Bestelling heel snel geleverd gekregen en super goed verpakt DIKKE TIEN

Spiderwood besteld hele mooie stukken toegezonden gekregen ik had niet verwacht zulke grote stukken te krijgen. Maar bij het openen van de doos was ik verbaasd dat het zulke mooie en grote stukken spiderwood waren. Ik denk dat ik hier een mooie scape mee kan gaan maken.

Snel geleverd en netjes verpakt.

Prachtige Anubias

Twee anubias in pot ontvangen in uitzonderlijk mooie staat, netjes en goed beschermd verpakt. Prima kwaliteit van azaqua!

Geweldige service en levering

Ik kon het niet geloven hoe snel mijn bestelling was verwerkt en verzonden. Super service en top spullen

Prima service.

Helemaal oke

Nvt

Nvt

Hele dunne folie

Ik ben niet zo blij met het eind resultaat, had een mooie dikke folie verwacht voor dat geld

Zeer goede service

Ondaks de artikelen niet op voorraad waren toch binnen 2 dagen geleverd

De nalevering heb ik nog niet ontvangen

De filters voor ons aquarium hebben wij snel ontvangen alleen het stuk hout met plant heb ik nog niet ontvangen

Producten zijn prima maar stenen kun je beter zelf uitzoeken. Het lijkt er nu op dat de doos met de andere artikelen is bijgevuld met stenen. Er is daarbij te weinig gekeken naar wat bij elkaar passend zou zijn. Veel klein grut tussen.

Eficicácia

Todo o serviço de venda e pós venda é de elevado nível. Recomendo!

• Você nos recomendaria? sim

Goede en snelle service

Ik heb passend en correct advies gekregen omtrent belichting voor mijn heel groot nieuw aquarium dat door de high tech aquascape hogere eisen stelde. Nadien vlot besteld en snel geleverd.

Mooie kwaliteit en snel geleverd

Plantjes waren degelijk verpakt en de levering nauwkeurig te volgen en snel

Makkelijker kan het niet worden, en ook nog op tijd bezorgd.

Een zeer fijn bedrijf om mee te werken

Duidelijke website. Snel geleverd, goed verpakt.

De omschrijvingen bij de planten zijn duidelijk en uitgebreid. Alles werd snel geleverd en was netjes verpakt.

Goede service!

Goede producten en altijd netjes op tijd geleverd!

Azaqua is precies wat ik nodig heb. Goeie merken, fijn advies en mooie aquariumplanten. Azaqua kan ik op vertrouwen en geeft mij zekerheid voor mijn mooie hobby aquascapen! Onmisbaar voor mij dus. Ga zo door ;-))

Heel goed geholpen

Ik wilde langskomen maar omdat het veelal op afspraak is werd het die dag lastig voor azaqua om langs te komen. Ik kon eigenlijk op geen andere dag dus hebben ze me toch laten komen. Super gastvrij en namen alle tijd voor mij en m'n zoon om uitleg te geven over planten voor aquascaping. Superaardig en behulpzaam.

Prettig shoppen

Snelle levering, prima producten.

Ondanks dat artikel niet op voorraad was, is het supersnel geleverd. Plantjes waren boven verwachting!!!

Geweldige zaak, snel en redelijke prijzen

Mijn bestelling werd snel verwerkt en werd binnen 2 dagen correct afgeleverd.

Super, snelle levering. De site is heel fijn te bedienen en alles goed op te zoeken.

Ik raad dit bedrijf aan

Redelijk tevreden

Bestellen ging makkelijk, maar daarna duurde het veel te lang voordat zending werd verzonden. Hierdoor bijna een week moeten wachten op de zending.

Snelle reactie

Mmmmm