Snel en veilig geleverd. En tot nu toe geen problemen met de dieren! Dus echt heel blij en tevreden. Vanwege een operatie ben ik niet in de gelegenheid om auto te rijden dus dit is nu geweldig geregeld zo!

Steeds positief

Snelle levering, goed verpakt,...

Excellent service

I was looking for an optiwhite tank in an affordable price range. So a friend of mine recommended this aquascaping shop and I wanted to try it out. In the beginning I had my doubts because I live in Germany and the long delivery is very risky. But the team from Azaqua was so nice to make sure the tank arrives safely and packaged it very well. All in all the experience was very nice and I would recommend the Azaqua shop!

Ruime keuze, snelle levering, goede verpakking

Top winkel voor aquascaping

Prachtig aquarium, snel en goed bezorgd in duurzame verpakking. Geen plastic afval.

Het aquarium is al mooi zonder aankleding. Dik, helder glas. Ik popel om het in te richten. Dat onderwaterlandschapje wordt wonderschoon.

Had graag een vraag willen stellen over het product, is te ingewikkeld, helaas

Alles kwam goed en levend aan

Het kwam goed aan zelfs ook een warmte zak die na 3 dagen nog steeds alles op temperatuur hield. Enige min punt maar ook begrijpelijk is dat je het product niet specifiek kan uitkiezen.

Over het algemeen goed, niet al te snelle levering maar we hoeven niet allemaal bol te zijn Ik was alleen wat minder enthousiast over de gesteldheid van de penitifidis, die had een hoop bruine plekken Ik had een mooie groene plant verwacht

Snel bezorgd goede producten

Duidelijke site producten snel geleverd en goed verpakt

Fijne winkel

Je kan er altijd terecht voor vragen en de prijzen zijn scherp.

Mooi spul

Mooie garnalen alleen jammer dat ze niet in 1 transport emmertje konden worden besteld

Niets op aan te merken. Vlugge verzending, goed verpakt.

Zeer klantvriendelijk, veel kennis en goede producten.

Niet voor de hand liggend

Na drie jaar ga ik weer opnieuw twee aquariums opstarten. Ik woon in de randstad en ben nog nooit in de fysieke winkel van Wilco geweest. Niet voor de hand liggend dus dat ik daar al mijn materialen koop, zonder ze zelf gezien te kunnen hebben. De communicatie verloopt helder. Alle vragen die in me opkomen, worden geduldig van een duidelijk antwoord voorzien. Na het opgeven van mijn wensen t.a.v. hout en stenen, plaatste Wilco ze in de dojo en maakte er wat foto's van. Zo heb ik mijn keus kunnen maken. De artikelen in deze winkel zijn zo mooi en van zo'n goede kwaliteit dat ik er, na toch alweer heel wat jaren, een blind vertrouwen in heb gekregen dat het goed komt.Nog nooit ben ik teleurgesteld geraakt in deze gedachte. Een tevreden klant op afstand.

Dè aquascape site die alles in huis heeft

Van beginners artikelen tot Japanse benodigdheden, bijzondere planten en prachtige hardscape, Azaqua.nl biedt echt een prachtig aanbod aan voor alle soorten aquaristen. Het bestellen ging gemakkelijk en de service was goed. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen :)

Prima speciaalzaak met een erg ruim assortiment

Met enige regelmaat bestel ik spullen bij Azaqua. Het assortiment is erg ruim, dus de kans dat je slaagt is erg groot. Naast bekende merken zoals ADA en Tropica Plant heeft Azaqua ook een eigen merk. De website is erg toegankelijk en heeft een logische indeling. Bestellingen worden keurig netjes verzorgd en op tijd bezorgd. Al met al ben ik erg tevreden over Azaqua.

slechte kwaliteit planten dure verzendkosten

De container van een plant was kapot en daarmee de plant ook. Slecht ingepakt voor deze dure verzendkosten

Reactie van het bedrijf

Beste Michel, bedankt voor je review. Erg vervelend om te horen dat de plantjes de reis niet goed hebben doorstaan. Zou je even een foto sturen naar onze klantenservice, dan kunnen we nieuwe plantjes toesturen. Al vast bedankt en onze excuses voor het ongemak.

Beste online aquarium winkel

Mooie spullen, compleet aanbod, fijn contact, goede service.

Correct

Super envoi rapide

Altijd goede service en kwaliteit

Al regelmatig onze aquariumspullen hier gekocht, erg tevreden over. Van plantjes tot aan techniek!

Positieve ervaring

Snelle levering en zeer tevreden over de kwaliteit van de producten.

Goede service ook na aankoop

Snelle rectie bij een probleem

Service...hier bestaat het nog!

Altijd goed geholpen. Probleem met een artikel prima opgelost. Aardige mensen met passie voor het aquascapen.

Alle garnalen hebben het overleefd :)

Had 10 garnalen gekocht, en kreeg er 11 waaronder een hele kleine. Allemaal kwamen ze levend aan, en na 1 dag had ik al een garnaal dat eieren droeg. Geweldig begin!

Ruim aanbod, correcte prijzen, snelle verzending

Ruim aanbod, correcte prijzen, snelle verzending