très bien

seul petit soucis un pot de plantes in Vitro Tropica était ouvert à l'ouverture du colis ... donc les plantes étaient inutilisables

Voortreffelijk

Tevreden klant

Top leverancier

Ik heb onlangs een nieuwe bestelling geplaatst bij Azaqua van drie zebra slakken. Prima verpakt en snel geleverd.

Prima advies en service

Aankoop lamp voor Scapersaquarium. Snelle levering.

Goed contact, snelle levering

Goed contact, goede communicatie en snelle levering

Soepel en snel

Makkelijk kunnen vinden wat ik zocht uit fantastisch assortiment, bestelling was uitstekend verpakt en snel geleverd. Niets op aan te merken; ik bestel hier zeker weer! Enige verbeterpuntje is dat de site soms wat traag werkt, maar dat doet niets af aan de kwaliteit en service.

Super goed en vriendelijk geholpen.

Had via internet wat besteld en kon het de volgende dag al ophalen. Had ook nog vragen over bepaalde slakken en ben goed geholpen en via de mail meer informatie gekregen. Ook erg fijn dat er in de buurt een winkel is met aquarium spullen.

ruim asortiment

klant vriendelijk en altijd mee denken

het is vlot verlopen

het is goed verpakt en veilig aangekomen.

Snel en efficiënt

Ik kan de winkel van harte aanbevelen. Goederen zoals beschreven.

Prettige website, bestelling conform en producten van goede kwaliteit. Wat betreft de bestelde scaping producten een goede 'uitgebalanceerde' selectie ontvangen. ps. voor sommige planten wordt geen temp range vermeld op de website

Ik ben zeer tevreden en zal hier zeker weer bestellen

Een prettige site, bestellen was eenvoudig en vlot. Ik vond de bezorgkosten meevallen vergeleken met andere winkels. De slakjes waren veilig verpakt en zijn in goede conditie aangekomen. Ze zijn gezond en levendig. Ik ben dik tevreden.

Al mijn bestelde producten kwamen snel en zijn van goede kwaliteit.

Goede communicatie, nette levering

Mijn producten werden later geleverd omdat ze niet voorradig waren ,maar dat werd direct gemaild . Producten zagen er goed uit

Vlotte en correcte tussenkomst na fout gelopen levering.

Bestelde 4 slakken online en bij levering bleken er 2 overleden. (Door fout transporteur was de levering langer dan voorzien onderweg.) Wordt netjes opgelost want ze gaan mij twee nieuwe exemplaren bezorgen. Dank voor de vlotte en snelle tussenkomst.

Goede service voor het vullen van CO2

Goede en snelle service voor het vullen van een co2 fles

Al jaren een vertrouwde leverancier

inmiddels al flink wat jaren is Azaqua mijn leverancier voor mijn scape hobby, altijd hoge kwaliteit en bereid om vragen te beantwoorden

Altijd goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

Planten zien er goed en vers uit.

Vlug geleverd

Mijn vo2 fles opgestuurd voor opnieuw opvullen. Deze was binnen enkele dagen vol terug geleverd, top!

Je moet soms even wachten (nooit meer als 4 dagen) maar dan krijg je ook kwaliteit en zorg voor terug . Zodat je producten goed aan komen. Ik ben helemaal om en haal alles voor mijn aquarium hier.

Echt ontzettend goed!!!

Ik had weer eens planten nodig voor mijn 112 liter aquarium dus had ik die gekocht. Nu denk, maar dat is toch niet heel speciaal? Maar hoe ik de planten kreeg geleverd t.o.v. andere winkels komen de planten al in volwassen vorm aan wat betekent dat als je je aquarium opstart het al gelijk goed uitziet en niet dat de andere planten nog verder moeten groeien. Dus echt overall top ervaring

net aan een voldoende

Het aanbod is top en de website werkt prima.. Alleen de verzending is een drama. Alles wordt verzonden door DPD. Wel de minste verzender in Nederland. Geen keuze voor PostNL of DHL. Had iets vrijdag besteld en pas donderdag ontvangen., over gemaild nooit reactie op gehad. Vaak goed gegaan en ook vaak fout gegaan. Het is altijd een gok. Zal alleen nog bestellen als spullen te koop zijn die nergens anders te koop zijn. Om die reden.

Szybko, sprawnie, bez problemów

Zamówiłem produkty, spodziewałem się wydłużonego czasu dostawy, jestem mile zaskoczony towar dotarł w 3 dni mimo że mieszkam w innym kraju, z czystym sumieniem mogę polecić ten sklep, ale żeby nie było tak słodko, moglibyście Państwo zwiekszyć asortymeny na produkty firm ADA, DOOA, Chihiros

• Poleciłbyś nas? Tak

Kwaliteit en goede service

Het aanbod was goed de uitleg nog beter. En de service was uitstekend. De gekochte spullen waren zorgvuldig en netjes verpakt Er staat een duidelijke en begrijpbare informatie bij de producten.

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk