Zeer mooi hout, kleur en kronkelende vormen super. Zeker een aanrader.

Très satisfait

Très satisfait, un service très réactif. Merci.

Goed en verzorgt

Mijn ervaring is dat er goed en verzorgt bezorgt is

Erg fijn

ik had een aquariumwinkel besteld maar twijfelde toch heel erg of ik wel de juiste had besteld, bestelling kunnen annuleren en toch de juiste besteld. Deze werd dezelfde dag nog verzonden en had het dus snel in huis! Super!

Ik ben super geholpen!

In een aantal stappen bestellingen gedaan. Wilco heeft alles prima geregeld en netjes klaargezet, zodat het opgehaald kon worden. Ik ben hier erg tevreden over; superservice!

Het zijn mooie goede planten

Het zijn mooie goede planten . Alleen jammer dat ze door DPD geleverd worden. Want die leveren nooit bij ons op het appartement.

Enorm goed

Assortiment gefocussed op kwalitatief goede producten. Artikelen en onderdelen altijd op tijd verzonden. Communicatie via mail en telefoon snel en duidelijk.

Zeer goed Tevreden

Snelle levering en keurige verzending

Had wat garnalen en planten besteld. Geleverd op de gewenste datum en de garnalen waren keurig verpakt en allemaal levend!

Aquarium plantjes

Plantjes snel geleverd. Mooie plantjes.

Topkwaliteit St. Helena-slak gekocht

Deze St. Helena-slak is gezond, actief en heeft een mooi stevig schild. De verzending was bovendien uitstekend verzorgd – alles kwam perfect aan!

Goede webwinkel

Leuke aanzicht kaarten gratis bij leveren. Goed assortiment en duidelijke communicatie

Verrassend mooi licht

Een chihiros led-licht gekocht uit de B-serie. Wilde niet al teveel geld uitgeven. Tot mijn verrassing een mooi lichtpalet waarbij de kleuren van de vissen en de planten prachtig tot uiting komen. Een prima aanschaf; zowel tevreden over de prestaties van de lamp, als de prijs/kwaliteit verhouding. Wel jammer dat de Commander 1 niet echt gebruiksvriendelijk uitpakt.

Aanbevelingswaardig!

Verlichting gekocht tegen zeer concurrerende prijs en bovendien bij telefonisch contact vriendelijk geholpen.

Fijn, goed en snel

Mijn bestelde items kwamen goed en snel aan. Erg prettig. Zal hier zeker weer bestellen

Dik in orde!

Kwaliteit in planten,levering,en goede comunicatie zoals het moet. Een TOP winkel!

Azaqua top maar DPD NIET

Mooie en overzichtelijke website , met veel informatie over de aangeboden producten. De bestelling word snel verstuurd door Azaqua . Tot hier is alles dik in orde . Maar mijn ervaring met Azaqua is dat het altijd veel langer duurt eer mijn producten geleverd worden . Met DPD is het gewoonlijk een week . Als ik mijn bestelling volg gebeurt er gewoonlijk 3 dagen niks. Ik woon in Belgie . Daarom bestel ik dikwijls bij een andere Nederlandse webwinkel waar het veel sneller gaat via BPOST . Heb ik mijn bestelling op 3 dagen thuis . Zeker belangrijk als je planten besteld . Het bedrag van de bestelling om gratis verzending naar Belgie is te hoog vind ik . Als andere vanaf 65€ dit kunnen . Denk ik , he hoe kan dat , en waarom ! Het zijn dezelfde producten waarmee ik vergelijk . Daarom bestel ik niet ALTIJD bij Azaqua .

Zoals altijd bestelling keurig in orde

Bij Azaqua heb ik al vaker besteld, zoals altijd was ook deze keer alles in orde en keurig bezorgd. Een klein puntje om op te letten: tijdens het kiezen van de plantjes erop gelet dat alles wat er besteld werd op voorraad was, echter na het betalen bleek dat er van sommigen toch geen voorraad meer was. Wellicht had een andere klant net het laatste exemplaar 'weggekaapt'. Op zich niet erg, maar realiseer je wel dat de bestelling dan wel iets later geleverd zal worden. Azaqua besteld dan eerst de plantjes bij de groothandel, om vervolgens de bestelling in 1x te kunnen leveren. Heel logisch natuurlijk, maar als je net dringend wat nodig hebt dan moet je hier zeker goed op letten.

Uitstekende kwaliteit en service

Alle planten waren super vol met volle bossen wortels in topconditie. Ik bestel mijn aquarium planten nergens anders meer.

Gewoon top!

Heb al vaak iets besteld, komt altijd netjes op tijd binnen.

Goede ervaring, snelle levering en mijn aquarium was zeer goed verpakt. Ook de klantenservice is uitstekend.

Snel en zorgvuldig verzonden

Mijn bestelling op donderdagavond geplaatst, vrijdag verzonden en zaterdag netjes in huis. De verlichting was super netjes ingepakt.

parfait

efficace

Werkt zoals beloofd en verwacht.

Hoewel een degelijk produkt is het monteren van het filter (met ophangbeugel) en het installeren van de lamp in het apparaat niet echt eenvoudig. Dat was even gemadder. Dat zou m.i. beter kunnen.

Pakket met inhoud was prima verzorgd zowel tegen vallen, temperatuur verschillen en lekkage Tevens snelle levering. Ben zeer tevreden over deze levering

Lange Baan 8 c

8331 LW Steenwijk