zsm op je mail gereageerd. Enorm geduldig, vriendelijk en professioneel. Simpel en eerlijk. Alles wat je nodig hebt van zo'n soort winkel. Echt mijn complimenten op alle vlakken!

Alles zoals het moest

Interessante Produktpalette und sehr schnelle Lieferung

Zügige Bearbeitung der Bestellung. Die Ware war sehr gut verpackt.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Bestelling vlot en keurig bezorgd. Aanrader

Heb een Twinstar aquariumlamp besteld. Vlotte afhandeling. Prima zaak echt aan te raden

Alles goed ontvangen en ze groeien ook zeer goed

Top geholpen

Top geholpen

Snel en netjes

Uitgebreid assortiment. Snelle en verzorgde levering.

Azaqua altijd vijf sterren

Hele fijne winkel, snelle levering en mooie artikelen

Mooie spullen

Favoriete zaak voor aquarium spullen. Ze reageren altijd heel snel. Erg tevreden!

Hallo goede qualiteit de levering is bij een dpd punt afgeleverd top

Topservice

In december een Twinstar 120 G+ gekocht. Bij ontvangst bleek dat ik de 120G+ Pro had moeten hebben. Zonder problemen kon deze omgeruild.

Goede en snelle service

Producten zijn van goede kwaliteit, goed ingepakt en snel bezorgd.

Snelle behandeling

Alles duidelijk op de webshop. Snelle behandeling en levering

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Goede kwaliteit

Wederom mijn bestelling in goede orde ontvangen, ondanks de latere levering i.v.m. het slechte weer. De plantjes waren weer van goede kwaliteit

Fijn contact met winkel! Goede hulp, kwaliteit (planten!) en zeer breed assortiment ogv aquascaping.

Fijn geholpen, goede dpulken!

Altijd weer tevreden

Ik ben erg fan van deze webshop. Ruim assortiment en een goede levering.

Deskundig advies ivm aankoop nieuw filter

Ontzettend fijn, vriendelijk en goed geholpen wat betreft het uitzoeken van een nieuw filter. Ook qua uitzoeken van andere artikelen en planten zeer deskundig geholpen erg fijn.

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk