Uitstekend zoals gewoon

Wederom mijn Co2 fles laten vullen en zoals gewend weer vlot en netjes afgehandeld.

niet wat ik verwacht had.

Ik had een paar invitro planten besteld en mos. Mos stond onder in vitro (zoekfilter) en dacht dus ook dat ik zo was. Dit was duidelijk geen invitro, aangezien er eendenkroos en ander plant materiaal tussen zat. 1 van de invitro planten was ook een pot met glasvezel die samen is gezet geweest met een niet in vitro plant. Deze waren wel in aparte zakjes in dezelfde bak, maar deze zakjes waren niet toe. De website zorgt ook voor verwarring bij de aankoop doordat je na de zoekfilter nog moet aan klikken op in vitro. Dit zorgt er ook voor dat de prijs niet juist aangegeven wordt. Uiteraard weet ik dit nu. Het zou fijn zijn dat 'in vitro' los staat van niet 'in vitro ' producten om verwarring tegen te gaan. Alvast bedankt voor de goederen.

Topkwaliteit!

Ik heb enkele losse planten, een plantje op lavasteen en een plantje op hout besteld samen met 2 Helena slakken. Omdat het plantje tje met hout bij de kweker niet op voorraad was hebben ze na telefonisch overleg mij toch een mooi stuk hout met hetzelfde plantje tje erop als wat ik had besteld gemaakt en met mijn bestelling meegeleverd. Alles werd goed verpakt snel geleverd. Hele mooie volle planten echt super vers. De Helena slakken maakten het goed in hun emmertje. Ze zitten nu 2 dagen in mijn aquarium en maken het heel goed. Ze hebben zelfs al gepaard : ) Bedankt voor jullie goede service en graag tot een volgende keer.

Great shop

Very happy dealing with azaqua. The product selection is magnificent at competitive prices. The online shopping experience was great (although the delivery costs are on a steep side), and everything was delivered top notch.

Snelle levering, alle slakken waren in goede conditie

Altijd kwaliteit en goede service

Ik bestel vrijwel al mijn aquarium benodigdheden bij Azaque en ben heel tevreden. Alles netjes verpakt en snel verzonden. Echte aanrader voor goede kwaliteit en prijs.

Goede ervaring. Aardige mensen en behulpzaam

Mijn bestelling retour gestuurd. Omdat ik geen account had en dus geen bericht kreeg of mijn zending aangekomen was. Gebeld met een medewerker. Werd goed geholpen en 2 dagen later was het bedrag op mijn rekening gestort.

Besteld en snel bezorgd.

Ze hebben goeie kwaliteit spul. Alles goed geregeld. Snel toe gestuurd.

Meedenkend, en snel geleverd

Had iets extra besteld wat ik dacht dat nodig was, kreeg een mail gestuurd of ik wel het goede besteld had. Dit was dus niet het geval, waardoor ik het niet nodig had. Meedenkend personeel en snel geleverd. Top!

livré vite et bien

Paquet rapidement reçu et bien emballé, avec un mot de remerciement et une petit photo à collectionner. Merci.

Top levering en kwaliteit zoals we gewend zijn van Azaqua.

Mooie producten en goede kwaliteit. Levering is zoals vanouds goed en op de gevraagde datum geleverd. Aanbod wordt ook steeds meer en meer uitgebreid. Een plus punt dat de mensen veel moeite doen om ons een ruime keuze aan te bieden.

Mooi assortiment, uitstekende service.

Erg blij met de gekochte spulken bij AzAqua. Er waren problemen met de levering, dit is netjes opgelost. De geleverde stenen waren erg mooi en er is goed geluisterd naar de wensen. Bedankt!

alles in orde!

Snel en goedkoop!

Snelle en goede service

Artikel besteld en was later in de buurt, gebeld en gelijk opgehaald. Super kwaliteit led lamp van Twinstar, helemaal blij mee!

Goede verpakking!

Ondanks dat DPD post niet het pakket correct heeft aangeboden op de bezorgdag ( chauffeur had niet eens aangebeld ) en ik moest wachten op nieuw levering van het pakket bij een pakketdienst. Heb ik uiteindelijk de bestelling binnen. Alle dieren leefde nog omdat de afzender deze uitzonderlijk goed verpakt had! In bekertjes, met een soort termo zakken erover in een grote doos met veel papier! Klein minpuntje, mijn Blue Velvets zijn uitermate jong ( klein ) Ik heb Japonica garnalen er in zitten en die zijn 2x zo groot! Was een beetje bang dat ze zouden worden opgezogen door de filter, maar leven allemaal nog en verstoppen zich achter het hout en planten! Blue Velvets hebben mooie donkere kleur en zien er mooi uit, de Slak ( Turbo ) is ook goed aangekomen, dus alles leeft en werkt goed in mijn aqarium! Top zou zeker weer bestellen als ik nog wat Garnalen wil of benodigheden!

snel

spullen worden snel verstuurd.

Top kwalitet.

Ik ben tevreden.

Goed verpakt snelle levering

Netjes en snel afgeleverd. Zeer tevreden

Mooi en goed geleverd

Goeie service na contact was onderdeel toch aanwezig zodat alles in 1 keer geleverd kon worden zoals gebeurd is

Mooie planten

Snelle levering Goed verpakt

Goeie producten, snelle levering

Goed aanbod, snel geleverd

Vriendelijk en direct en goed .

Ik kwam binnen , in een wat rommelige winkel,maar werd direct begroet en er werd naar mijn wensen gevraagd. Ik werd goed en netjes geholpen en daar waar nodig was, kreeg ik duidelijk uitgelegd hoe te gebruiken.

Optimale service

Azaqua is een winkel waar ik al meer dan 15 jaar, veel van mijn artikelen koop. Ik heb ook nu weer, een optimale service ervaren. Voor goede adviezen kun je hier eveneens altijd terecht. Er wordt vanuit veel ervaring met je meegedacht. De eigenaar kent zijn spullen en weet waar hij het over heeft.

Gewoon goed!

Aquasoil en plantjes besteld. Alles netjes verpakt en zonder beschadigingen snel ontvangen. Top!

Mijn DNA

Altijd goed, snel en vriendelijk

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk