Fijne, complete aquariumhobby winkel

Hallo producten kwamen snel en onbeschadigd aan en waren naar verwachting.

alles is prima geleverd

alles is prima geleverd zoals we gewoon zijn van Azaqua

super

makkelijk zoeken en vinden op de site. Niet alles op voorraad maar daar uitstekend over gecommuniceerd. snel en goed verpakt verzonden en alle van goede kwaliteit

Zeer goed.

Product voldoet aan de verwachtingen. Snelle verzending en goed verpakt.

Azqua ik ga daar goed op

Mijn bureau aquarium was weer toe aan een her scape. Hiervoor ga ik andere hardware gebruiken. Daarvoor had ik wat Seachem producten nodig en prijstechnisch zijn ze bij Azaqua voordelig te verkrijgen. Waarschijnlijk dat ik er deze maand nog meer ga shoppen.

2e keer dat ik hier besteld heb Service is goed Word snel verzonden Plantjes heb ik niet vaak zo vers gezien bij andere winkels

Snelle en correcte levering

Tevreden met de snelle en correcte levering

Wel erg klein

Ik had 3 verschillende soorten Clithon slakken besteld. In 1 emmer zaten 2 hele kleine exemplaren ( 3mm). Deze hebben het transport niet overleefd. Kan natuurlijk altijd gebeuren, maar de andere slakken waren wat groter. Die hebben het wel overleefd. Door het kleine formaat meer kwetsbaar.

Prettig geholpen, goed advies

Diverse zaken aangeschaft en CO2 fles laten vullen. Prettige ervaring, goed advies en kwalitatieve materialen.

Alles is netjes geleverd

Schöne Produkte, wie beschrieben und flott geliefert.

Kommunikation lief super. Produkte und Service top.

Vlotjes geleverd en gezonde slakken

Levering was snel aangekomen en degelijk verpakt met warmtekussen en diertjes maakten het prima, na klimaatisering eens in het aquarium gingen ze direct aan het werk

Plata sand

Commande très rapide et conforme

Snelle en correcte levering met de gevraagde afmetingen aquariumstenen.

Snelle en correcte levering met de gevraagde afmetingen aquariumstenen.

Winkel met veel top producten.

Top, alles duidelijk en snel verzonden

Heb deze website door MJ Aquascaping ontdekt. Het CO2 system was compleet zoals besteld. Het pakket was netjes en secure verpakt. Heb ook nog een leuke balpen cadeau gekregen. Was zeker niet de laatste keer dat ik ga bestellen! Ben heel content!

De bestelling is goed verlopen iets later omdat er een plantje niet op vooraad was maar dat is wel verteld via mail plantjes waren echt super mooi ben ook zeer tevreden

Alles netjes verzorgd

Alles netjes verzorgd......alleen jammer mijn plantjes waren gebroken door de vervoerder.

Super ervaring om op deze manier aquariummaterialen te kunnen bestellen.

Ik heb al een paar jaar ervaring met het bestellen, leveren en eventueel afhalen van planten en andere aquariummaterialen. Wilco is altijd behulpzaam en meedenkend. Fijne aquariumzaak! Een echte aanrader.

Goeie levering zonder problemen en fijne comunicatie

Na de online bestelling goed op de hoogte gehouden met de lever tijd. Ook de spullen die binnen kwamen niks op aan te merken. Alles was in perfecte staat. Dus al met al TOP!

Great quality and service!

Great quality and service! And delivery was super fast. Thank you :)

Very good!

I bought a led-lampe and they send it to me in no time !

Uitstekend geholpen met de beste service

Uitstekende service! aan de telefoon vriendelijk en duidelijk geholpen met mijn vragen. Snelle levering en goede kwaliteit producten. Azaqua is een echte aanrader!

Vlotte levering

Fijne webshop, breed assortiment en zelfs telefonisch goed bereikbaar!

Gratis verzending vanaf 85

250 euro uitgeven. Toch moet verzendkosten betalen? Slechts daarom 3 star .

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk