Teleurgesteld

Eerst en vooral waren ze mijn bestelling uit het oog verloren. En bij levering waren 4 van de de 13 slakken gewoon lege schelpen. Jammer.. Gelukkig zijn er nog aquarium winkels.. Voor mij niet meer

Snel en goed

Bemestingsstoffen en planten snel geleverd. Goed verpakt. De planten zijn van goede kwaliteit. Ook groter dan verwacht. Mooi. Ik had nog een vraag per mail gesteld en die is ook direct beantwoord. Azaqua is wat mij betreft een aanrader.

Uitstekende ervaring met Azaqua.

Seachem producten bij Azaqua besteld. Deze werden netjes verpakt op de aangegeven datum bezorgd. Ik ben zeer tevreden over de geleverde service en produkten. Er zat zelfs een gratis pen bij. Voor mij (met meer dan 30 jaar detailhandel ervaring) geldt nog altijd het motto Retail is Detail. Azaqua heeft dit goed begrepen in mijn optiek. Ik zal hier zeker weer bestellen en aanbevelen aan anderen.

Vriendelijk behulpzaam en professioneel.

Vriendelijk behulpzaam en professioneel.

Top winkel en service

Zowel online als in de winkel hebben de mannen alle geduld met je en leggen ze alles netjes uit. Goed advies, kwaliteit spullen en goede verzending.

Onlangs bestelde ik een paar planten en enkele ander dingen bij azaqua, maar helaas ontbrak er één van de zes planten dit omdat de voorraad leeg was. Ik belde azaqua en ze vroegen of ik liever de plant wou of mijn geld terug. Ik vind het spijtig dat ik geen enkele communicatie hierover heb gehad voor het verzenden. Alle producten waren wel in goede staat.

Verassend fijn

vlot en kundig geholpen in een prachtige winkel met mooie ingerichte aquariums . Mooie collectie onderdelen om dit te doen. ook de opstelling is erg ruim en overzichtelijk.Geen donkere ruimte waarin de bakken staan opgesteld.

Product werdt snel en netjes geleverd.

Aandacht voor wat de klant nodig heeft

Prettig advies en goed meedenken

Deskundige hulp.

Snel en perfect ingepakt !

Zeer snel verstuurd en heel netjes ingepakt ! Zeker een aanrader !

Informatie klopt en wordt keurig verstuurd

Bij de informatie dat het artikel leverbaar was stond de juiste informatie waardoor de bestelling ook daadwerkelijk geleverd kon worden. Alles kwam netjes en goed ingepakt thuisbezorgd.

Goed en snel

Al vaker besteld en altijd netjes geleverd en snel .

Parfait

Tout est parfait ! Le site incroyable où l'on trouve les articles qu'on ne voit nulle part ailleurs, l'emballage parfait et la livraison au top. Merci beaucoup a toute l'équipe

Alles goed verpakt en zeer snel bezorgd

Dikke prima!

Vriendelijke service

Prima service gaat er wat mis denkt men mee.

Sehr gute Qualität und Preis ist super. Sehr schnell und gut verpackt geliefert. geliefert

Top Preise und sehr viel Auswahl.

Aquarium speciaalzaak vakkundig en klantgericht

Azaqua heeft alles wat je maar kunt wensen voor je aquarium. Deskundig en klantgericht dat is mijn ervaring met Azaqua

Plantjes besteld ze waren niet op voorraad maar dat wist ik na 1 week waren ze opgestuurd, waren goede plantjes. Prima produkt

Heel zorgvuldig verzonden en verpakt en mooie producten

Zeer tevreden over Azaqua. Mooi compleet assortiment en mooie producten. Altijd fijn contact met Azaqua ook. Vlotte en goede verzending van artikelen en heldere communicatie. Top!

Zoals altijd zeer goed

Duidelijke product omschrijving, snelle levering. Goede producten

Gekregen wat ik had besteld

Gekregen wat ik had besteld met goed advies

Super geholpen dpd was weer is te laat maar azalue heeft mij super geholpen top bedrijf met goede product

Zeer goed verpakt, snel, prima product

Had een glazen dekplaat voor mijn aquarium besteld, zat echt super goed verpakt. Verder snel bezorgd.

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk