Fijn contact met winkel! Goede hulp, kwaliteit (planten!) en zeer breed assortiment ogv aquascaping.

Fijn geholpen, goede dpulken!

Altijd weer tevreden

Ik ben erg fan van deze webshop. Ruim assortiment en een goede levering.

Deskundig advies ivm aankoop nieuw filter

Ontzettend fijn, vriendelijk en goed geholpen wat betreft het uitzoeken van een nieuw filter. Ook qua uitzoeken van andere artikelen en planten zeer deskundig geholpen erg fijn.

Zeer goed en kundig.

Wordt altijd correct en op tijd geleverd. Naleveringen worden ook altijd nagekomen. Wordt goed op de hoogte gebracht van nieuwe producten. Producten die niet voorradig zijn worden bij melding altijd terug gekoppeld per mail zodat je deze bestelling kunt plaatsen.

Heel snel geleverd

Snelle levering en goed verpakt, dank jullie wel.

Altijd top

Altijd top

Snelle levering, duidelijke communicatie en mooie producten

Erg tevreden over mijn bestellingen. Ze zijn snel geleverd en de communicatie hierover was ook erg goed.

Nog nooit klachten gehad tijdens de verzending van mijn pakket.

Zeer snelle levering!

Had na 2 dagen alles in huis en kon meteen aan de slag met m'n eerste bak. Alles was zeer zorgvuldig ingepakt en kwam uiteraard onbeschadigd aan. Ga er zeker nog eens bestellen!

Moet beter kunnen.

Geen aanvullende informatie over beschikbaar komen bestelling, dus te lang in ongewisse. Dit moet beter kunnen. John

Goede producten en snelle levering

Ik heb een nieuwe lamp besteld, deze is goed ontvangen en werkt top!

De bestelling ging zoals altijd PERFECT. Bedankt hiervoor.

Duidelijke communicatie

Een missend artikel werd zeer snel weer opgestuurd

Snel en netjes

Goede aanbieding gehad op de bon adjustable feet voor mijn aquarium lamp Snel verzonden, netjes verpakt, helemaal top.

Heel goeie webwinkel, Product rap verstuurd zoals het hoort. Heel goeie prijs !

Netjes geregeld

Netjes geregeld

Goede alvering

Het pakket was goed ingepakt alles in goede conditie aangekomen de kristal red hq garnaaltje maken het goed en ook de planten zijn prima in orde , ik heb bij andere side's welslechte resultataen gehad b.v vissen met stip .Ik kan jullie alleen maar komplimenten geven dank jullie wel Met vriendelijke groet Marian Eden

It took a while. The product was not in stock, with no warning on the webpage.

Something was not in stock, and there was nothing mentioning it on the web. That made the order delayed, which was again delayed by the snow, not their fault. The shrimps were good, and everything arrived in the end.

Alles Supi

Schnelle Abwicklung, Ware war super verpackt. Danke

Goeie service en pakket super ingepakt

Goeie service en pakket super ingepakt

alles op voorraad

ruime sortering en behulpzaam

Voordelige Co2 fles besteld en snel geleverd

Via de website een in prima staat verkerende gevulde CO2 2 kg fles besteld tegen een prima prijs. Bestellen verzending en ontvangen snel gegaan goed op de hoogte gehouden over de status van de verzending Ik beveel Azaqua zeker aan

Super tevreden.

De klantendienst heeft mij goed op de hoogte gehouden , over mijn bestelling nog na besteld ,ook dit werd fijn geregeld .alles geleverd in een verpakking. Mooie planten ,volle potjes.,kan dit bedrijf zeker aan bevelen. Een tevreden klant ,zal zeker nog bestellen bij jullie.

Stevig verpakt en heldere communicatie

Erg blij met mijn twee prachtige Nerite (rode renslak) slakken. Stevig verpakt met heatpack in een ruime Emmer met helder water. De planten waren ook schoon. En goed verpakt.

Snel, klantvriendelijk en diervriendelijk

Voor mijn zoontje slakjes besteld, deze werden niet opgestuurd tot het weer terug ok was, en ze waren perfect ingepakt om de diertjes zo goed mogelijk te beschermen. Heel vriendelijke eigenaar ook. We gaan hier zeker nog bestellen en advies komen vragen! :-)

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk